Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erasmus Blog'u (erasmusgunlukleri.co.cc)

xaty

Öne çıkan mesajlar

Bir grup arkadaş olarak Erasmus'a gittiğimizde ortak bir blog yazmaya karar vermiştik. Wordpress kullanalım dedik. Blog'un tasarımını ve koda geçişini ben yaptım. Tasarımı bildiğim kadarıyla yapmaya çalıştığım için sayfanın biraz yavaş açılma problemi var ama onun dışında bir problem göremiyorum (çok fazla şeyin yüklenmeye çalışmasından kaynaklanıyor sanırım sorun). İlk yazımı da az önce yazmış bulundum. Site ve tasarım hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Ne kadar hobi olarak arada uğraşsam da eksiklerimi bilip hataları tekrarlamamak istiyorum.

Bunun dışında site içeriğine uygun olarak kullanmamızı önerdiğiniz WordPress eklentileri varsa onları da duymak isterim.

http://erasmusgunlukleri.co.cc/

Ayrıca ilgilenen varsa Erasmus'la veya takip etmek isteyen olursa da bekleriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tema çok hoşmuş

ama bu tip sitelere neden RSS desteği konulmaz aklım fikrim ermiyor ::o

nasıl takip edelim ki yazılarınızı? anasayfamız mı yapalım yoksa hergün aklımıza site adresi gelsin de öyle mi girelim :P

rss şart

AA varmış meğersem, ama sitede gözükmüyor tarayıcımın adres çubuğundan buldum

o zaman şöyle diyim, bu tarz güncellenen sitelere belirgin bir RSS logosu şart :D
Sosyal ağlarda paylaş

rss için özel bir şey yapmadım, sanırım wordpress'in sağladığı bir hizmet otomatik olarak sunulmuş. ama şu an siteye üye olan kişiler siteye yazı yazıldığında otomatik mail alıyor, böylece haberleri oluyor. onun dışında rss kullanımı kendi çevremde pek yaygın olmadığı için sitede kullanmadım özel olarak, görünür bir şekilde kullansam iyi olucakmış sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

olm evlilikmi kaldi, yurumemeye basladi bisure sonra, bitti 8 ay önce.

hep selinin yuzunden :D

anaa aylar önce okumuştum topicinizi
avrupalı bir hatunla evlenmiştiniz mutlu ve şendiniz
üzüldüm bak şimdi
hayırlısı
nasip kısmet bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle ya, 2 seneyi gecti evlenelide, yurumedi yani, uzun hikaye simdi erasmus blogunda aciklanacak gibi degil pek.Aslinda öyle kavgali belalida ayrilmadik ama cok fazla uyusamadik yani, hayattan beklentilerimiz farkli cikti, binevi ayirdik yollari, yoksa hala görusuruz, iyi arkadasizdir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...