hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 modern bir kızmızı başlıklı kız uyarlaması. bir tarafta yasa dışı bir örgüte kuryelik yapan küçük bir kız ve diğer tarafta kurt tugayına bağlı bi asker. ana teması böyle sade gözükürken filmi izledikçe olayın bu kadar basit olmadığını aslında senaryonun derin derya olduğuna kanaat getiriyorsunuz. yönetmenliğini okiura hiryuki yapmış. senaryosu ghost in the shell'in yönetmeni mamoru oshii'ye ait. ayrica literatürüme "once a beast always a beast lafini katan" kaliteli anime[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oha hired gun ortalığı bir anda canlandırmışsın vay be.. :) biraz bundan bahsetsene, merak ediyordum ben de bunu..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Temmuz 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ehhe nato zirvesi sağolsun bone, cumartesiden düne kadar eve kapandim paso anime izledim [hline] olay 1960ların tokyosunda geçio , 2nd ww dan hemen sonra japonlar çok hızlı toparlanmış fakat hızlı gelişme toplumun aşırı ezilmesi sayesinde oluşmuştur .. halk bolbol ayaklanmaktadir ... anime,, bu ayaklanmalarin birinde başliyor .. bu ayaklanmalari onlemek için ozel bir polis birimi (capitol police organization (CAPO)) kuruluyor ve bunalrin da en pis işleri yürüten , gizli görevlere çıkan en iyi admalarindan oluşanve varlığı reddedilen bir alt gurubu var The Wolf Brigade .. Fuse CAPO nun bir üyesidir ve canlı bomba olan bir kızı pimi çekmeden once vurmakta tereddüt ederek , kendini ve takımını tehlikeye attığından dolayı aktif görevden alınır ... fakat olaylar ASLA göründüğü gibi değildir :) (daha anlatirsam filme ayıp )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda [Bu mesaj hired_gun tarafından 01 Temmuz 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Jin Roh - Wolf Brigade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar