Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Çok pahalı olmayacak, düzgün bir fransızca kursu var mı? fransız kültür vs çok pahalı olduğunu duydum. Var mı şunun ucuz yoldan öğrenme yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 lan bi de fransaya mi gidicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mortis said: Çok pahalı olmayacak, düzgün bir fransızca kursu var mı? fransız kültür vs çok pahalı olduğunu duydum. Var mı şunun ucuz yoldan öğrenme yolu abi böyle bişey bulursan haberdar et .. ben de arıyorum şu aralar çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fransaya gitme gibi bi olayım yok şu an da fransızca ilerde düşündüğüm kariyerde işime yarıcak bi dil olarak gözüküyor. (birleşmiş milletler vs.. ) öğrenmeyi denicem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fransızcayı ucuza halledebilceğinizi hiç zannetmiyorum.ne bileyim kurs desen para hoca desen para vs... ingilizce gibi değilki bir üniv.öğrencisi tarzı bişi bulasın yada adım başı kurs bulabilesin.işin zor kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 livemocha istendigi kadar olmasa da yardimci oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yavas ya filolojist mi kesilicen basımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mortis said: çok pahalı olduğunu duydum O kadar pahalı değil. Git öğren fiyatlarını girişte hemen solda ofisleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 TOMER var fena degil ve ucuz. Ama kurs acmiyorlar pek genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 TÖMER iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fransız kültürün neresi pahalı lan? Adamlar standart kura 180 liramı ne alıyolardı en son. T'as qu'a demander la bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Rotweiler said: Fransız kültürün neresi pahalı lan? Adamlar standart kura 180 liramı ne alıyolardı en son. T'as qu'a demander la bas. ÜCRETLER (* Ücretler 30 saatlik kurslar için geçerlidir.) Hafta içi İndirimli tarife : 425 TL Normal tarife : 465 TL Hafta sonu İndirimli tarife : 465 TL Normal tarife : 510 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 izmir fr kültür'de 60 saatlik kurlar öğrenciye 440 TL istanbul niye öyleymiş ki ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Fransız kültür derim ben, dilin öyle ucuza halledilebilecek araya sıkıştırılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. adam gibi öğrenmek var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 TÖMER nasıl bilmiyorum da Fransız Kültür baya iyiydi, bi de aşırı pahallı değil diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 TOMER iyidir. Ama 3 kur alip aylarca 4 uncu kuru bekleyebilirsiniz acilmasini, ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar