tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Özellikle ingilizce den ingilizceye ve ingilizceden türkçeye olmak üzere; dil çevirileri için kullandığınız siteleri yazabilir misiniz? Önerdikleriniz, beğendikleriniz.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi dil cevirisi diyo ama sozluk demiyo. çevir.com sozluk icin en guzeli bence. ama translate icin google translate ve hemencevir.com biliyorum ben bi tek.
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Aslında sözlük anlamında kullanmıştım, yanlışlık yapmışım. Hiç aklıma gelmiyor şimdi ama çok güzel ingilizce-ingilizce sözlükler vardı. Geniş açıklamalı, kaliteli yerler. Şimdi google a yazınca da tonla yer çıkıyor ama çoğu başarısız. O yüzden özellikle beğendiklerinizi yazmanızı istemiştim. yardımcı olanlara ve olacaklara teşekkürler =P
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 İngilizce Türkçe için 3 önerim olabilir. 1)Tureng 2)Sesli sözlük 3)Zargan Bu 3 ün kombinasyonu genellikle tatmin edici bir sonuç verir...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 valla ben sırf cok hızlı cevirebildigim icin çevir.com u kullanıyorum. kelime.çevir.com şeklinde mesela fruit.çevir.com gibi bi de ç harfi ile yazılıyo c değil
fenris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 akademik terimler için tureng iyi. yanlış hatırlamıyorsam seslisozluk bunlardan isinsiz tureng in bişeyini kullandığı için sesli yi dava etmişlerdi.
Öne çıkan mesajlar