jarjar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.korhaber.com/tmsfye-sok-cem-uzan-7-milyar-dolarlik-davayi-kazandi.php Cem Uzan 7 milyar dolarlık davayı kazanmış TMSF'ye karşı bu ne kadar doğrudur doğruysa inanılmaz bir rakam ve büyük bir darbe hükümete bir de yanında Telsim davası varmış 19 milyar dolarlık o daha sonuçlanmamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yahu bilen yok mu?? o diil okuyan da yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Devlet baba adama 7 milyarı yedirmez öle. Rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Başka yerde göremedim.O yüzden gerçek mi şüpheyle yaklaşıyorum. Bu aslında çok büyük haber olmalıydı?Yani 7 milyar dolar diyorsun.Belki faizi vs ile alacak bir de telsim işi var ki 19 milyar dolar diyor.Bunu da faizi ile alsa.Gene giren çıkan bize olur kesin.Ayrıca davayı kazandıysa seve seve verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu davanın içeriği neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben anlamadım zaten dandik haber sitelerinde haber geçmişler ama bilinenlerde pek bir ses yok. gerçek ise bir iki güne çıkar herhalde manşetlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Başbakan cem uzan. Miting yapsada gidip cem uzan x'e çocuğu koy diye tezhürat yapsak yine hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben oy veririm valla sfsd. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 cemi söğüşlediler. daha da geri alamaz. zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 amerikada kazanmis baya baya verirler, turkiyede olsaydi zor alirdida obamanin bir sozune bakar cozun su ermeni sini diyor protokol imzalaniyor, yapin aiclim diyor acilim hazirlaniyor kevin costnerida turkiyeye verdiler zaten, adamlarin kullanmis ise yaramaz butun copleri bize direk ehueheuhu gogo obama biyigi kesiceksin de bizimkine plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 new york'taki davayı tmsf kazanmıştı zaten. 2.9 milyar dolar almıştı. ilkbaharın haberiydi o.. şu anda istanbul 8. ağır ceza mahkemesinde dava sürüyor ve (dün ya da bugün) tmsf avukatı, uzan'ların tutuklanmasına dair bir dilekçe sundu. yani dava uzan leyhine değil, uzan aleyhine sürüyor. bu yalan haberin zamanlaması tesadüf değildir muhtemelen, ortalığı bulandırmak işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 cem uzan patlamadan önce açtığı bilmemkaç milyar $ lik bi dava vardı, gerçekçi bulunmadığı için mi ne iptal edilmişti diye hatırlıyorum o olmasın bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 halis ağa'nın bankanın içini boşaltıp, fabrika kurması ve sonra ben fabrikaları kendi paramla kurdum, o fabrikalara niye el koyuyor devlet demesi gibi kel alaka bir konu. sadece kepez'deki hisselerinden dolayı libanaco diye güney kıbrıs'lı bir firmanın uluslararası tahkime gittiği bir dava var ki; o konuda da devlet koymuş çocuğu sanırım. hani nerde hisselerin gel getir demiş mahkeme, hisseleri cem uzan'ın avukatı getirmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sırf tayyipten en pis öc alacak 1. numaralı adam olacagından dolayı ben de veririm oyumu cem uzana oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 adam ülkeyi terk etti birader, ne oyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dere boyu dönerse diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 cem uzan dolandırıcı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 akp nin desteği azalırsa o zaman görürüm ben cem uzanın üstüne gitmeyi. o zaman de türkiyeye döner geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bence dönmez, yani ben olsam dönmezdim. adamın siyasete atılmasının tek sebebi zaten malı ömülkü kurtarmak içindi. ökzü oldu ortaklık bitti hesabı, daha bir işi olmaz türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ANAP la dp birleşti. cem de gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Cem gelmeyecek =( said: Cem Uzan'ın avukatı Şaylan Çığgın Cem Uzan'a Fransa'nın siyasi sığınma hakkı tanıdığını, Uzan'ın bundan sonra Fransa'da yaşayacağını iddia etti. Çığgın tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Cem Uzan 2003 Haziran'da başlayan ve bugüne kadar aralıksız sürdürülen siyasi linç kampanyası nedeniyle büyük sıkıntılar yaşamıştır. Siyasi baskı ve zorlamalar ile seneler sonra bile kendisine ve küçük çocuklarına karşı açılan suni davalar ile uğraşmak zorunda bırakılmıştır. Cem Uzan hiç hak etmediği halde kendisine yaşatılan bunca sıkıntıdan sonra Fransa'nın siyasi sığınma hakı vermesinden büyük bir minnet duymaktadır. Dünyanın en önemli devletlerinden Fransa tarafından Cem Uzan'a siyasi sığınma hakkı tanınmış olması son derece önemlidir. Cem Uzan bundan sonraki yaşamını Fransa'da devam ettirecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rl1fQuclBY8 Ben ne zaman legendary comeback yapacak diye beklerken "lordum pls" yapmış adam. keywords: zengin gülüşü, oha malikane, eyfel kulesi, cem uzan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 adam doğuştan villain, vardır bi planı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bu seçimlerde Tayiip'e şerefsiz dememiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ahaha tam rol kesiyor ya. 28 şubat ile ilgili konuşurken bi ara "genelkurmayın kapısına tekme attım içeri girdim, el ense çektim kumandana" diyecek sandım. Dönüş yolunu mu yapmaya çalışıyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar