kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 2 çeşit var lan işte biri dışarda biri içerde içerdeyse fitil lazım dışardaysa bildiğin kesiyolar acımadan benim pederinkini kestiler adam bas bas bapırdıydı 2 gün boyunca çokfena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 basur genetikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 basur ne lan. hemoroid o. fakirler basur olur, zenginler hemoroid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fakir mi diyorsun millete? Dostum seni rolexx saatimle satığn alığıım tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Masquerade said: basur ne lan. hemoroid o. fakirler basur olur, zenginler hemoroid. doktorlar bazen memede diyolar. şahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar