BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Xtreme_Chill said: ıhlamur için ıhlamur. her türlü yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yazın denize girin bol bol, şu mevsimlerde hasta olmazsınız. Babanne öğüdü gibi oldu ama idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bende de boğaz burun combosu var. geçmek üzere ama 1-2 güne düzelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ihlamur ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 BulletRide said: Yazın denize girin bol bol, şu mevsimlerde hasta olmazsınız. Babanne öğüdü gibi oldu ama idare edin Ne alaka ki hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hmm, sinüzitle ilgisi olabilir de dayı eğer sinüzitle ilgiliyse, şöyle bi durum var, tuzlu suda kaybettiğim mukozayı denizden ıslak saçla çıkınca tekrar kazanıyorsun, hatta daha fazlası bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ki ben bu sene 15 gün girdim akçay'da, altınoluk'ta, güre'de denize . ayrıca kızlar da çok güzeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Xenocide said: bende de boğaz burun combosu var. geçmek üzere ama 1-2 güne düzelirim. 1-2 gün bile sürmicek gibi lan şu anda iyiyim baya. kendimle gurur duydum bi an 2 günde grip atlattım eyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 BloodyBeast said: Skroce said: nane limonu 3 kat bataniye altinda icicen kendi cikardigin sivida yüzebildigin konuma gelince ilik bir dus alacaksin bitti gitti. kocakarı tekniği Ise yariyor, test edildi onaylandi cok kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gribin 3.günü bitiyor , 4.gününe girmim dolaylarındayım. Sebil olan 2 gözüm durdu. Burnumdaki sümük durdu, her taraf sümük değil artık. Halsizlik garip bi noktada, sabah kalktıktan sonra ve güneş batarken artıyo. daha bi canlıyım.öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 NoTwisT said: Ben kendime hastayim, kollar omuzlar falan kasli kasli bole. Bal dokup yalamak istiyorum mutemadiyen. Bide disim agriyor. götünlede şu cevizi kır. pirelli takvimi mi çekiyoruz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar