kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bütün kızlara bgen yavşlıyom vbütün kızlar benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kitana said: vanilleye kim yavşıyor onu bilmek istiyorum ben ebene yavsiyorum mesela su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 YYEEEAAAAHHHHHHHH her geceki sevgili simülasyonlarından biri daha. sıkıldım olm sıkıldım ya. foto koyun biriniz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kermit said: bütün kızlara bgen yavşlıyom vbütün kızlar benim CANIMM http://img30.imageshack.us/img30/1600/dasda.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 vaniLLe said: kitana said: vanilleye kim yavşıyor onu bilmek istiyorum ben ebene yavsiyorum mesela su anda. : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=plX1iGR_sl8 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanunsuz neco Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Herkeze kes lan deme yarram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 vaniLLe said: kitana said: vanilleye kim yavşıyor onu bilmek istiyorum ben ebene yavsiyorum mesela su anda. kitananın ebesi nilin aşgı http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1066/68/n98079874715_9319.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 aslan geldi de yanlış zamanda geldin lan tw online saf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 OF ŞÜKRÜ BANLAMA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 az takılsaydık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çok seri şekilde oturdu yörüngeye helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahahahaha valla ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bir rüzgar gibi geldi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Teknoloji gelişti yörüngeye gidişler hızlandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 gıdıklılar da oraya gidiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 gökyüzünde onu görebilen 3-5 şanslı insan biz olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben dilek tuttum kaydığını görürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Gitti kanunsuz necomuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 üşüyoruz kanunsuz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fonda petrucci abim gitarı ağlatırken, hepinize sesleniyorum: sevgi ne güzel şey değil mi, aşk ne güzel. (nejat alp modu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 radagast62 said: gökyüzünde onu görebilen 3-5 şanslı insan biz olduk AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yalnız vanilla ya yol verilsin küfür etti sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kim anlayabilr ki yanan ateşin altındaki sebepleri bir fırtına gibi savrulurum ordan oraya geminin yelkenleri açılmadan denizin dibinde... kim anlatabilr dertliyim diye kim söyler bir sevdanın körüğünde yanan aşk kargaşası tutunduğun yelken denizin dibinde... yalan sözlerin ortasında pembe düşler hep gülen gözlerle bakılmıyor hayata hep aydınlık olmuyor yürüdüğümüz yollar hep iki mum isitiyoruz elimizde... tek bir mumla çıkamıyoruz hayata... korkuyoruz rüzgara kapılmaktan korkuyoruz yanlızlıktan korkuyoruz yaşlanmaktan korkuyoruz şeytanın esiri olmaktan hep daha fazlasını isitiyoruz fazlasını değil azını sevemek sevmek gerçekten hayatı sevmek zor şartlar zor ışıklar loş.... aşk zor. . . kafamızın içinden bir şeytan fırlıyor her anda yapamıyoruz iyilikle sadakatsiz bir hayatn kurtulamıyoruz çok küçük mutluluklardan bile tatmin olan insan herşeyden mutsuz doyumsuz. . . söylenen sözlerin arkası karanlık dumanlarla sarılı herşey çelişkide masaya yumruk vurulan kararlılık yok. . . çiçeklerin arkasından süzülen ilkbahar kokusu insaların birbirine özlemle sarıldığı sevgi dolu kalplerden eser yok arkadaşa kardeş dediğin sözlere yemin dediğin halerin yerinde pireler var çay bahçelerindeki tahta masaya kalp çizen sevgililer göçtü gitti artık aşk yok. . . saygı güven birlik zor... yapılan en güzel şey kitap.... aşkı berklersen çok beklersin c/p lan bu ne bilmiyorum gördüm okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar