Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misyoner Site Rezaleti

-007-

Öne çıkan mesajlar

-007- said:

Köşeye sıkışacak ne var yeri geldi 70 sayfa tartışıldı bu sonunda cevap veremediğim bi nokta yoktu. Ancak yeri bu başlık değil.

Necro said:

007 > all

adam kimseyi takmıyor ki herkes cevap veriyor lakin adamin dikkate alacagi falan yok nasilsa
bkz : at gözlüğü

İstediğin gibi yorumlayabilirsin ama yiğidi öldür hakkını yeme ben bu forumda yeri geldi tek başıma 60 sayfa tartışma yaptım, en azından savunduğum fikirlerde bi mantık temelim var ve tutarlı açık cevaplar veriyorum ancak gelip başından beri konuyu dağıtmayın dediğim topikte din konuşacaksanız ben bu başlıkta yokum. Tabi sen de bunu fırsat bilip istediğin gibi yorumlayabilirsin ama ne kadar doğru olur ortada.

Bu forumda at gözlüğü sıkça olan bir olay ancak dediğim gibi yiğidi öldür hakkını yeme diye de bi laf var.

Yiğidi yiyelim hakkı kalsın bence yiğit iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz gec oldu ama bir tane bilim adaminin cok sevdigim ve destekledigim bir lafi vardi. Misir Piramitlerinin uzaylilar tarafindan yapildigi teorisi hakkinda, "Bu cok asagilatici, kucuk dusurucu bir laf, yani insanoglunun bunu yapma kapasitesini yok sayan, insan zekasini yok sayan bir laf" derdi. Bende tamamen katiliyorum bu soze.. Dinlerde insanligi, dogayi, yasami boyle kucuk gorur, ayni sekilde saldirir. Hepsini sonucta gorunmeyen bir varliga baglar. Allah istemese olmazdi demek, benim tum bilgime birikime yasamimima, hatta butun insanligin yasamina hakarettir. Onlarin cabalarini bosa gormektir. Bunlar hakaret sayilmaz iste ornegin genelde, cunku ateistler kendileri saymaz bunlari, ama inananlarin bildigi anlamda bunlar hep saygisizliktir. Bu tip davranislari toplasan yuzlerce var.

Neyse, Huun cidden guzel aciklamis o sirada bencede..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

işin ilginç kısmı şu:

dinler "inanmayanlara anlatın olayı, inandırın" diye emir vermiş ama ateistlere bunun tersi bir emir yok, sevap kazanmıyorlar. kendilerine bulaşan yokken ne diye böyle kasıyorlar anlamıyorum. (:P)

Anlatmaya çalışayım o zaman kendi tarafımdan gördüğümü.Evet bana bulaşan "ateizmi yay" diyen bir emir yok ancak ben dinleri, özellikle tek tanrılı dinleri ;şiddeti,ayrımcılığı destekleyen,insanların yaşamlarını,cinsel tercihlerini, yaşama şekillerini totariter bir anlayışla kontrol almaya çalışan,tarih sürecinde insanlığın bir yan ürünü ve insanlık için çok büyük bir utanç olarak görüyorum.Durum böyle olunca da gelecek nesiller için nasıl çevreyi temiz tutmaya çalışan politikalara destek veriyorsam dini inanışların temizlenmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Durum bundan ibaret
Sosyal ağlarda paylaş

sen inanmiyrosun o yzuden senin dusunmeye veya deger sahibi olmaya hakkin yok

oyle yargiladi patiler

inanan inandigi icin syagi duyulmasi lazim

inanmiyan inanamdigi icin kendi duygu dusunceleri ve deger sistemi olamaz

vader a bile ayar cektiler imperyal genirillar "kimsnein inanamdigi eski bir din" diye koskoca force icin

cogunlugun dusucnesine ters bir dusunce savunuyorsaniz 2-0 yenik basliyorsunuz maca bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...