yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 videonun adıyla actım baslıgı. http://www.facebook.com/video/video.php?v=100563986632552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben de sevdim :D küfür yemişler midir acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 (tu) iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 süpermiş tebrik ettim patiâne bir düşünce eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ne küfür yesinler yahu, şöförler "dur lan ben de inip oyuna katılsam mı" diye düşünmüşlerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ahahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gaaaaayet iyi başarılı buldum :D kaldıki bazen ben de öle yeşil ışıkta kalablık cadde bulunca, sayaç bitene kadsar yol ortasında takılıyorum. can sıkıntısı mıdır artık arızalık mıdır ne derseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bırak şimdi videoyu gördün aklına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 olm vatan caddesi üstünde oturuyom :d yaparım ben öle arada asdsa.. burda 10dk da bir yeşil yanıyo yayalara. ben de sonuna kadar kullanıom sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben de alsancakta oturuom, 10 dakikada bir kızlar veriyor, sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 (tu) basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yaratıcı olmuş tebrik etmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs. Fistan said: beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td) iyimisin bap ? yine sizofreni basladi heralde ahhdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 onun alt egosu çok zengin ondan hep ama üst egosu çok iyidir mağrur ve fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ahahaha Adapazarı burası. O trafik ışığında arabalar çok fazla beklediği için elemanlar ti ye almak için yapmışlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 1000 kişi sevmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Odeon said: Fistan said: e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs. Fistan said: beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td) iyimisin bap ? yine sizofreni basladi heralde ahhdaha asdf epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kendinlen ters düşen şizo pati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Odeon said: Fistan said: e güzel. sevdim ben. bi organizasyon var, eğlenceli kişilikler vs. Fistan said: beğenmedim ben. 2 kıro çıkmış oraya, 30sn yede ne tavlası. vurucaksın agzına agzına bunların. mizah bu değil. (td) iyimisin bap ? yine sizofreni basladi heralde ahhdaha Bu ortamın "yorum yorumcusu" fistan, kendi yorumu yorumlansın istemiş, çok da iyi yapmış. Burada yorumcu kimliğiyle fistan, kasıtlı bir ikilem yaratarak, hem dikkatli patileri süzmek istemiş, hem de yaratıcılığını kullanarak, jüri yarışmacının önüne geçmelidir klişesine gönderme yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar