Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.sxe-injected.info/ gibi alexası 540k olan bir site sxe-injected logosunda typo mu yapmış ? biraz önce denk geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 eheh INJEDTED :D vista 64bit'te çalıştıramadım bi de ben bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Herşeyiniz alexa olmuş sizin, yuh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 günde 3000 site geziyorum napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 üzücü bir typo ama Türk korsan sies camiasında farkeden olmamıştır onu normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 dynamick heklemiş siteyi logoyu değiştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar