Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda vakit bulabildim....

Manticore

Öne çıkan mesajlar

ya şimdiden bende sınav stresi başladı.32 gün kaldı sınava,valla aslında 32 günde çok çalışsan bir şey farketmez ama ben yinede hergün soru çözüyorum.aranızdan biri bana sınava nasıl çalıştığını,soruların kalitesini ve sınav stresini anlatırsa sevinirim.[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben İstanbulda Pertevniyal Anadolu lisesini kazandım çok da çalışmamıştım ama şunu sana söyliyeyim bizim zamanımızdaki (2 sene önce yani) sorular tamamı ile yoruma dayanıyordu. Ayrıca sınavda rahat olabileceğin şeyler yap ne bileyim bol elbise giy, saçlarını kısa kestir falan. Sonra sınava girmeden sabahleyin banyo yap. SAbah kahvaltıda kızartma türü şeyler yeme, aklına takılan her şeyi sil, Sınava metro,otobüs gibi araçlarla gitme özel araç ile git.

Ayrıca nasıl çalışacam dersen genel olarak konun mantığını öğrenmeye çalış sonrada çeşitli sorular çöz. Ayrıca şu an sınavlara giriyorsan o sınavlardan daha yüksek yaparsın ben girdiğim sınavlardan en yüksek 72 yapmıştım o da en yüksek sınavda 79 yaptım :))

Neyse soracağın şeyler olursa ben buradayım.
Bu arada sana iyi şanslar umarım kazanırsın...[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-

[Bu mesaj eddy tarafından 29 April 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de geçen sene girmiştim istanbul erkeki kazanmıştım.. bi tavsiye de ben veriyim.. eğer özel okullar ve lgs'ye girceksen 2 sınav arası çok abartı çalışma.. yani o son hafta.. ben son hafta bütünüyle magery kasmıştım mesela.. kitap kapağını ellememiştim bile.. ama kapak açmadan yapma yine de.. azcık tekrar yeter.. rahat hissetmeni sağlayacak işler yap.. bi de dersanelerin sınavlarına gir arada.. farklı farklı yerlere alışman iyi olur.. ya zaten 100 kere söylemişlerdir bu lafları.. 101.si olsun işte bu da :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

ben girdiğimde çok tip insanlarla girmiştim sınava konsantre olamamıştım

arkamdaki çocuk büyük ihtimal ilerizekalıydı ve sınıf atlamıştı çünkü 11-12 yaşlarında falandı

durmadan sümkürüyordu en sonunda çıkışta kafasına geçirmiştim, rahat 10 soruya tekrar başlamışımdır çözerken o çocuk yüzünden[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

ben bahçeli evler anadolu lisesindeyim,benden sana tavsiye bi tane düşük puanlı yer olsun tercihlerin arasında,çünkü hiç beklemediğin şeyler olabiliyo sınavda,mesela ben türkçede rekor sayıda yanlış yaptım(6).ama olsun okulumu çok seviyorum.açıkta kalmaktansa bi tanede az puanlı yer yazmak senin için garanti olur[hline]help me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 29 April 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
ben girdiğimde çok tip insanlarla girmiştim sınava konsantre olamamıştım

arkamdaki çocuk büyük ihtimal ilerizekalıydı ve sınıf atlamıştı çünkü 11-12 yaşlarında falandı

durmadan sümkürüyordu en sonunda çıkışta kafasına geçirmiştim, rahat 10 soruya tekrar başlamışımdır çözerken o çocuk yüzünden[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

benimde arkamdaki kız ayağını sallayıp duruyodu 10 kere uyardım,çıkarkende kıza bi güzel küfür etmiştim[hline]help me
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah banada size gelen tipler gibi tip insanlar düşmez.yoksa ben yanarım çok takıntılıyımdır ben.banada geçen sene sınava girenler demiştiki çalış ama aşırı çok çalışma demişlerdi.çünkü sınavda hiç beklemediğin şeylerle karşılabilirsin demişlerdi,daha çok sorular yorum demişlerdi sizin gibi.[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

valla elleso sana hak veriyorum.bizim sınıftada öyle bir kız var.benim arkamda oturuyor.sürekli ayağını sallıyor bide sadece sallasa tamam dicem,hem şarkı söylüyor hemde koltuğumun altına vuruyor ayağını sallayarak.yapma diyorum,yapıyor,sinir ediyor insanı.zaten bütün sınıf gıcık oluyor kıza.[hline]It Is A Good Day To Die

[Bu mesaj Manticore tarafından 29 April 2003 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manticore, 29 April 2003 16:14 tarihinde demiş ki:
çalışıyoruz valla.tabii hedefim KAL ama bakalım kazanabilecekmiyim.[hline]It Is A Good Day To Die

hedefi kal olan kişiye çok nadir rastlarım
genelde istenildi mi girilen okullardandır ;D[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

valla önce kendine iyi davran hayatının şu döneminin kıymetini bil, muhtemelen gireceğin sınavdan sonra bu ne be buna mı çalıştım ben falan dersin yani.... Daha sonra lisede yeterince öss bunalımına sokuyorlar zaten adamı yok gelecekmiş de bilmemneymiş de....pf[hline]®©
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum kuzenim öss'ye hazırlanıyor.çok stresli valla,benim sınavım onun sınavının yanında çok küçük kalır ama benim sınavımda önemli.siz buna mı çalıştım diyeceksin diyorsanız olabilir.nede olsa sizin bir lgs sınav tecrübeniz var.hazırlık okumanın avantajı var mı?aegan'ın dediğine göre mutlaka eğer KAL'ı kazanırsam hazırlık okumam...[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

lgs öss den daa önemlidir bence. sonuçta lgs de kapağı ii bi liseye atamassan öss ye boktan bi lisede istediin kadar kassan da ortaöğretim puanı hede hödösüne ii bi üni kazanman zor. hem üni için gidersin parayı bastırıp amerika da okursun. havada kapılırsın sonra iş için. ama lgs de öyle bi şansın yok.
geleyim lgs ye. ben 3 yıl önce girdiim de günde 25 soruıyu geçtiğim görülmemiştir. ama bana yetiiodu dersanede ilk 10 dan düşmezdim. sonuçta sorular kafayı çalıştırarak çözebilceğin sorular olcak. o yüzden köpek gibi çalışmana gerek yok. bi örnek veriim: bi eleman vardı sınıfta herif okuldan 13 de çıkardık gider eve gece 11 e kadar çalışırdı sonra yatar sabah 5 de kalkıp gene çalışır 7 buçuğa kadar sonra okula gelirdi. 70-80 test kitabı bitirmiştir belki herif. ben? 1 tane bitirdim. ama noldu sınavda. eleman 845 puan çıkarmıştı ben 876. olay kafada yatıo. kafan çalışıosa hiç canını sıkma.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...