Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlıyorum, bir kaç sorum var.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna yeni başladım, tutorial ı yapıyorum bir yandan genel bilgi sahip olmak için. Jarlexly nin yazdığı rehbere de bir göz attım.

ilk sorum ırk seçimiyle ilgili, ilk başta hangi ırkı seçtiğimizin oyuna ne gibi bir etkisi var? birde her ırk kendi içinde 3 bölüme ayrılmış ve o her 3 bölümde kendi içine 3 bölüme ayrılmış o biraz kafamı karıştırdı.

ikinci sorum anladığım kadarıyla oyunda 3 tane agent var ve bunlardan sadece birine odaklanmak mantıklı. acaba oynanışları nasıl oluyor herbirinin, derdim acaba hangisinden daha çok zevk alırım oynarken. pvp adı üstünde pvp, hadi onu en azından bir kenara atarsak diğer 2 agent nasıl bir yol izletiyor bize bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
Rehberi okuduguna eminmisin ^^ Oyun hakkinda bilgi almak istiyosan eger soyle max 3-4 sayfalik bi metin okuman yeter bu baslik altindaki hemen hemen herkes ayni seyleri anlatti ztn. Onlar disinda takildigin olursa gene sor tabiki.
Mesaj tarihi:
Yazılanlara bakarak achura açayım dedim 9-9-9-9-3 yapılmıyor sanırım. charisma 5 den aşağı inmedi, nerf mi geldi acaba, yoksa birşey mi atladım ben?
  • Yeni Oluştur...