senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 okc maçını şimdi seyrettim de, kristic collison ve westbrook erken faul problemine girmeselermiş rahat geçerlermiş spurs'u. yalnız o ibaka resmen cehennem azabı yaşatmış duncan'a. Yani duncan bayağıdır böyle bir savunma görmemiştir(6-13 yaptırmış duncan'a). hele maçın sonlarında bi bloğu var ibaka'nın akıllara zarar, duncan oturup ağlasa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 memo guzel oynamis son macta ben de seyrettim hatta bu haftaki international play of the week secmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi keşke bu istikrarı sürdürse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahah arenas yırtmış hapis cezasından, halfway diye bi rehabilitasyon merkezinde kalcakmış 1ay, sonra da mecrubi hizmet yapacakmış. Bence washington fişini keser bu arenasın sene sonunda, bende takım sahibi olsam, soyunma odasına silah getiren adamı tutmam takımda, bugün silah getiren yarın kafası atar, adam da vurur. eskiden severdim agent6'i ama şu olaylardan sonra çok soğudum adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 lal-okc maçını şimdi seyredebildim de okc yenmemiş lakers'ı, ezmiş geçmiş resmen. kobe 11 sayı attı zar zor, selofosa müthiş savundu, bide 9 top kaybı yaptırdı kobe'ye, adam zaten 3.çeyrekten sonra girmedi oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bende sabah tekrarından izledim ilk 3 çeyreği, westbrook hücumda fisher'ı, sefolosha savunmada kobe'yi darmaduman etti gasol'ünde hiç niyeti yoktu zaten ağırlığını koymaya, yokları oynadı o da helal okc'ye playoff'ta şansları olmaz lakers'a karşı ama yıpratabilirler en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Gasol'de istikrarsızmış. Gasol yüzünden kaybedilen bir sürü maç var. İçinden gelerek oynamıyor oyuna ağırlığını koymuyor. Play Off'larda böyle oynamıyacak biliyorum ama normal sezonda boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 76ers şanpiyon bu senee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Vancouver Grizzlies şampiyon bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 85 puanlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bursa deplasmanı belirleyecek her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Cons said: 85 puanlamı 70 puan alan şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 İlk yarısını tek izledim Lakers maçının Gasol berbattı. Öyle böyle değil hemde. Ama izlemediğim 2. yarı düzeltmiş. Fakat zaten maç koptuktan sonra düzeltmiş. Zor maçların adamı olmadığını gösteriyor Gasol. Fisher'ı uzun zaman sonra ilk defa guard gibi oynarken gördüm. Farmar'da çok iyidi. Fakat Gasol gazozuna oynar gibi oynuyor. Kobe'de triple double bir asistle kaçırdı. Kobe'dede takıma bir güvensizlik seziyorum. Ariza gönderilmemeliydi. Adam hücümda çok iyi işler yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hidayet benche çekilmiş koç Triano tarafından. Umarım aklın başına gelir Hidayet diyebiliyorum sadece, kendine yazık etti bir sene boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hidayet maalesef zaten takım cacık, ben paramı alır keyfime bakarım moduna girmiş biraz bana kalırsa bari dünya şampiyonasında milli takıma faydalı olabilse, formsuzluğu oraya da yansıyacak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kapak yaptı ama koça, maçı kazandırdı eşşek herif =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gitmeseydi o salak takıma o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Hedo-Turkoglu-just-wants-to-party?urn=nba,230813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Heh, adam orada mutlu olmadığını belli etmek için elinden geleni yapıyor. Seneye takaslarlar umarım, tabi alıcı bulabilirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yaşıda ilerledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Lakers 1 Nisan şakası yaptı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lakers'ın atlanta yenilgisinin sebebi sdf http://img266.imageshack.us/img266/9562/lakersprimal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kobe sağlam sokmuş lafı, Lebron'dada ne çene var yahu. http://www.konyaliportlandlilar.com/2010/04/kobeyle-lebron-kapst-kazanan-biziz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 toronto nun hıyarlığı işte. hido iyi adam ama 30 yaşında 5 yıllık sözleşme ve kadarda para etmez. güzel kazıkladı hidayet. şu nba deki sistem müthiş işliyor güzelde bu sözleşme sistemini çözemedim tam. hidayet toronto dan ayrılmak istese başka bi takım yeni sözleşme verip alamıyor dimi ? daha az paraya hidayet de kabul etse mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hedo ve takım anlaşırsa eğer sozleşme fesh edilebilio ve hido baska bi takımdan yeni kontrat alıp o takıma transfer olabilio ama torontonun salary capi aynı şekilde kalıo sene sonuna kadar. ama hido neden garanti paradan vazgeçip risk alsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar