BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bi de Pistons New Jersey'nin rekoru kıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 olmadı detroit malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kobe'nin sakatlığı yeni yeni dert olmaya başladı. Son çeyrektede sırt ağısından oynamamış. O nasıl bir parmaktır iyileşmiyor bir türlü anlamadım. Böyle giderse Lakers'ın işi zor. Nedense Kobe iyi oynamadığında Gasolda gaza gelemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gasol oynamıyor bu arada. Gasol'süz bu sezon Lakers 9-6 Gasol ile 19-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gasol yok demi bende ne oluyor diyorum bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ginobili o topu nası kurtarmış yuh adam MVP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.nba.com/video/games/jazz/2010/01/14/0020900570_cle_uta_recap.nba/index.html izlemek lazım şu özeti. utahın farkı açıp, deronun sakatlandıktan sora lebronun insanlıktan çıkması falan. muhteşem maç yahu :D ayrıca lebrona o faulden sonra nası step çalmıolar hayret yahu. daha net bi steps yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Lebron un +1 adımı var ligde, her maçta garanti en az bir kere yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi bu +1 adım falan değil. resmen üçlüğe gidio top sektirmeden. bole bişi olmaz yahu. hani hızlı driblingde falan gormuolar falanda bu resmen ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 "Aldım verdim ben seni yendim" derken, son adamı baya büyük atardık, ona benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 biri video görürse koyabilir mi merak ettim pozisyonu ya (stepsi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 nba.com dan koydu işte mokoko, anlarsınız pozisyonu, ft yi kaçırıyor, top tekrar kendisine gelince büyük bir adım ve üçlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mokoko said: http://www.nba.com/video/games/jazz/2010/01/14/0020900570_cle_uta_recap.nba/index.html izlemek lazım şu özeti. utahın farkı açıp, deronun sakatlandıktan sora lebronun insanlıktan çıkması falan. muhteşem maç yahu :D ayrıca lebrona o faulden sonra nası step çalmıolar hayret yahu. daha net bi steps yoktur heralde. vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 a pardon recap te olduğunu bilmiyordum pozisyonun hehe fenaymış pozisyon. ama alışkanlık oldu artık. faullerde falan allstar ayrıcalığı tamamda böyle stepslerde bile öyle bir ayrıcalık olursa cılkı çıkar olayın. görülmeyecek şey değil bu pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi bune ya direk kural falan koysunlar bari lebron'a steps çalınamaz diye official olsun bu olayda, bir hakemin bu olayı görmeme ihtimali olduğunu düşünmüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bu gece ntvde ya da ntvsporda maç var mı? Netten bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nası yok ya var oklahoma dallas maçı pardon ntv ve ntvspor denmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 HAHAAHAH gsw maçın sonunda 4kişi kalmıs ama galba 6faule ragmen cıkarmamıslar step curry'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 oha olaya bak ya sakatlıklar yüzünden 7 kişi kalmışlar, stephen curry 6 faul almış ama çıkaramamış hakemler sahada sürekli 5 kişi bulunmak zorunda olduğundan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aslında benim bildigim avrupa'da falan 4 kişi kalınabiliyor ama nba'in kalitesini düşürmemek için izin vermemisler heralde :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 4 kişi kalsalardı nba batardı, kimse izlemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Golden State'in rosterı efsane geniş, nasıl olmuş bu olay anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Lakers 40 sayı fark yapmış. Bynum iyi gidiyor. Gasolda aynı şekilde. Lakers kendine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Toronto-Dallas şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar