Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 herkese tekrar selam:).pepelek'e geçen yaz'dan beri ilk defa giriyorum,bu sene lgs sınavım olduğu için çok çalışmam lazım.sadece bir kaç gün sizinle kalabileceğim.birçok yenilik yapmışsınız güzel olmuş.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 özelliklede madalya işi çok güzel olmuş.bakalım ne zaman bir madalya(bayrak) alabileceğim:).[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 çok çalışman lazım çook :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 çalışıyoruz valla.tabii hedefim KAL ama bakalım kazanabilecekmiyim.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 benim bildiğim kadarıyla lgsde son ve ünvde son 4 ay önemli değilmiydi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 evet o aylar çok önemli zaten mayısta okula gitmeyeceğim ve sürekli test çözeceğim.inşallah bir yeri kazanırım da tatil iyi geçer.bana duva edin:-P[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ehueh :) artık ortasonada rapormu veriyorlar?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ya şimdiden bende sınav stresi başladı.32 gün kaldı sınava,valla aslında 32 günde çok çalışsan bir şey farketmez ama ben yinede hergün soru çözüyorum.aranızdan biri bana sınava nasıl çalıştığını,soruların kalitesini ve sınav stresini anlatırsa sevinirim.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Abi ben İstanbulda Pertevniyal Anadolu lisesini kazandım çok da çalışmamıştım ama şunu sana söyliyeyim bizim zamanımızdaki (2 sene önce yani) sorular tamamı ile yoruma dayanıyordu. Ayrıca sınavda rahat olabileceğin şeyler yap ne bileyim bol elbise giy, saçlarını kısa kestir falan. Sonra sınava girmeden sabahleyin banyo yap. SAbah kahvaltıda kızartma türü şeyler yeme, aklına takılan her şeyi sil, Sınava metro,otobüs gibi araçlarla gitme özel araç ile git. Ayrıca nasıl çalışacam dersen genel olarak konun mantığını öğrenmeye çalış sonrada çeşitli sorular çöz. Ayrıca şu an sınavlara giriyorsan o sınavlardan daha yüksek yaparsın ben girdiğim sınavlardan en yüksek 72 yapmıştım o da en yüksek sınavda 79 yaptım :)) Neyse soracağın şeyler olursa ben buradayım. Bu arada sana iyi şanslar umarım kazanırsın...[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- [Bu mesaj eddy tarafından 29 April 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben de geçen sene girmiştim istanbul erkeki kazanmıştım.. bi tavsiye de ben veriyim.. eğer özel okullar ve lgs'ye girceksen 2 sınav arası çok abartı çalışma.. yani o son hafta.. ben son hafta bütünüyle magery kasmıştım mesela.. kitap kapağını ellememiştim bile.. ama kapak açmadan yapma yine de.. azcık tekrar yeter.. rahat hissetmeni sağlayacak işler yap.. bi de dersanelerin sınavlarına gir arada.. farklı farklı yerlere alışman iyi olur.. ya zaten 100 kere söylemişlerdir bu lafları.. 101.si olsun işte bu da :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben girdiğimde çok tip insanlarla girmiştim sınava konsantre olamamıştım arkamdaki çocuk büyük ihtimal ilerizekalıydı ve sınıf atlamıştı çünkü 11-12 yaşlarında falandı durmadan sümkürüyordu en sonunda çıkışta kafasına geçirmiştim, rahat 10 soruya tekrar başlamışımdır çözerken o çocuk yüzünden[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben bahçeli evler anadolu lisesindeyim,benden sana tavsiye bi tane düşük puanlı yer olsun tercihlerin arasında,çünkü hiç beklemediğin şeyler olabiliyo sınavda,mesela ben türkçede rekor sayıda yanlış yaptım(6).ama olsun okulumu çok seviyorum.açıkta kalmaktansa bi tanede az puanlı yer yazmak senin için garanti olur[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Mephisto_, 29 April 2003 18:32 tarihinde demiş ki: ben girdiğimde çok tip insanlarla girmiştim sınava konsantre olamamıştım arkamdaki çocuk büyük ihtimal ilerizekalıydı ve sınıf atlamıştı çünkü 11-12 yaşlarında falandı durmadan sümkürüyordu en sonunda çıkışta kafasına geçirmiştim, rahat 10 soruya tekrar başlamışımdır çözerken o çocuk yüzünden[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me benimde arkamdaki kız ayağını sallayıp duruyodu 10 kere uyardım,çıkarkende kıza bi güzel küfür etmiştim[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 inşallah banada size gelen tipler gibi tip insanlar düşmez.yoksa ben yanarım çok takıntılıyımdır ben.banada geçen sene sınava girenler demiştiki çalış ama aşırı çok çalışma demişlerdi.çünkü sınavda hiç beklemediğin şeylerle karşılabilirsin demişlerdi,daha çok sorular yorum demişlerdi sizin gibi.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla elleso sana hak veriyorum.bizim sınıftada öyle bir kız var.benim arkamda oturuyor.sürekli ayağını sallıyor bide sadece sallasa tamam dicem,hem şarkı söylüyor hemde koltuğumun altına vuruyor ayağını sallayarak.yapma diyorum,yapıyor,sinir ediyor insanı.zaten bütün sınıf gıcık oluyor kıza.[hline]It Is A Good Day To Die [Bu mesaj Manticore tarafından 29 April 2003 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 tavsiye: hazırlık oku. yoksa lgs ardından lise 1 e baslıyınca çok bayıyo babayı alıyosun notlar boru gibi giriyor (bknz. ben)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 zaten hazırlık okuman zorunlu değilmi?KAL'da 2 sene hazırlık varmış galiba zorunlu.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 her yerde değil sınavı geçersen atlıyosun geçmezsen atlamıyosun ama sen atlama yaptığım hataya düşme[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 her gün 100 soru cozuodum son bir ay günde 5 saat çalılştım 4 ssat bilg oynadım alman lisesini v istanbul erkegi kazandım.sen bana uyma.[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Manticore, 29 April 2003 16:14 tarihinde demiş ki: çalışıyoruz valla.tabii hedefim KAL ama bakalım kazanabilecekmiyim.[hline]It Is A Good Day To Die hedefi kal olan kişiye çok nadir rastlarım genelde istenildi mi girilen okullardandır ;D[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 asıl hedefim alman lisesi,ama o özel okul olduğu için KAL'ı istiyorum.şeçeneklerimin arasında istanbul lisesi'de var ama orayı kazanmam zor olduğu için KAL tam bana göre.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 güzel okuldur okulum die demiorum bekleriz =) ama kafayı yersin derslerden çalışman lazım demiorum nazi işkencesi herşey.[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla önce kendine iyi davran hayatının şu döneminin kıymetini bil, muhtemelen gireceğin sınavdan sonra bu ne be buna mı çalıştım ben falan dersin yani.... Daha sonra lisede yeterince öss bunalımına sokuyorlar zaten adamı yok gelecekmiş de bilmemneymiş de....pf[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 biliyorum kuzenim öss'ye hazırlanıyor.çok stresli valla,benim sınavım onun sınavının yanında çok küçük kalır ama benim sınavımda önemli.siz buna mı çalıştım diyeceksin diyorsanız olabilir.nede olsa sizin bir lgs sınav tecrübeniz var.hazırlık okumanın avantajı var mı?aegan'ın dediğine göre mutlaka eğer KAL'ı kazanırsam hazırlık okumam...[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lgs öss den daa önemlidir bence. sonuçta lgs de kapağı ii bi liseye atamassan öss ye boktan bi lisede istediin kadar kassan da ortaöğretim puanı hede hödösüne ii bi üni kazanman zor. hem üni için gidersin parayı bastırıp amerika da okursun. havada kapılırsın sonra iş için. ama lgs de öyle bi şansın yok. geleyim lgs ye. ben 3 yıl önce girdiim de günde 25 soruıyu geçtiğim görülmemiştir. ama bana yetiiodu dersanede ilk 10 dan düşmezdim. sonuçta sorular kafayı çalıştırarak çözebilceğin sorular olcak. o yüzden köpek gibi çalışmana gerek yok. bi örnek veriim: bi eleman vardı sınıfta herif okuldan 13 de çıkardık gider eve gece 11 e kadar çalışırdı sonra yatar sabah 5 de kalkıp gene çalışır 7 buçuğa kadar sonra okula gelirdi. 70-80 test kitabı bitirmiştir belki herif. ben? 1 tane bitirdim. ama noldu sınavda. eleman 845 puan çıkarmıştı ben 876. olay kafada yatıo. kafan çalışıosa hiç canını sıkma.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar