yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 videonun adıyla actım baslıgı. http://www.facebook.com/video/video.php?v=100563986632552
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs.
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben de sevdim :D küfür yemişler midir acaba :D
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 süpermiş tebrik ettim patiâne bir düşünce eheh
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ne küfür yesinler yahu, şöförler "dur lan ben de inip oyuna katılsam mı" diye düşünmüşlerdir :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gaaaaayet iyi başarılı buldum :D kaldıki bazen ben de öle yeşil ışıkta kalablık cadde bulunca, sayaç bitene kadsar yol ortasında takılıyorum. can sıkıntısı mıdır artık arızalık mıdır ne derseniz :)
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bırak şimdi videoyu gördün aklına geldi
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 olm vatan caddesi üstünde oturuyom :d yaparım ben öle arada asdsa.. burda 10dk da bir yeşil yanıyo yayalara. ben de sonuna kadar kullanıom sadasd
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben de alsancakta oturuom, 10 dakikada bir kızlar veriyor, sonuna kadar
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td)
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs. Fistan said: beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td) iyimisin bap ? yine sizofreni basladi heralde ahhdaha
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 onun alt egosu çok zengin ondan hep ama üst egosu çok iyidir mağrur ve fakir
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ahahaha Adapazarı burası. O trafik ışığında arabalar çok fazla beklediği için elemanlar ti ye almak için yapmışlardır :)
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Odeon said: Fistan said: e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs. Fistan said: beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td) iyimisin bap ? yine sizofreni basladi heralde ahhdaha asdf epic
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Odeon said: Fistan said: e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs. Fistan said: beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td) iyimisin bap ? yine sizofreni basladi heralde ahhdaha Bu ortamın "yorum yorumcusu" fistan, kendi yorumu yorumlansın istemiş, çok da iyi yapmış. Burada yorumcu kimliğiyle fistan, kasıtlı bir ikilem yaratarak, hem dikkatli patileri süzmek istemiş, hem de yaratıcılığını kullanarak, jüri yarışmacının önüne geçmelidir klişesine gönderme yapmıştır.
Öne çıkan mesajlar