soulberry Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 inanmıyorum yani. eylül'ün ortasından beri bi şey indirmedim, paticik'ten başka takıldığım resimli ve reklamlı forumlar da yok; ama ekim ayı download'ı 2.5 gb olmuş.. hadi virüstür dedim ama normalde ışığa bakınca download da görünmüyo. tarama bile yaptırdım. ve pc de kapalı çoğu zaman. wireless'im de kapalı, kapattırdım. nasıl iş anlamadım, kafayı yicem sonunda. kafalarına göre kota mı arttırıyolar nedir bilmiyorum. telefon etsem "evet sizi kazıklıyoruz" demeyeceklerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gunde kac saat pc basında kalıyosun? buna da bakar yani, bi de online oyun oynuyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yok oynamıyorum, pc başından kalkarken de bilerek modemi düğmesinden kapatıyorum. izahı yok yani bu kadar download'ın. youtube'dan bile beş altı tane izlemişimdir en fazla. sitelerde gezinmek mi yiyo bu kadar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi o limit işi cidden yalan bak her türlü bgi şekilde geçiosun ve sonunda yeter diip limitsize geçiosun, herkeste böle oluo çünkü zaten interneti aman limiti geçicek die keyifle rahat rahat kullanamiosun bi de onun üstüne limit geçilio. bana hep böle olmuştu limitliyken, geçtim limitsize rahatladm. Belki adamların istediği şey budur bilemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 windows vista her ay maşallah yüzlerce mb update yayınlıyor, otomatik update yapan programların etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 telekomun belki de tek doğru tam takır işleyen sistemi kota sistemi benim bildiğim gördüğüm kadarıyla. browsingle de yaparsın 2.5gb ama 7 günde zor tabi..update olabilir mantıkl gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 CthuLhu said: browsing CthuLhu said: browsing CthuLhu said: browsing CthuLhu said: browsing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aynı durum bende de var kullanmadığım halde 2,5 3gb falan şuan. ay sonu 8-9 oluyor geçicem yakında limitsize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 paticikte var bişeler. site bu versiyona geçmeden önce normal bw yiyodu. versiyon değişince fazla bw yemeye başladı. aynı durumu yaşadım ve konu da açmıştım zamanında. sabahtan akşama kadar patide takılıyodum. üçkaat falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 suvras said: windows vista her ay maşallah yüzlerce mb update yayınlıyor, otomatik update yapan programların etkisi olabilir. Evet böyle bir olay var, bilgisayarı her açtığımda yeni update çıkıyor. Sürekli bir Windows updateleme halindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Virus mu spyware mı ne o tarz yaratıklar da olabilir :) Download yapan bir insan değilim, nette dolaşmak, multiplayer oyun oynamaktan başka bir şey yapmıorum ( bi de oyun patchlerinin dl'i fln ) çok da güzel yetiyor bana 4gb kota herhangi bir problem olmuyor. Parasını verin düzgün antivirus programı alın problemlerden uzaklaşın :P Şöyle söyliyim kız arkadaşımın evinde 4gb kotalı net war 2 kişi kullanıyorlar ve her seferinde kotayı aşıyorlar, biz 3 kişi kullanıyoruz evde ki ben çok kullanıyorum aşamıyoruz kotayı. Sebebini spyware gibi şeylerden olduğunu düşünüyorum. Norton 360 var evdeki 3 bilg'de de orj ( trial fln deil yani )belki o koruyo bizi kötülüklerden diyorum ama bilemiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kotalı olduğumda 25 gb gelmişti bi kere. 25 değil 4 bile yapmamıştım. inandıramadım kimseyi :) fatura tarihinden önce düzeldi sonra. belki öyle birşey olmuş olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben problemi yaşadığımda xp kullanıyordum. update ile falan alakası yoktu valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar