Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl'de üçkağıtçılık mı vardır nedir?


soulberry

Öne çıkan mesajlar

inanmıyorum yani. eylül'ün ortasından beri bi şey indirmedim, paticik'ten başka takıldığım resimli ve reklamlı forumlar da yok; ama ekim ayı download'ı 2.5 gb olmuş..

hadi virüstür dedim ama normalde ışığa bakınca download da görünmüyo. tarama bile yaptırdım. ve pc de kapalı çoğu zaman. wireless'im de kapalı, kapattırdım. nasıl iş anlamadım, kafayı yicem sonunda. kafalarına göre kota mı arttırıyolar nedir bilmiyorum. telefon etsem "evet sizi kazıklıyoruz" demeyeceklerine göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi o limit işi cidden yalan bak her türlü bgi şekilde geçiosun ve sonunda yeter diip limitsize geçiosun, herkeste böle oluo çünkü zaten interneti aman limiti geçicek die keyifle rahat rahat kullanamiosun bi de onun üstüne limit geçilio. bana hep böle olmuştu limitliyken, geçtim limitsize rahatladm. Belki adamların istediği şey budur bilemiorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Virus mu spyware mı ne o tarz yaratıklar da olabilir :)

Download yapan bir insan değilim, nette dolaşmak, multiplayer oyun oynamaktan başka bir şey yapmıorum ( bi de oyun patchlerinin dl'i fln ) çok da güzel yetiyor bana 4gb kota herhangi bir problem olmuyor. Parasını verin düzgün antivirus programı alın problemlerden uzaklaşın :P

Şöyle söyliyim kız arkadaşımın evinde 4gb kotalı net war 2 kişi kullanıyorlar ve her seferinde kotayı aşıyorlar, biz 3 kişi kullanıyoruz evde ki ben çok kullanıyorum aşamıyoruz kotayı. Sebebini spyware gibi şeylerden olduğunu düşünüyorum. Norton 360 var evdeki 3 bilg'de de orj ( trial fln deil yani )belki o koruyo bizi kötülüklerden diyorum ama bilemiorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...