yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Arkadaşlar yeni bir vakıf üniversitesi açılmış Kayseri'de. İsmi Melikşah Üniversitesi. http://www.meliksah.edu.tr/ Ek kontenjanla öğrenci alacakmış sanırım bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ingilizce yeterlilik sinavi sonuclarini koymuslar, bir de utanmadan 80 uzerinde alanalr 2. asamaya girecektir yazmislar. Bir kisi var 80 uzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Birebir eğitim olayını bayağı bir yanlış almış adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 melikşah her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 HELAL TAYYİP Eğitimin de içine et. Üniversitelerin saygınlığı kalmasın böyle çakma yerler aça aça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ekşide baya aşağılamışlar, itin muhtelif yerlerine sokmuşlar üniversiteyi. ha, kötüdür de, yazık be fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 niye öyle yapmışlar anlamadım. çok güzel üniversite lan. samimi, sims gibi üniversite skfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Penthesilea said: Ingilizce yeterlilik sinavi sonuclarini koymuslar, bir de utanmadan 80 uzerinde alanalr 2. asamaya girecektir yazmislar. Bir kisi var 80 uzeri. 2 Aşama var bir de, 1.'yi geçen 1 kişi var, o da 2. aşamaya girecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 o şehir zaten başlı başına fail... ticari zekkaları falan olduğu yok , ticari ahlak namına hiç bi yetileri yok hatta.. zamanında bölgede yaşıyan ermanilerin ticaret yollarını iyi kullanmasından bi isim kalmış sadece gidin bakın kayseride organize sanaiye herkez mobilyacı... bi tanesi voliyi vurdu diye herkez mobilyacı, çelik kapıcı birbirlerini batırıyolar. üstüne erciyes i daha adam edememişler ki vakıf üniversitesi çok yazık boşa yatırımlar.. aman diyorum gençlere kazaara yolunuz düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 @eoteyn senin kafan iyimi hocam? kayseri heralde kisi basina gercekten rakamlar ortaya koyulsa bursayi falan gecer. kayseri halki cok zengindir egitimede buyuk destek verir, butun liseleri falan filan hep halkin yaptigi okullardir, sehir disinda okuyan universitelilere sirf kayserili olduklari icin burs verir. sehircilik anlaminda turkiyenin belki en iyi sehridir. ha sordugun soru gece bar varmi hatun varmi ise yok kardesim oyle bir sehir degil ama bu bok atmani gerektirmez. herkes mobilyaciymis kiciyla gulerle adama sirf orta anadolu mensucat yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Eoteyn said: o şehir zaten başlı başına fail... ticari zekkaları falan olduğu yok , ticari ahlak namına hiç bi yetileri yok hatta.. zamanında bölgede yaşıyan ermanilerin ticaret yollarını iyi kullanmasından bi isim kalmış sadece gidin bakın kayseride organize sanaiye herkez mobilyacı... bi tanesi voliyi vurdu diye herkez mobilyacı, çelik kapıcı birbirlerini batırıyolar. üstüne erciyes i daha adam edememişler ki vakıf üniversitesi çok yazık boşa yatırımlar.. aman diyorum gençlere kazaara yolunuz düşmesin. o sehir basli basina fail? (turkiyenin en buyuk 5 sehrinden biri onu gectim belediye ve sehircilik acisindan en duzenli sehri) ticaret zekalari yok? (kadir has / sabanci / onnari gectim yatas yataklari istikbal yataklari ) ticari ahlak namına hiç bi yetileri yok hatta.. (pazarlik etmek ve bi mali ucuza almak ahlaksizlik degildir satmak istemessen kimse sana bisi satmaz. istedigine sor ticaretle urasan kayserili 0 kar birakir sana kili kirk yarar ama odemesini yapar) zamanında bölgede yaşıyan ermanilerin ticaret yollarını iyi kullanmasından bi isim kalmış sadece gidin bakın kayseride organize sanaiye herkez mobilyacı... (eee yukarda cevap turkiyenin en buyuk yatak sirketleri ve celik kapi sirketleri kayseride ne bekliyodun ki. elbette yerli rekabet olucak. onu gectim sadece bu ikisi degil ki kot kumasida var uretim makinede var) üstüne erciyes i daha adam edememişler ki vakıf üniversitesi çok yazık boşa yatırımlar.. aman diyorum gençlere kazaara yolunuz düşmesin (erciyes universitesi devlet universitesidir her devlet universitesi gibi sikintilar vardir dogrudur) ben kayseriliyim. bunlada her zaman gurur duydum. buyuk ihtimalle sen okumak icin felan kayseride kaldin. dogrudur bagnazdir kayseri. ama senin yannis insannarla yannis yerde tanismis olman kimseyi ticari ahlaksiz felan diye yargilamana yetmez. lafini tartip konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 @matama hocam ben zengin olmadıklarını söylemedim. mobilya ve çelik kapı konusundada genelleme yaptım ve hala düşüncemin arkasındayım potansiyel barajı geçebilen %10 luk üretici kesimin haricine bakalım , bu kesime fason üretim yaparak batıyorlar. kayserili bi arkadaşımın söyledikleri ; mobilya ve çelik kapı cılgınlığından öncede yün ve kumaş işi rehavetteymiş para getirdiği görülünce herkez o işi saldırıp birbirlerini batırmışlar gereksiz heryerde yün,kumaş imalathanesi varmış mutlaka bu ortamda çıkıcak yükselicek birileri olucaktır ki buda orta anadolu mensucat olmuş... parası olan herkezin saldırdığı bi iş alanından bi kaç iyi firmanın çıkması ticari zekanın olduğunu göstermez üstüne , genelin saldırdığı ama bir iki firmanın çıktığı ortamda ben ticari ahlakıda sorgularım... okul yaptırma işine gelince tam olarak bi bilgim olmasa mutlaka bi şekilde çıkarlarının olduğunu düşünüorum vergi, vs... gibi. yoksada günahlarını alıorumdur. " apartmanda taze gelin var öğrenciye ev vermiyoruz " cümlelerini ve benzerlerini duyabiliceğiniz bi ortam olduğu içinde aman gençler dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 matama +1 ticaret konusunda gerçekten iyilerdir. zengini şehrine güzel yatırım yapar. yatırım derken şehirin ihtiyaçlarını karşılar. okul yaptırır, spor salonuna destek verir vs. kazandığını memlekteninin gelişimi için kullanır. organizedirler ve birbirlerini çok güzel desteklerler. ticari reakbet ahlaklıdır, düzgün adamlardır. en büyük patronların bile burnu havada değildir. dahasını yazayım, dünyada mobilya sektörü ağaca yakın yerlere konuşlandırılır. kayseride ağaç yokken kelebek gibi eski firmaları bile bünyesine katıp kayserili yapmıştır. e bu da ticari zekadır. ayrıca o mobilyacı dediğin adamların pek çok farklı sektörde faaliyet gösterdiğini söylemek gerek. merkez çelik, hes kablo vs. gibi çok farklı dallarda da çalışır. sadece boydak'tan en büyük 500şirkete 6şirket giriyor. bilmem anlatabildim mi? okul işinde ise kayseri sanayisinin endüstriyel dizayn yapabilecek yetişmiş elemana ihtiyacını karşılaması önemlidir. şimdi okul ufak olabilir ama kayseri de sektör el verdiği takdirde kısa süre güçlenicektir. ha bunları arkadaş markadaş bilgisi ile değil, kendi gördüklerim, yaşadıklarımla yazıyorum. belirtmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 KAÇIN! KONUYU KAYSERİLİLER BASTI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben kayserili değilim lan.. ama yaşadık bir süre kayseride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Eoteyn said: @matama hocam ben zengin olmadıklarını söylemedim. mobilya ve çelik kapı konusundada genelleme yaptım ve hala düşüncemin arkasındayım potansiyel barajı geçebilen %10 luk üretici kesimin haricine bakalım , bu kesime fason üretim yaparak batıyorlar. kayserili bi arkadaşımın söyledikleri ; mobilya ve çelik kapı cılgınlığından öncede yün ve kumaş işi rehavetteymiş para getirdiği görülünce herkez o işi saldırıp birbirlerini batırmışlar gereksiz heryerde yün,kumaş imalathanesi varmış mutlaka bu ortamda çıkıcak yükselicek birileri olucaktır ki buda orta anadolu mensucat olmuş... parası olan herkezin saldırdığı bi iş alanından bi kaç iyi firmanın çıkması ticari zekanın olduğunu göstermez üstüne , genelin saldırdığı ama bir iki firmanın çıktığı ortamda ben ticari ahlakıda sorgularım... okul yaptırma işine gelince tam olarak bi bilgim olmasa mutlaka bi şekilde çıkarlarının olduğunu düşünüorum vergi, vs... gibi. yoksada günahlarını alıorumdur. " apartmanda taze gelin var öğrenciye ev vermiyoruz " cümlelerini ve benzerlerini duyabiliceğiniz bi ortam olduğu içinde aman gençler dedim.. ohooo gotumden attim olduymus abi bizde ciddiye aliyoruz KAYSERILI BI ARKADASIMDAN DUYDUM e iyi bende kayseriliyim arkadasin celik kapici yada yatakciysa battiysa o onun beceriksizligidir hatta dur lan o onun yetersiz kayserililigidir "öğrenciye ev vermiyoruz" zaten sadece kayseride olmuyo istanbulun ortasinda olmuyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 @BonePART dostum en başta şunu söylüyümki ben kayserili veya kayseri insanına en ufak bi hakarette bulunmadım ki yazdıklarım yukarda mutlaka herkez memleketiyle gurur duyar sonuna kadarda saygı duyarım buna. said: o sehir basli basina fail? (turkiyenin en buyuk 5 sehrinden biri onu gectim belediye ve sehircilik acisindan en duzenli sehri) söz konusu olan konu yeni bir üniversite. doğal olarak hitap edilen kesim oraya gidicek üniversite öğrencisi açıkcası hiç birininde belediyeve düzenli şehri dikkate alacağını zannetmiyorum ne demek istediğim gayet açık. said: zamanında bölgede yaşıyan ermanilerin ticaret yollarını iyi kullanmasından bi isim kalmış sadece gidin bakın kayseride organize sanaiye herkez mobilyacı... (eee yukarda cevap turkiyenin en buyuk yatak sirketleri ve celik kapi sirketleri kayseride ne bekliyodun ki. elbette yerli rekabet olucak. onu gectim sadece bu ikisi degil ki kot kumasida var uretim makinede var) bi önceki yazdığım açıklık getirdim sanırsam. said: üstüne erciyes i daha adam edememişler ki vakıf üniversitesi çok yazık boşa yatırımlar.. aman diyorum gençlere kazaara yolunuz düşmesin (erciyes universitesi devlet universitesidir her devlet universitesi gibi sikintilar vardir dogrudur) bilmiyorum giden varmıdır erciyese benim yolum düştü..extradan fazlasıylada farklı devlet üni. leride gördüm. pek ortak sorunları olduklarını düşünmüyorum açıkcası. fazlasıyla geriden ve buram buram egoizm , akademisyen- öğrenci ayrımı gözeten bi yapısı olduğunun hem fikiriyiz sanırsam. said: ben kayseriliyim. bunlada her zaman gurur duydum. buyuk ihtimalle sen okumak icin felan kayseride kaldin. dogrudur bagnazdir kayseri. ama senin yannis insannarla yannis yerde tanismis olman kimseyi ticari ahlaksiz felan diye yargilamana yetmez. gurur olayını en başta belirttim. ben ailemden bu yaşıma kadar "ben ne kazandıysam , komşum 2 katını kazansın" mantığını aldım. düşünce yapımın bu olmasından ötürü ve doğal olarak benim mantelitemede kayserideki yapı uymamasından ötürü böyle bi ithamda bulundum ki herkezin ahlak anlayışı farklıdır. yalnış ithamda bulunmuşsam afola. said: lafini tartip konus ben ne dediğimin ne konuştuğumun gayet farkındayım görüldüğü üzere, tama anlamıyla detayla konuşmadan yani en azından konu hakkındaki tam fikirlerimi almadan böyle demen hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 üniversite yapılmasına niye bu kadar tepki gösteriyosunuz ben anlamıyorum. hem üni yapmayın diyip hem de geri kaldık ya, eğitim boktan ya diyosunuz. 1 günde düzelmez heralde bi yerden başlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 melikşah otantik bir isim ama allah rızası için bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kayseri ilk 5 şehrinden biriymiş Türkiye'nin güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bir meliksah uni konusu daha boylece harap oluyor arkadaslar, tum emekleriniz icin tesekkurler. bi daha meliksah uni konusu acani banleticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar