xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bir grup arkadaş olarak Erasmus'a gittiğimizde ortak bir blog yazmaya karar vermiştik. Wordpress kullanalım dedik. Blog'un tasarımını ve koda geçişini ben yaptım. Tasarımı bildiğim kadarıyla yapmaya çalıştığım için sayfanın biraz yavaş açılma problemi var ama onun dışında bir problem göremiyorum (çok fazla şeyin yüklenmeye çalışmasından kaynaklanıyor sanırım sorun). İlk yazımı da az önce yazmış bulundum. Site ve tasarım hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Ne kadar hobi olarak arada uğraşsam da eksiklerimi bilip hataları tekrarlamamak istiyorum. Bunun dışında site içeriğine uygun olarak kullanmamızı önerdiğiniz WordPress eklentileri varsa onları da duymak isterim. http://erasmusgunlukleri.co.cc/ Ayrıca ilgilenen varsa Erasmus'la veya takip etmek isteyen olursa da bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Tema çok hoşmuş ama bu tip sitelere neden RSS desteği konulmaz aklım fikrim ermiyor ::o nasıl takip edelim ki yazılarınızı? anasayfamız mı yapalım yoksa hergün aklımıza site adresi gelsin de öyle mi girelim :P rss şart AA varmış meğersem, ama sitede gözükmüyor tarayıcımın adres çubuğundan buldum o zaman şöyle diyim, bu tarz güncellenen sitelere belirgin bir RSS logosu şart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 var diye linki vercektim ki bulmuşun dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu erasmus başvuruları ne zaman oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 (tu) Güzel olmuş yazan insanlar çoğalsa iyi takip edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 biraz da goteborg! cok sahane bi baslik olmus, hep baskalarina mi olucak biraz da gote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 rss için özel bir şey yapmadım, sanırım wordpress'in sağladığı bir hizmet otomatik olarak sunulmuş. ama şu an siteye üye olan kişiler siteye yazı yazıldığında otomatik mail alıyor, böylece haberleri oluyor. onun dışında rss kullanımı kendi çevremde pek yaygın olmadığı için sitede kullanmadım özel olarak, görünür bir şekilde kullansam iyi olucakmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 DoruK said: bu erasmus başvuruları ne zaman oluyor geneldeyıl içinde 2 defa yapılıyor. ve eğer yanlış hatırlamıyorsam eylül dönemi için 3-4 ay önce mayıs haziran falan, 2. dönem şubat gitmek için eylül ekim gibi başvurular oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bende erasmus yapıyorum şuan Zaragozadayım yazmam mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 o hangi ülke veya ülkede ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ispanya iste..hani real zaragoza fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 isvec'e giden arkadaslarin yorumlarini 6 ay sonra tekrar okumak isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yazarlardan selin utopia mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yok, selin finlandiyadaydi, beni birakip döndu hayatimin gadini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 evli bir adama yakışmıyor bu sözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 olm evlilikmi kaldi, yurumemeye basladi bisure sonra, bitti 8 ay önce. hep selinin yuzunden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yazanlardan herhangi biri paticikten değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Korax said: olm evlilikmi kaldi, yurumemeye basladi bisure sonra, bitti 8 ay önce. hep selinin yuzunden :D anaa aylar önce okumuştum topicinizi avrupalı bir hatunla evlenmiştiniz mutlu ve şendiniz üzüldüm bak şimdi hayırlısı nasip kısmet bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Öyle ya, 2 seneyi gecti evlenelide, yurumedi yani, uzun hikaye simdi erasmus blogunda aciklanacak gibi degil pek.Aslinda öyle kavgali belalida ayrilmadik ama cok fazla uyusamadik yani, hayattan beklentilerimiz farkli cikti, binevi ayirdik yollari, yoksa hala görusuruz, iyi arkadasizdir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 vatandaslik icin evlendim desene olm iste, uzatma sdfsdf. aldin mi bare otruma hakki makki ne lazimsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Haha yok lan cidden vatandaslik icin degildi önce, sonra baktim olmuyo, o hale geldi binevi.Sinirsiz oturumu bu ay alicam bi problem cikmazsa, vatandaslik seneye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar