Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 güzel, sevdiğimiz şarkılar vardır bir de loop edilip sürekli dinlenebilecek şarkılar.. nightwish, şebnem ferah ne kadar hastası olsam da, loopluk şarkı değil bana göre.. loop yapmış olduğum, buna rağmen "ya yeter of başka şarkı açayım" demediğim bir şarkı var hatırladığım: - Raggio Di Luna - Comanchero[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Aket-Atum, 13 Haziran 2004 20:25 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 13 Haziran 2004 20:11 tarihinde demiş ki: dark tranquillity- Insanity's Crescendo ın flames- behind space ın flames - clad ın shadows dark tranquillity - monochromatic stains ın flames - jotun ilk başta aklıma gelenler. nbunları değil 50 000 10 kere ardarda dinleyen normal bi insanın beyni s..ilir adam özellikle slow şarkı seçmiş nie öle bişey olsun ki bi monochromatic stains ağır gelebilir okadar jotun insanity gayet yavaş parçalar eğer yavaş parça tavsiye istiyorsanız hammerfall - glory to the brave - I believe - the fallen one - relend reborn - Remember Yesterday - dreams come true - Always will be Pantera - Cemetary Gates Dark Tranquility - Emptier Still - Tidal tantrum - Day to end - Undo Control Sentenced - Nepenthe Nightwish - The angel fall first - Ever Dream - Bless the child - Sleeping sun - know why the nightangle sings - ocean soul - Beauty and the beast - She is my sin Amorphis ( Tuonela ) albumunu indir bi bak Testament - Return to serenity Lake of tears - So Fell Autumn Rain - Demon You / Lily Ann bilmiyorum severmisin ama Manowar - hearts of steel - courage - master of the wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 katagory yokmuş yahu bende metal diye öle yazdım sonucta ben loop yapsam bunları çekerdim herhalde slow olcaksa yani cradle falan yazanlarda var onlar ı pek loop yapmanı tavsiye etmem abi ne tarz dinliyorsun trance energy falan sa dinleme bunları en fazla crematory (believe albumu) intro dan sonraki iki sarkıyı öneririm eger ben death metal falan dinliyorum dersen de sölememize gerek yok al dark tranquility dinle babalar gibi :) ama pop mop diyorsan ben annamam. o yüzden langada lungada herkez sevdiği şarkıyı yazmış :) bi açıklık getir ne tarz istiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 farketmez slow olsunda pek metal dinnemem[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Demons&Wizards - Fiddler On The Green[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Muse - Stockholm Syndrome Muse - Time is Running Out Muse - Hysteria Rob Dougan - Furious Angels RHCP - Road Trippin' RHCP - Parallel Universe MFO - Bazen Guns N Roses - November Rain Evanescence - Bring Me to Life Evanescence - Going Under Dream Theater - You Not Me Dream Theater - Pull Me Under Dream Theater - Misunderstood Dream Theater - Fatal Tragedy Dream Theater - Peruvian Skies Anathema - Release Cranberries - Zombie Blind Guardian - The Bard's Song - In the Forest Blind Guardian - Nightfall Queen - Bohemian Rhapsody Queen - The Show Must Go On Queen - Ride The Wild Wind Poets of the Fall - Late Goodbye (Max Payne 2'nin sonunda çalan süper şarkı) Placebo - Every Me Every You Placebo - Special K Pearl Jam - Wishlist Nirvana - Lithium +1 Nirvana - Smells Like a Teen Spirit +1 Mor ve Otesi - Cambaz +1 Bayağı oldu galiba...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Blind guardian-noldor blind guardian-the curse of feanor blind guardian -nightfall blind guardian-teh soulforged kısaca butun sarkıları[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 evanescense - lies evanescense - solitude evanescense - haunted evanescense - tourniquet evanescense - my immortal evanescense - bring me to life evanescense - anywhere evanescense - so close evanescense - my last breath despina vandi - want to see you despina vandi - everything leeds to you despina vandi - the wrong ferson[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Denedim tavsiyede ederim System of a Down - Chop Suey klibiyle dinlenir..(Hakkat denedim)[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 herkezin zevki farklı dolayısıyla herkez farklı bişi söleyecek seninde kafan tamamen karışacak. her şarkı bayar. biliyorum çünkü ben bi şarkıyı çok sevdimmi baya bi dinlerim. en fazla 1 hafta boyunca gunde 10-15 kere dinliyosun. ondan sonra anca shuffle da cıkarsa ya da birilerine dinletmek istersen acıyosun(ya da arada gaza geldiğinde) bu cidden boyle; yani baymayan sarkı yoktur. bi sarkıyı sana temin ediyorum en fazla 30 kere dinlersin en fazla (ardarda). black rose immortal gibi sarkılarıda en fazla 5-6 kere. cunku coooook uzun:) (muhterem 20 dakka, ben banyo yaparken acıyorum cıktıgımda hala calıyo mubarek)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 blackrose eşliğinde banyolar falan baya bi fantazi yapmışın abi sen :D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Enya - Only Time Loreena McKennitt - Le Serenessima[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Batilc, 14 Haziran 2004 19:45 tarihinde demiş ki: herkezin zevki farklı dolayısıyla herkez farklı bişi söleyecek seninde kafan tamamen karışacak. her şarkı bayar. biliyorum çünkü ben bi şarkıyı çok sevdimmi baya bi dinlerim. en fazla 1 hafta boyunca gunde 10-15 kere dinliyosun. ondan sonra anca shuffle da cıkarsa ya da birilerine dinletmek istersen acıyosun(ya da arada gaza geldiğinde) bu cidden boyle; yani baymayan sarkı yoktur. bi sarkıyı sana temin ediyorum en fazla 30 kere dinlersin en fazla (ardarda). black rose immortal gibi sarkılarıda en fazla 5-6 kere. cunku coooook uzun:) (muhterem 20 dakka, ben banyo yaparken acıyorum cıktıgımda hala calıyo mubarek) Yoo abi baymıycak şarkı vardır bence en fazla 30 dedin ama ben 2 günde 7 saat Chop Suey dinledim art arda 3.30 saat dinledim tekinde.. Ve baymadı (bayılıyorum chop suey'e 3.33 dakikalık bi parça)..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hangı salak bı sarkıyı 50.000 defa dınler kı...[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: LuCk, 14 Haziran 2004 20:28 tarihinde demiş ki: hangı salak bı sarkıyı 50.000 defa dınler kı... Peki. Gary Jules - Mad World Hayatımın sonuna kadar dinlerim bunu ben.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yeni türkü - vira vira, karanfil, yağmurun elleri.. fight club sountrack - filmin sonundaki ama tam adını bilmiorum sezen aksu - yine mi çiçek, ünzile..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben valla sarkıyı 3 kere ust uste dınledımmı tamam kusarım her halde[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gemi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Dream Theater - Finally Free Pantera - Cemetary Gates Guns'n Roses - Don't Cry ağlatır hepsi wallah[signature][hline]Black Mamba PLSSSS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bana burdaki veya sevdiğiniz Superock grubuna giren şarkıları söyleyebilirmsiniz..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 14 Haziran 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Opeth - Drapery falls aklıma geldikçe yazıyorum.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Dragonmax, 14 Haziran 2004 20:32 tarihinde demiş ki: fight club sountrack - filmin sonundaki ama tam adını bilmiorum Where is my mind o şarkıınn ismi yanılmıyorsam.. Pink Floyd - Wish you were here[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Children Of Bodom-Deadnight Warior Children Of Bodom-Every Time I Die Amorphis-Black Winter Day Iced Earth-Melancholy Dark Tranquility-Scythe, Rage and Roses Arch Enemy-Enemy Within At The Gates-Cold In Flames-Metaphor Death-Voice Of The Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: od3on, 14 Haziran 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Children Of Bodom-Deadnight Warior Children Of Bodom-Every Time I Die Amorphis-Black Winter Day Iced Earth-Melancholy Dark Tranquility-Scythe, Rage and Roses Arch Enemy-Enemy Within At The Gates-Cold In Flames-Metaphor Death-Voice Of The Soul yuıhannes hepsi süper inflames metaphor hariç :) ama adam slow diyo :) bunlar slow degil bi metaphor slow solo bile yok :D every time i die mükkemmel bi şarkı ayrıca :D kissing the shadows bide. Fight club in sarkısı evet where is my mind. arattır fight club sound track die cikar metal slow demişssin bu arada yukarıda okudum. O yüsden sen benim verdigim listeye bi bak slow metal parçalar var içlerinden hammerfall ve nightwish olanları bi dene beğenirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Metaphorun bende ozel bi anısı vardırda ondan ben cevire cevire dinleyebiliyorum :) bide Nightwish-She is my sin- iyi gider. :O [Bu mesaj od3on tarafından 14 Haziran 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dream theater - scenes from a memory albümü[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar