Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Öğrenciliğin tadını çıkarın. En temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hem iş hem öğrencilik deniyorum ikisinden de tiksindim en güzeli yaz tatili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Penthesilea said: abi hastayken de mi calistiriyorlar ne ruh hastasi is yerlerinde calisiyosunuz be siz de amerikada, microsoftta calismiyoruz biz aga. Ankarada turk firmasinda calisiyoruz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 angara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ANKARA MEMURUN KALBİNİN ATTIĞI YER SEN DE MEMUR OLMAK İSTEMEZ MİSİN? GEL MEMUR OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ilke lan yaza intern ayarlasana, ama interview filan kasamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fede said: ANKARA MEMURUN KALBİNİN ATTIĞI YER SEN DE MEMUR OLMAK İSTEMEZ MİSİN? GEL MEMUR OL bizim fakülte de müfettişlik için ilanlar vardı "Gücün Temsilcisi Ol" diye... sınavı geçince jedi oluyon o.O ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kermit said: sene 2009 hala öğrenciler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 geçmiş olsun ve kıymetini bilmeye çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 biri su face deki ogrenci resimlerinden slayt sovu koysun bari nostajli olalim. aslinda (hepte bole biri videoyu bulup koysun diyipte kacan tembel tipler olur ya, yok lan ben onlardan digilim aslinda yani arada arar videoyu koyarim ama bugunluk bole denk geldi, valla baska zaman direk arayip ben koycam videoyu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Türkiyede öğrencilik kebap valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 gercekten, hele bi de ailenin yanindaysan, oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ogrenci evi olmadan ogrencilikmi olur yaw. ogrenci adam fakir olacak, aileden yaprak sarma dolusu kargo kolisi beklicek, barlara damsiz oldugu icin giremicek, yada girebiliyosada once disarda efes extralari fondip yapip kafayi gicirlayip ole girecek, taksiye bindigi zaman kendisini cumhurbaskani makam aracindaymis gibi hissedecek, sinavdan 5 dk once formul kagidi hazirlicak, ogrenci evinin kapisini en az 1 kere tekme atip kirarak acmasi gerekicek, araliksiz 26 saat pes turnuvasi verecek, alt komsunun $ok tan aldigi posetleri tasimasina yardim edecek karsiliginda bi tabak dolusu irmik helvasi alacak, izmir gunesi yada kup sarap icecek, patates kizartmali makarna ustune yogurt ketcap kombisini yaninda kola ile fondip yapacak, hazirlikta aldigi tavayi universite 4 te hurdaciya satacak, bulasik yikamasina okey oynayacak vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Dogrudur ozlenir illa ki Ogrenci evi icin konusuyorum surekli bi arkadas git gel durumu mevcut. Asiri rahat bi ortam. Yani 3 tane disiplinli dedigin adam eve cikinca yine rahat bi ortam oluyor. Kacinilmaz son. Aklina eseni yapabiliyosun, ne eserse cidden. Mesela saat 05:30 icerden anira anira gulme sesleri geliyo hehe. Eh ogrenci evinde Futursuz ask cemberleri, suregen geyik ortami ozlenilir yani simdiden anlayabiliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hayatımın en eğlenceli bölümü ünv öğrencilik dönemiydi. budna sonrası henüz yaşanmadı o yüzden daha eğlenceli olması yine benim elimde. bakıcass.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 elinizde 1.52 gibi bir ortalama var ve son 1 seneyi "0" çekerek bitirmisseniz, öğrencilik hayatı bildiğin ızdıraba dönüşüyor. Mezun olsamda bi yerlere kapak atsam diye bakıyorum artık. Mezuniyet daha çoook uzaklarda tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Azmodai said: Penthesilea said: abi hastayken de mi calistiriyorlar ne ruh hastasi is yerlerinde calisiyosunuz be siz de amerikada, microsoftta calismiyoruz biz aga. Ankarada turk firmasinda calisiyoruz sdfg.e gel olm, hem oracle sun'i satin aldi bak direk oracle'a kapak at ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben koydum kafaya buyuyunce milletvekili olucam sorumluluk yok, devam mecburiyeti yok, is sirasinda uyuyabiliyorsun, patron en fazla el indir kaldir veya atla ucaga suraya git saklabanlik yap gel diyor maas dolgun araba su elektirik lojman silah bedava canin sikildimi cik kursuye bagir cagir begenmedigin birseyi elestir gitsin filan tam hayalimdeki meslek <3 <3 <3 (rusvet ve dokunulmazlik kismina girmedende cok kebap meslek valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 5 sayfa kasıp okuyamadım ama ögrenciliğin kıymeti cidden iş hayatındayken anlaşılıyo. şuan ögrenci olabilmek çok isterdim. ve işi bırakıp tekrar öss'ye girmeyi düşünüyorum bu sene. hemde istanbul dışına gidicem. benimkisi biraz istanbuldan ve bıkkınlıklarımdan kurtulmak olcak ama olsun genede ögrenci olarak yaşıcam başka bir şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mezun olan arkadaşlar için yüksek lisans ve doktora o ortamın havasını biraz daha solumaya yardımcı oluyor ama 25 yaşından sonra ne yaparsanız yapın eskisi gibi olamıyorsunuz. Sırtınızdaki yük arttığı gibi sorumluluklarınız da katlanıyor. Kısaca öğrencilik güzel şey, değerini bilin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 aquila said: gercekten, hele bi de ailenin yanindaysan, oooh.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Fistan said: kendi işinizi kurun eğer kendi işimi kurarsam ilk yapacağım şey aylık 10.000 dolar ile seni işe almak, iki de kovmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Tazminat alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 alamaz senesi dolması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ikinci günden kovulursa ilk günden ne tazminatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar