Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrencilik en güzel meslekmiş yahu

Wispy

Öne çıkan mesajlar

biri su face deki ogrenci resimlerinden slayt sovu koysun bari nostajli olalim.

aslinda

(hepte bole biri videoyu bulup koysun diyipte kacan tembel tipler olur ya, yok lan ben onlardan digilim aslinda yani arada arar videoyu koyarim ama bugunluk bole denk geldi, valla baska zaman direk arayip ben koycam videoyu .

Sosyal ağlarda paylaş

ogrenci evi olmadan ogrencilikmi olur yaw.

ogrenci adam fakir olacak, aileden yaprak sarma dolusu kargo kolisi beklicek, barlara damsiz oldugu icin giremicek, yada girebiliyosada once disarda efes extralari fondip yapip kafayi gicirlayip ole girecek, taksiye bindigi zaman kendisini cumhurbaskani makam aracindaymis gibi hissedecek, sinavdan 5 dk once formul kagidi hazirlicak, ogrenci evinin kapisini en az 1 kere tekme atip kirarak acmasi gerekicek, araliksiz 26 saat pes turnuvasi verecek, alt komsunun $ok tan aldigi posetleri tasimasina yardim edecek karsiliginda bi tabak dolusu irmik helvasi alacak, izmir gunesi yada kup sarap icecek, patates kizartmali makarna ustune yogurt ketcap kombisini yaninda kola ile fondip yapacak, hazirlikta aldigi tavayi universite 4 te hurdaciya satacak, bulasik yikamasina okey oynayacak vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Dogrudur ozlenir illa ki
Ogrenci evi icin konusuyorum surekli bi arkadas git gel durumu mevcut. Asiri rahat bi ortam. Yani 3 tane disiplinli dedigin adam eve cikinca yine rahat bi ortam oluyor. Kacinilmaz son. Aklina eseni yapabiliyosun, ne eserse cidden. Mesela saat 05:30 icerden anira anira gulme sesleri geliyo hehe.
Eh ogrenci evinde Futursuz ask cemberleri, suregen geyik ortami ozlenilir yani simdiden anlayabiliyore.
Sosyal ağlarda paylaş

ben koydum kafaya buyuyunce milletvekili olucam

sorumluluk yok, devam mecburiyeti yok, is sirasinda uyuyabiliyorsun, patron en fazla el indir kaldir veya atla ucaga suraya git saklabanlik yap gel diyor

maas dolgun araba su elektirik lojman silah bedava

canin sikildimi cik kursuye bagir cagir begenmedigin birseyi elestir gitsin filan

tam hayalimdeki meslek <3 <3 <3 (rusvet ve dokunulmazlik kismina girmedende cok kebap meslek valla)
Sosyal ağlarda paylaş

5 sayfa kasıp okuyamadım ama ögrenciliğin kıymeti cidden iş hayatındayken anlaşılıyo. şuan ögrenci olabilmek çok isterdim. ve işi bırakıp tekrar öss'ye girmeyi düşünüyorum bu sene.
hemde istanbul dışına gidicem. benimkisi biraz istanbuldan ve bıkkınlıklarımdan kurtulmak olcak ama olsun genede ögrenci olarak yaşıcam başka bir şehirde.
Sosyal ağlarda paylaş

Mezun olan arkadaşlar için yüksek lisans ve doktora o ortamın havasını biraz daha solumaya yardımcı oluyor ama 25 yaşından sonra ne yaparsanız yapın eskisi gibi olamıyorsunuz. Sırtınızdaki yük arttığı gibi sorumluluklarınız da katlanıyor.

Kısaca öğrencilik güzel şey, değerini bilin. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...