Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Framework kabaca nedir? PHP veya ASP ile framework hazırlanabilir mi? Küçük boyutta bir proje için ne tip bir şeyler yapılabilinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hali hazirda onyuzbinmilyon tane web application framework var, onlari kullanman daha faydali olur. ayrica bkz http://en.wikipedia.org/wiki/Web_application_framework Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hazır değil kendim yapmam gerekiyor, o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Framework, proje gelistirme surecince seni hamalliktan kurtaracak ve cok daha verimli calismani saglayan sistem oluyor kabaca. Genel olarak fonksiyon ve sinif toplulugu olmasinin yaninda kendine has bir yapisi oluyor. Web framework'ler icin; ozel bir url yapisinin kullanilmasi, bu yapinin otomatik validate edilerek sana kolaylik saglamasi, sayfa ve linkler ile ilgili iliskiler gibi sistemlerin senin yerine onceden dusunulerek basite indirgenmesi ve bir cok konuda o is icin uygun gorulen yontemin (bkz: design pattern) uygulanmis olmasi gibi seyleri ornek gosterebiliriz mesela. Oturup kendin icin basit bir tane yapmak zor degil. Cok buyuk bir deneyime sahip olman gerekmiyor. Zira yaptim kullaniyorum =) Ha bir community tarafindan gelistirilenlere oranla cok eksigi var tabi ama cogu zaman isimi fazlasiyla goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bilgilendirme için sağolasın di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar