sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Devlet Bakanı Faruk Çelik, Diyanet İşleri Başkanlığı Teşkilat Yasası ile yaz Kuran kurslarındaki yaş sınırlamasını kaldırmayı planladıklarını belirtti. Çelik “Bu konudaki kısıtlamanın doğru olmadığı inancındayız’’ dedi. Var olan uygulamaya göre, ilköğretim 5’inci sınıfı bitiren çocukların yaz Kuran kurslarına devam edebildiğini hatırlatan Çelik, ‘’Beşinci sınıf değil de üçüncü, dördüncü sınıftaki çocuk gönderilmek isteniyorsa gidebilir. Netice itibariyle yaz tatilini değerlendirmek isteyen velilerle ilgili bir düzenleme. Buradaki o sınırı kaldırmayı düşünüyoruz’’ değerlendirmesinde bulundu. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12628646.asp Evet, çok lazım, 5. sınıfa kadar kursa gidemeyince laik agnostik aczmendi nasyonel sosyalist faşik müsveddeleri haline geliyor çocuklarımız, bir an önce nur yoluna katılmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben bi zararını göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Direk olarak anne karnından göbek bağı kesilmeden de diyebilirlerdi bunada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben bir yararını göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Niye yararı olmasın ? Annesi çocuğunu göndermek istiyordur 5. sınıf ve sonrası dersler ağırlaşır, dershane falan başlar, başka planları vardır kim bilir. Yaş aralığını genişletiyor işte. Bi kere gidicek kuran okumayı öğrenicek altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 tamam işte yararı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 tamam anladım ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sanki okuduğunu anlıyor da.. Onu geçtim 9-10 yaşındaki çocuğun dinle ne işi var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben 18 yaşın altının kuran öğrenmesinede karşıyım, kemalizm öğrenmesinede. kendisi belli akli erişkinliğe ulaşınca istediğini seçer. küçük yaşta empoze etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 vat iz kemalizm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kaede said: tamam anladım ben seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kemalizm kursu var da bizim mi haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yaş sınırının var olduğuna inanan var mı ki aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 NoS said: Yaş sınırının var olduğuna inanan var mı ki aramızda ? harbiden he neyi tartışıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Açıkçası ben de aynen 18'den demiyeceğim de 15 diyeyim mesela , böyle kurslara gönderilmesine soğuk bakıyorum. (18 değilde 15 dememin sebebi artık günümüzde çocuklar daha genç yaşta bilinçlenebiliyorlar) Fakat şu varki biz ne düşünürsek düşünelim , aile istediği sürece onu öğretecektir ya da çocukta baskı kuracaktır. Dışarıdan buna müdahale edilemiyor. Çocuk senin olduğu için istediğin dini , idolojiyi vs. empoze edebilirsin. Kısaca şu yaş sınırı olsa da olmasa da bence bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kuran kursunda yas sinirini kaldiran bir hükümet, hic mi hic iyi niyetli degil yapilan. Agac yasken egilir nede olsa.. Kursu veren hocalarin yarisindan cogunun amaci farkli. Imam hatipin acik ögretim cinsi iste. Itinayla beyin yikanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sparkcaster said: kemalizm kursu var da bizim mi haberimiz yok ideoloji sadece kurstami empoze edilebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Joker aslında haklı, Tarih gösterilmemesi lazım okullarda Osmanlı kültürü empoze ediliyor, hele hele cumhuriyetin kuruluş aşaması off çocuğum böyle şeyler görmemeli!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "varlığım, müslüman varlığına armağan olsun!" diye yemin ettirilmiyorsa pek sorun olmaması lazım. batıda katolik okullarına gönderiyorlar minnacık çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Arapça kuran okuyabilmek anlamadıktan sonra gereksiz. Başka da birşey demeye gerek görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Reform Sam. Zamanında bizde de olabilseymiş özlemini kurduğun eğitimi alabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Batida dini siyasete alet etmeye calismiyorlar ama. Batida o cocuk büyüyünce hacli ordusunu kurcam, düzeni degistiricem, boynuna hac takmayani adamdan saymiycam gibi bir insan yapisi kazanmiyor. Batiyla karsilastirilamayacak kadar cahil bir milletiz bu konuda. Dinin nasil yasanacagini ögrenmemis insanlarla dolu ülkede yas siniri kalkmasinda amac tamamen farklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yok batıda da var öyleleri de orada kanunun belirlediği özgürlükler garanti altında olmakla beraber o özgürlüğünün sınırları de aynı sıkılıkta denetleniyor. loxias, benim hiç öyle bir eğitim özlemim ya da hayalim olmadı, böyle bir fikre kapılman ilginç. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sınırsız özgürlük . herkese, her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 /Escobar said: Batida dini siyasete alet etmeye calismiyorlar ama. Batida o cocuk büyüyünce hacli ordusunu kurcam, düzeni degistiricem, boynuna hac takmayani adamdan saymiycam gibi bir insan yapisi kazanmiyor. Batiyla karsilastirilamayacak kadar cahil bir milletiz bu konuda. Dinin nasil yasanacagini ögrenmemis insanlarla dolu ülkede yas siniri kalkmasinda amac tamamen farklidir. bir doz Jesus Camp oneriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar