Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icecrown Citadel Raid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fight hakkında bir bilgim yok ama şu resimleri karşılaştırarak bulmuşlar olayı.

http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2010/january/ensidia_lk.jpg

http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2010/january/kingslayer_1.jpg

Ensidia'da platform çok daha geniş.
Mesaj tarihi:
ahah abi nasıl çekememezlik 24 saat önceden engineering kasmak nedir, bütün roglar zaten bayadır engineering, ve saronite bomb da standart rotasyona sokunca engineering diğer proflardan daha çok dps veriyor
Mesaj tarihi:
Engineer olanların geçmiş kayıtlarını incele lütfen, çoğu 24 saat önce kasmaya başlamış.

Ki bu sorun da değil benim için, olay böyle bariz bir exploitin şu ana kadar cezasız kalması.

Yazılanlara göre platformun genişlemesiyle beraber patchwerk benzeri bir combat oluyormuş.
Mesaj tarihi:
Yine komplo teorileriyle geldim :D

Lich King 10s'da bir platformun belli bölgesini parçalıyormuş. Bu kadar fazla engineer olmasının sebebi 1m cd'a sahip bombaların kullanımı için rotasyon yapmakmış.
Mesaj tarihi:
ya çok kolay bi kısmında fark yaratiomuş galiba ilk phaselerde o fark her türlü tekrar keserler herhalde. sanmiom sırf o yüzden kestiklerini de

şu ensidia harbi buluo bi yerden bug sürekli, lady vashjdan beri böle hehe
Mesaj tarihi:
ağlayan us guildleri 1 gün daha fazla lk 25 denediler, saronite bomb kullanmıyorlarsa ayrı yeto, bug report yapmayıp ensidia kesince ağlıyorlarsa ayrı yetersizlik

newsflash, saronite bom dps rotasyonlarında çok uzun süredir var
Mesaj tarihi:
o değilde ben başka bir konuya takıldım. Şimdi US guildleri 1 gün önceden NORMAL MODE Arthası denemeye başladılar ve kesemediler mi yani???

Bu durumda bıraktım hard modu falan biz bunun normal modunu bile kesemeyiz önümüzdeki 4-5 ay boyunca.
Mesaj tarihi:
Rogue'ların engi olması çok normal. Bombları dps için kullanınca en iyi proffession tartışmasız.

Yine 1-2 kişi omgf exploit demiş, herkes bindi bandwagona gidiyor.

Klasik
Mesaj tarihi:
ya bu tarz şeyler hep oluo fixlenio bi şekilde

ne biliim Alarda da o troll priestlerin racial abilityleir vardı 2. phase de alar küllerinden doğunca %50 hp ile doluıopdu über rahatlatiodu fightı hehe.

Yani bunlar normal oyunda olan abiltiyleri kullanmaktan başka bişey değil. Blizzardın bunları düzeltmesi gerekio tamam exploit ediolar ama yani illegal bi olay değil, cezalandırılmaması gerekio blizzardın bunları düşünmesi test etmesi gerekio.

kimseyi oyunun içindeki abilityi kullaniosun die suçlayamassın ve adamlar bakmışlar oluo kullaniolar.

çok büyültülecek bi olay değil bence. Oluo başından beri bu tarz şeyler.
Mesaj tarihi:
KJ kill'inde SK imagelar gelmeden iceblock ve divine shield açıyordu. 2/9 şansla yırtıyorlardı imagelardan sonra GOGO DPS.

Bunun gibi şeyler hep oldu, olacak. Kill'in legitliğini düşürmüyor.

Blizzard'ın mallığı o ayrı.
Mesaj tarihi:
Exploit midir bilmiyorum ama forumlarda US guildleri öyle bir ağlamış ki, Ensidia perma ban yemeli falan diyorlar.
Nasıl bir yetersizlik var bu US oyuncularında. 24 saat önce boss'a başlıyorsun kesemiyorsun falan. Madem bug var git report et düzeltsinler kullanmıyorsan.
Mesaj tarihi:
Daha encounterı bilmeden buraya gelip yorum yazıyorsunuz ya :p

Atılan Saronite bomb'daki siege damage, normalde kırılıp küçülmesi gereken platformu rebuild ediyor(du - hotfix geldi)
  • Yeni Oluştur...