Helnar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Nereden costum map indirebilirim sphere için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Sanırım bole bişey yok yani adam hazırlayacakta sana verecek?! Fakat kendin yapabilirsin ama nasıl? Bunu ben bilmiyorum bilende Kendin ugraş daha ii olur diyo bencede daha ii olur ama geç olur belki yarın olecez bunun uzuntusuyle mi olelim.(nerden nereye:P)[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Burdan UO emulatörleri içerisinde 'map' yazarak arasan istemediğin kadar sonuç çıkar eline. Biraz duyarlı olun.. Biraz araştırın..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Brook bunu yaptım heralde bana "hayat dersi" vermenin anlamı yok. Orada çıkan resultların alayı "abi map nası yapılır" , "abi world forge yenirmi" , " agalar ağaç patch varmı" tarzı yazılar. Benim map yapmakta bilgim var ama zamanım yok. Ben hazıra konmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 O zaman ben sana yardımcı olayım. Eğer gerçekten aradıysan bravo sana çok yeteneklisin.. Bu 1 Bu 2 bu 3 Bu da 4 Hepsini aramadım, bunlar yanlız bi kısmından çıkan sonuçlar.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] [Bu mesaj Brook tarafından 03 Temmuz 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Brook tarafından 03 Temmuz 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 adam paticikte aramis bulamamıs acmıs yani yardım etcekken bu kadar laf sokma hırsının anlamı yok bence[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Benim verdiğim linklerin hepisini paticikten buldum ve bütün bulduklarımı yazmadım. Göz göre göre aradım diyor.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hiçbirinde indirilebilir costum map yok brook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar