eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bulgaristan'da yapılan bir 3. lig maçı, takımlardan birinin oyuncu sayısı 6'ya düşünce, 4 dakikada sona erdi. Bulgaristan medyasında yer alan haberlere göre, Pazar günü Chavdar Byala Slatina'yı konuk eden Gigant Belene, sakat ve cezalı oyuncularının fazla olması nedeniyle karşılaşmaya 8 futbolcuyla çıktı. Maçın ilk 4 dakikasında 2 oyuncusu daha sakatlanan ev sahibi takım, hakeme düdük çalmaktan başka çare bırakmadı. Bunun üzerine, Chavdar Byala Slatina takımı hükmen 3-0 galip ilan edildi. Bulgaristan Futbol Federasyonu'nun kuralları gereği, bir maçın devam edebilmesi için iki takımın da oyuncu sayısının en az 7 olması gerekiyor. Söz konusu maç, Bulgaristan'da yapılan en kısa maç olarak da tarihe geçti.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi nasıl sakatlanmış herifler 4dk da, ne biçim futbolcu bunlar sdf
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Abi onu geçtim kaç tane sakatı var adamların ya asdf
chagy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bence 8 kişiyiz yeriz 10 tane en iyisi hükmen 3-0 yenilelim diye yaptılar. ya da antremanlarını ankara-mamakta yapıyorlar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 evet niye başlayamasın ki? 6ya kadar yolu var işte
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bulgaristan 3.lig takımı. Bir önceki maçta kavga vs çıktıysa normal ya adamların oyuncularının kalmaması. Komik olmuş
Öne çıkan mesajlar