Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ilk filmden sıkılarak çıksam da, bu film gerçekten güzeldi, gidilmesi görülmesi gereklidir.[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 i'm spiderman no more I'M EMRAH THE LITTLE[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 spoiler iyide suratinda bisiy patladi peter in. yuzu yandi. cikartmayip napcak maskesini? yuzu mu haslansin? o degilde maske sapasaglam donuyor eline, onu sacma buldum ben asil. benim en sevdigim 2 sahneden biri tren sahnesi. bir o bir de may hala. Hmm eet onu unuttum,olsun gene de o replikler çok komikti. Ayrıca dövüş konusunda evet benim de en çok sevdiğim sahnesi o. Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 spoilerlar, için ayrı bi topic açılmış :D[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 valla ne desem buyuk beklentilerle gittim biras sok oldum.biras dandirik olmus sanki ugrasılmamıs ilk film gibi dildi .tabe sinemada bulunan 0-5 den de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bende bugün gittim ve çok beğendim.Film müthiş olmuş ama çok abes yerleri var.MEsela Dr. Octavius un araştırma merkezi şehir ortasında.O kadar büyük çaptaki bir araştırmanın yapılmasına şehir merkezinde nasıl izin verirler?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kingpin in karargahinin nerede oldugunu hatirlayalim :) sehirden izole bir yerde olsa spiderman nasil gitsin, nasil yetissin yada neden yetismek istesin, kayip olmayacaksa.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 fil gayet güzeldi ilkinden daha iyiydi... tobey maguire karaktere iyice alışmış gayet başarılı oynuyordu peter parker'ın gerçek hayatta ne kadar noral ve hatta çöldeki kutup ayısına rastlayan bedevi olduğu çok iyi gösterilmiş... filmin sonu da gayet hoştu ve 3. filmin göstergesi oluş bence gayet güzel bir filmdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar