Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok sevdik be abi

nukem

Öne çıkan mesajlar

Hayatta kendi adıma emin olduğum bazı şeyler yıkıldığında, gerçekten uyanıp güne başlayacak gücü kendimde bulmam imkansız oluyor. Aşk, sevgi ve tutku mevzuları bana her zaman diğerlerinden biraz farklı etki yapmıştır. Aşk dediğin ulaşılmaz olan, sevgi dediğin canı yandığında canını yakan, tutku dediğinde onun için ölmeye gittiğindir. Hepsinin buluştuğu semt de benim semtimdir, çarşısıyla balık pazarıyla. Gönül mevzuları deyince hep aynı hikayeler, pis bir masada ahlaksız muhabbetler değil fonda Mark Knopfler eşliğinde pembe hayaller. Fazla mutluluk da yok tabii, 8 senede 1 9 senede 1, bi Lucescu çıkar da ufak bir mutluluk bizim payımıza düşer diye beklemece. Bol rakı, bol şarap.

Bide benim sevdamı paylaştığından emin olduğum kardeşlerim vardı ki, emin olduğum bir şeyi de çok sağlam yıkmaktalar şu anda. Çünkü bizim sevdamız bir kızı ilk gördüğünde uzaktan kesmek değil de gözlerinin içine içine bakmak gibidir. Yeri gelir kanını ısıtır, yeri gelir kan ağlatır. Sevincimiz de kendimiz için değildir hiç bir zaman, hak etti çocuklar, emeklerine sağlık nidalarıyla çıkar ağzımızdan sevinç çığlıkları. Bu sevda üzerinden rant sağlamaya çalışan, para aşkına bizi alet etmeye çalışanları da bıçak gibi keser her zaman yüreğimiz.

Hayatta kaç kişi sevdasıyla övünür ki? Beşiktaşlının elindeki en büyük değerdi sevdası. Kalecimiz hatalı gol yediğinde "p... gol yedi yaktı takımı" diye değil de "Beşiktaş'ın kalecisi hatalı gol yedi." diye üzüldüğümüz günler niye uzakta kaldı? Bi tek sevdamız kalmıştı be abi, o da mı değişecekti?

Süper Kupa maçının 5. dakikasında Bilica'yı oyundan atacak yüreği kendinde bulamadı Bülent Yıldırım, sonra Gaziantepspor'a karşı direkten dönen toplar ve medya aç köpek gibi saldırdı Beşiktaş'ın üstüne, çünkü o başarılı olunca 5-10 milyon dolar az kazanıyorlardı. Şimdi de aynı sevdayı paylaştığını düşündüğüm insanlar bütün bu kirli oyunlara alet olmuş durumda, Mehmet Topuz'a verilen milyon eurolar değil de 18 yaşında 3 sene sonra Türkiye'nin en büyük sol beki olacak İsmail'e verilen paralar gündemde.

Sevda bizimki gibi olduğu zaman, isyanın bile bir şekli vardı. Ama dostlar alet oldu, o da bozuldu. Beşiktaş forması giyen futbolcuyu yuhlamaya, maç içinde yönetimi protesto ederek takıma zarar vermeye devam şanlı beşiktaş taraftarı. Sizin Beşiktaş aşkınız da Berkcan'ın facebook aşkları kadar yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

nukem said:
maç içinde yönetimi protesto ederek takıma zarar vermeye devam şanlı beşiktaş taraftarı
şaka mısınız ya nesiniz?

beşiktaşın geleceğinin siktiri boktan bir maçtan daha önemli olduğunun farkında değil misiniz?

yıldırım demirörenin bu takıma ne kadar zararlı olduğunu farkedemeyenler var mı hala ya inanılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

siz daha ne anlatıyosunuz burda zenci menci.. adam akıllı 2 kelime yorum görelim bu güzel yazıdan sonra..

dostum sen zenci dememdeki nedeni anlamamışsın
eskiden bi üye vardı buralarda taaaa zamanında
nukem_verite
zenci diyodukta o yüzden zenci ? senmisin ? demeye getirdim
amma içerlenmişsin =(
Sosyal ağlarda paylaş

nukem said:
Sevda bizimki gibi olduğu zaman, isyanın bile bir şekli vardı. Ama dostlar alet oldu, o da bozuldu. Beşiktaş forması giyen futbolcuyu yuhlamaya, maç içinde yönetimi protesto ederek takıma zarar vermeye devam şanlı beşiktaş taraftarı. Sizin Beşiktaş aşkınız da Berkcan'ın facebook aşkları kadar yalan.

şaka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

sivas la çekişerek son haftada kazanılan şampiyonluktan sonra haketti çocuklar mustafa denizli kral ..
büyük başkan falan gibi yakıştırmalar ile geçen sezon sevinerek en büyük hatayı yaptı beşiktaşlı taraftar zaten .
bu sene protesto etse nolur
yazı güzel diyorsunuz da .. ismail 6.5 milyon artı serdar ediyorsa yazık yani ben bu kadar anlamsız bir transfer daha görmedim .
ismail de 3 sene sonra türkiye nin en iyi sol beki olsa nolur türkiye de yetişen adam gibi bek kim varki ? o en iyi olunca nolcak .. ?
daha beşiktaş ın yönetim saçmalıklarının üstüne çok şey yazılırda elimi yorduguma bile yazık olur bence
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

sivas la çekişerek son haftada kazanılan şampiyonluktan sonra haketti çocuklar mustafa denizli kral ..

yahu bu kadar saçma bi laf uzun zamandır duymamıştım , helal olsun valla... ne demek abi sivasla çekiştikten sonra şampiyon olmaya sevinilmez mantığı? sanki geçen sene ligde gs fener yoktu da benşiktaş sadece sivas ve diğer takımlarla oynadı ligi...bırakın allahınızı severseniz , seviniceğin zaman sevinceksin , üzülüceğin zaman üzülceksin , protesto ediceğin zaman protesto ediceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bu sene sence iyi top var mı türkiye liginde? ilk 3-4 hafta dışında fener gs eski tas eski hamama dönmedi mi şuan? Artık böyle abi türkiyede futbol , hiçbi takım çıkıpta çat çat futbol oynayamaz istikrarlı şekilde , geçen sene 1. ile 14. arasında 8 puan fark vardı nerdeyse... Bak bu senede o şekilde olucak , yani o eskidenmiş berabere kalmanın suç olduğu zamanlar filan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...