Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nerde oynanir

Ytse

Öne çıkan mesajlar

Dolu olup zevk alabılecegın yerler..

MystraWorld dolu ph acık kasıp eglenebılırsın.

Eğer 0 ' dan başlıcam dıorsan Bronx'un shardı acılacak orda yada Xhypre'de baslıyabılırsın ii sanslar.

Wiel Gluck.
Good luck.
Masti morti :-P[signature][hline]legend never die only change , vilt.
Me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 16 Haziran 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
O zaman bizimkilerin arasına hoş geldin diyim sana..

Pati Uo Shar

SHAR D harfi sonradan büyüyünce eklenecek ;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Arqas da bir dönem oynamıştım herşey çok güzel giderken ani bir kaç kararla önce item res ardından da sphere 1.0 a geçilmesi ciddi bir player kaybına neden oldu diye biliyorum. şehirleri gayet hoş ama eski seviyesini yakalayabileceğini sanmıyorum. ( üzgünüm ama bu gerçek )[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Manloth, 16 Haziran 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
Arqas da bir dönem oynamıştım herşey çok güzel giderken ani bir kaç kararla önce item res ardından da sphere 1.0 a geçilmesi ciddi bir player kaybına neden oldu diye biliyorum. şehirleri gayet hoş ama eski seviyesini yakalayabileceğini sanmıyorum. ( üzgünüm ama bu gerçek )

İtem res adı altında 1.0 a geçmedik biz bunu kullanıcılarımıza açıkladık geçiş nedenlerimizi ve yapılanlar .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

Valorana eklemek istediğim bişey daha var her sharda girip denemekdir. Ve dikkat edeceğin diğer hususlarda yöneticilerin çalışıp çalışmadığına bakmaktır yani elle tutulur neler var yada özen nasıl bu tarz konulara dikkat etmek gerekir. Birde nebula scriptleri ile açılan shardları tavsiye etmiyorum çünki tamamen hazırcı bir mantık ile açılmışlar baştan sonunu belli olan bir durum bu .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...