Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilim benden ayrıldı.

Hagii

Öne çıkan mesajlar

kızlar ile maymun arasında benzerlik var evet:) cevap ta her ikisi de diğer dalı tutmadan önceki dalı brakmazmış.

bunu erkek yapsa o kadar saydırırlar , bütün erkekler aynıydı,yok şöyle idi böyle idi diye.

bundan sonra dersimi aldım. sırf sadakat göstereceğim diye başkasına bakmamıştım.

hele bi kız vardı al resmini duvara as. ah ulan ah. şimdi evli ya. telafisi yok ya. ince ,narin yapılı, halden anlayan, sarışın ve mavi gözlü göçmen di.

bu beni kahrediyor.

keşke onunla arkadaşlığı ilerletip en son bu kıza bu işin olmayacağını söylemeli idim.

ona değil de buna içerim ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar ile maymun arasında benzerlik var evet:) cevap ta her ikisi de diğer dalı tutmadan önceki dalı brakmazmış.

bunu erkek yapsa o kadar saydırırlar , bütün erkekler aynıydı,yok şöyle idi böyle idi diye.

bundan sonra dersimi aldım. sırf sadakat göstereceğim diye başkasına bakmamıştım.

hele bi kız vardı al resmini duvara as. ah ulan ah. şimdi evli ya. telafisi yok ya. ince ,narin yapılı, halden anlayan, sarışın ve mavi gözlü göçmen di.

bu beni kahrediyor.

keşke onunla arkadaşlığı ilerletip en son bu kıza bu işin olmayacağını söylemeli idim.

Sosyal ağlarda paylaş

bu beni kahrediyor.

Sosyal ağlarda paylaş

bu beni kahrediyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

aman golü yiyince nasil cirkeflesiyosunuz hemen.
kale kücük ayi büyük haci. sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

kullanıldım parasal yönden ne kadar ona para verdim zorda kalmasın diye bilmiyorum bu sorun değil ama asıl sorun 2,5 senem gitti. o kız gitti. çok güzeldi. ben sadakat göstereceğim diye ona bakmadım.

başlarım böyle sadakata. kadının düşmanı kadındır diyorlar aldatma konusunda ama erkekleri bu yöne sürükleyenler gene kadınlar. bundan sonra birisi ile çıkarken, başkasına bakmayacağım diye birşey demeyeceğim. eğer baktım onunla oluyor sa diğerinden vaz geçtiğimi söyleyeceğim.

şu an beni terk eden bi kızın derdine değil de geçmişte yapmadığım bi atılımdan dert yanıyorum.

zaman geri gelse keşke düğün resimlerine baktım çokta mutlu kız ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

2,5 sene. ayrıca bulunduğun ortamda senin karakteini yansıtan 2,5 sene bundan sonra adın çıkmış 90 a inmez 80 e diyenin hesabı. bundan sonra sil baştan da yapamayacağım sanırım.

bilmiyorum ya çevrem de yok fazla kız arkadaş edinme konusunda zorlanacağım sanırım. netten kız arkadaş işini hiç tasvip etmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

simdi hagi eskidi bi de, yeni transferlere yelken acmis kiz.
karim benzema, ryan giggs, villa, lionel messi falan varken hagiyi napcam demis olabilir :(

hagi gibi türkiye'ye gelmis adamlar devler ligi gibi biseyde sadece 15'er dakikadan iki yari mac yapiyolar, günümüz genc futbolcularinin kondisyonu 90 dakika ARTI UZATMALARI cikartiyor malum.
Sosyal ağlarda paylaş

lan ugrasmayin herifle.

Benzer donemlerden geciyoruz hagi. yapacak bisi yok.

MAN UP.

msela ben c.tesi son bi yuzlesecem. olum dovusu cikmaz umarim sonunda. sen de ayril zaten kizla ama bir kere daha bulus, icinde kalan herseyi bi guzel bosalt, soracaklarini sor kafani rahatlat sonra da 1 aylik aci cekme peryotuna gir. ciktigin zaman her gordugum kiza yazip, yesil isiklari beklemeden kirmizida gececeksin.

ben oyle yapacam mesela. sadfsf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...