arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 dragon flight clawdaki elemental dmgları kapsamıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor ? aynı şekilde claw mastery den de bonus almıyor.. ?? tiger strike ile charge up yaptım diyelim sonra dragon tail finising move ile bitirdiğimde area damage veriliyor ya orada sadece skillden gelen fire damage mı area effect yapıyor yoksa toplam damage mı ? (toplam olamaz herhalde çok vuruyor...ama emin değilim)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 hoca varya, sen sapittin, birak diablo miablo, kosh git tel alda birseyler yapalim[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 klasik 4 tel elektro 5 tel :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 charge up lar normal attack ve tüm finishing move larda çalışırlar, dual claw un güzel tarafı iki claw la birden vurması, ki 2 elinde 2 bartuc olduğu zaman yapılanları gördün :) (Players 10 da Baal ı doğradım az önce, playes 8 de kesemezsin diyodu :)) Eğer single claw char açacaksanız, yani law+sheild, tabii ki dragon tail ya da wing kullanılır, ama double clawcuyum diyorsanızi dual claw a abanmak daha doğru bence... Trapleri derseniz assasin de hiç kullanmadım, ve o kadar güzel değiller bence, onun yerine claw amstery, dragon claws, nova ve cbra strike ı 20 leyip bi de double clock 10 burst f speed o7 yapsanız çok daha güzel olur... (ben Nva yı 1 de bıraktım, double bartuc dan +6 alıyo, Sul Clutches Gloves dan +1 alıyo, amuletten +1 alıyor...)[hline]Help me! I can't break out this prison all alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 volfied gördün diyorsunda senin verdiğin damage ı 10 lvl düşük assassinim bartucsuz veriyor dual claw charge up için daha bi işe yarar ama dual claw bile olsan daha çok hasar için finishing move kullanmalısın ayrıyetten bi soruma bile cevap vermemişin :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 martial arts yapıcaksanız 20 claw mastery 20 tiger strike 20 shadow master 20 de flight verin burts of speed 4 veya 5 olsun en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 ya abi bi allahın kulu ben süperim çok iyi bilirim martial arts diyeceğine sorduğum sorulara cevap verse nası sevinicem.. bizde biliyoruz martial arts assassin yaratmayı[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 dragon flight tüm dmg lara ekler bonusunu area dmgda da sadece yazan fire dmg vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 olmuyo işte dediğin gibi dragon flight bazı dmglara bonus vermiyor tam çözemedim denemek lazım dragon tail ise galiba buglı 4 yardlık alandaki yaratıklar direk iniyor.. bug lı olmayabilir aslında percent dmg vuruyor ama o zaman overpowered abi yuh bune eski corpse exp. gibi çat diye indiriyor[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 arcane yanlış hatırlamıyorsam dragon filight filan bunlar tekmeyle yaptığı bitirişler. Claw kullanmadan yapılan bütün bitirişler senin clawlarının dmglerinden etkilenmiyordu double claw gibi elindene olduğuna bakan bitirişlerde sadece elindeki clawların bütün dmgleri ekleniyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 etkileniyor hocam ama galiba gem veya benzeri şeylerden etkilenmiyor[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 dragon flightda tekme vurduğun için claw damagesini veremezsin. tekmenin damagesi dex+str ile hesaplanır bir de dragon flight'ın bonus'u eklenir. tabii bir de tüm chargeların etkisini de gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 go to the baal web pages : http://www.baal.com.tr.tc[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 said: Androner, 30 Ocak 2003 09:37 tarihinde demiş ki: dragon flightda tekme vurduğun için claw damagesini veremezsin. tekmenin damagesi dex+str ile hesaplanır bir de dragon flight'ın bonus'u eklenir. tabii bir de tüm chargeların etkisini de gösterir. charge dmg ı ne belirliyor ? claw damage boşuna aynı şeyi tekrarlıyorsunuz[hline]Draven, 30 Ocak 2003 02:40 tarihinde demiş ki: getright gibi programlar denemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 said: baal-razor, 30 Ocak 2003 21:01 tarihinde demiş ki: go to the baal web pages : http://www.baal.com.tr.tc[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc skill özellikleri yazmıyor veya ben bulamadım[hline]Draven, 30 Ocak 2003 02:40 tarihinde demiş ki: getright gibi programlar denemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 phoenix ile blades of ice birlikte kullanılabilir mi ? kullanılmıyor galiba ama tiger strike ile kullandığımdan emin olamadım çok görüntü kalabalığı oldu[hline]UrZa, 15 Aralık 2002 03:32 tarihinde demiş ki: dünde faust multi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 str+dex/3 = kick damge.. flight buna bonus veriyor... tüm charge uplar kicklerle kullanılabilir..[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 elemental vurmayan tiger strike gibi percent damage olan charge ların damage ı nasıl peki ?[hline]Tıklarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 tiger strike vurduğun damage ı % ile çarpıyor[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 zaten farkedeceksin ki cobra strike ve tiger strike aynı anda dragon flight la koydunmu kendini full hp mana fln yapıyosun adamda follsoh oluyo :) bu7 arada asassin dexe aanmalıyoksa kalıyo ortada...[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 diyelim assasinimizin 125 dex 100 str'si var tiger strike 1 claws of thunder 1 (charge up skill bütün finishing movelara bonus verir) dragon flight 5 bu assassin 1 tiger strike charge yaptı, sonra da dragon flight finishing move yapacak diyelim. bu durumda vereceği damage [100(str)+125(dex)-20]*[100(tiger bonus)+200(dragon flight bonus)+100]/400=105 damage verirsin. bu assassin 1 claws of thunder charge yaptı, sonra da dragon flight finishing move yapacak. [100+125-20]*[200(df)+100]/400=78.75+1-80 lightning damage verirsin. bi de bir charge up digerleriyle beraber kullanılamıyor. yani ya tiger strike ya claws of thunder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 diabloii.net de damaga calc. lar var onlardan yararlanabilirsiniz. [Bu mesaj grambrood tarafından 01 Şubat 2003 04:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 tiger strike blades of ice ile kullanılıyor yanlışın var hocam veya benim oyun bozuk :)[hline]Tıklarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Aib hayır örneğin 1 şarj tiger strike aldıktan sonra 2 şarj phoenix alıp vurabiliyorsun.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ben dün 6 charge aldım[hline]Tıklarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar