Hagii Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kızlar ile maymun arasında benzerlik var evet:) cevap ta her ikisi de diğer dalı tutmadan önceki dalı brakmazmış. bunu erkek yapsa o kadar saydırırlar , bütün erkekler aynıydı,yok şöyle idi böyle idi diye. bundan sonra dersimi aldım. sırf sadakat göstereceğim diye başkasına bakmamıştım. hele bi kız vardı al resmini duvara as. ah ulan ah. şimdi evli ya. telafisi yok ya. ince ,narin yapılı, halden anlayan, sarışın ve mavi gözlü göçmen di. bu beni kahrediyor. keşke onunla arkadaşlığı ilerletip en son bu kıza bu işin olmayacağını söylemeli idim. ona değil de buna içerim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kızlar ile maymun arasında benzerlik var evet:) cevap ta her ikisi de diğer dalı tutmadan önceki dalı brakmazmış. bunu erkek yapsa o kadar saydırırlar , bütün erkekler aynıydı,yok şöyle idi böyle idi diye. bundan sonra dersimi aldım. sırf sadakat göstereceğim diye başkasına bakmamıştım. hele bi kız vardı al resmini duvara as. ah ulan ah. şimdi evli ya. telafisi yok ya. ince ,narin yapılı, halden anlayan, sarışın ve mavi gözlü göçmen di. bu beni kahrediyor. keşke onunla arkadaşlığı ilerletip en son bu kıza bu işin olmayacağını söylemeli idim. ona değil de buna içerim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hagi attı 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Buyse said: hagi attı 4 oldu zuahuahuzhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Hagii said: kızlar ile maymun arasında benzerlik var evet:) cevap ta her ikisi de diğer dalı tutmadan önceki dalı brakmazmış. bunu erkek yapsa o kadar saydırırlar , bütün erkekler aynıydı,yok şöyle idi böyle idi diye. aman golü yiyince nasil cirkeflesiyosunuz hemen. kale kücük ayi büyük haci. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lan sizi adamdan saysam hakaret ederdim de neyse orada ciddi birşeyler yazmışım. garbage de dalga geçsenize siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Hagii said: cevap ta her ikisi de diğer dalı tutmadan önceki dalı brakmazmış. bunu erkek yapsa o kadar saydırırlar , bütün erkekler aynıydı,yok şöyle idi böyle idi diye. haci, valla öyle tutma mutma delikanlıya ters. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 onun dışında, şaka bir yana davanda haklısın. kızın haksız olduğunu, ve seni kullanmış olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 neyini kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dalını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kullanıldım parasal yönden ne kadar ona para verdim zorda kalmasın diye bilmiyorum bu sorun değil ama asıl sorun 2,5 senem gitti. o kız gitti. çok güzeldi. ben sadakat göstereceğim diye ona bakmadım. başlarım böyle sadakata. kadının düşmanı kadındır diyorlar aldatma konusunda ama erkekleri bu yöne sürükleyenler gene kadınlar. bundan sonra birisi ile çıkarken, başkasına bakmayacağım diye birşey demeyeceğim. eğer baktım onunla oluyor sa diğerinden vaz geçtiğimi söyleyeceğim. şu an beni terk eden bi kızın derdine değil de geçmişte yapmadığım bi atılımdan dert yanıyorum. zaman geri gelse keşke düğün resimlerine baktım çokta mutlu kız ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ayrıca dalga geçen elemanlar lütfen ayıp oluyor ya ciddi birşey konuşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 beyler durum ciddi. dostum çok geçmiş olsun. kaçan fırsat neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 2,5 sene. ayrıca bulunduğun ortamda senin karakteini yansıtan 2,5 sene bundan sonra adın çıkmış 90 a inmez 80 e diyenin hesabı. bundan sonra sil baştan da yapamayacağım sanırım. bilmiyorum ya çevrem de yok fazla kız arkadaş edinme konusunda zorlanacağım sanırım. netten kız arkadaş işini hiç tasvip etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 düzelir düzelir demistim ama düzelmemis 4S 4S 4S türkiye de erkek fazlalıgı var abi bu yüzden türk kızları kıymet bilmez,bosuna hicbirinin dötünü kaldırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Hagii said: kızlar ile maymun arasında benzerlik var evet:) cevap ta her ikisi de diğer dalı tutmadan önceki dalı brakmazmış. simdi hagi eskidi bi de, yeni transferlere yelken acmis kiz. karim benzema, ryan giggs, villa, lionel messi falan varken hagiyi napcam demis olabilir :( hagi gibi türkiye'ye gelmis adamlar devler ligi gibi biseyde sadece 15'er dakikadan iki yari mac yapiyolar, günümüz genc futbolcularinin kondisyonu 90 dakika ARTI UZATMALARI cikartiyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sabaha kadar sürebiliyo bazen maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahahahhhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 küfür edersem şayet adamdan saymış olurum sizi bundan dolayı no hakaret. ney se bundan sonra yeni ufuklara yelken açacağz. mutlaka karşıma birisi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Destur daha bi gün olmuş elbet biri cıkar tribine girme ya erken daha :) Bide Nilin futbol kültürü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 haci, çoğu yeni ayrılmış adam göre iyi durumdasın hacı. sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lan ugrasmayin herifle. Benzer donemlerden geciyoruz hagi. yapacak bisi yok. MAN UP. msela ben c.tesi son bi yuzlesecem. olum dovusu cikmaz umarim sonunda. sen de ayril zaten kizla ama bir kere daha bulus, icinde kalan herseyi bi guzel bosalt, soracaklarini sor kafani rahatlat sonra da 1 aylik aci cekme peryotuna gir. ciktigin zaman her gordugum kiza yazip, yesil isiklari beklemeden kirmizida gececeksin. ben oyle yapacam mesela. sadfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar