AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Her seyi tadinda birakmak en iyisi. Uzattikca .oku cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bi ara carteldeydim güzel seviyeli ortamlari var. ama genel anlamda tr guildleri cok sorunlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 lan catastrophe diye bi guilde bende Ahn Quiraj diye bi serverda oynadim outlaw diye hatta rogue wardi thunderfuryli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 o herif blde ve magte en nefret edilen kişiydi blde pain train di guildi magte ne olmustu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Magda Seven olmustu yalnış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Aililath said: Magda Seven olmustu yalnış hatırlamıyorsam. evet seven dı :) ve gercekten de sevilmiyordu.. Gm olarak tüm itemları alıyo felan deniyordu yanlıs hatırlamıyorsam magtde aynı zamanlarda oynuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 BL'de Seven, Maght'e gecince Pain Train, sonra outlawin entrikalari tavan yapinca prewent topladi takimi cikti ve 2'ye bölündüler Reckoning ve Resisted oldular vs vs. 2 ye bölünmeden öncede yabanci bi guildle birlesip baska bi isim aldilardi sanirim ama unuttum. Maghte gecerlerken cikmistim ben de, daha sonra For Invadoria! diyorum yani :) Pembe tankimiza selamlar, pink pink weeee Tyrants topigi top oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 AKINCILAR said: BL'de Seven, Maght'e gecince Pain Train, sonra outlawin entrikalari tavan yapinca prewent topladi takimi cikti ve 2'ye bölündüler Reckoning ve Resisted oldular vs vs. 2 ye bölünmeden öncede yabanci bi guildle birlesip baska bi isim aldilardi sanirim ama unuttum. Maghte gecerlerken cikmistim ben de, daha sonra For Invadoria! diyorum yani :) Pembe tankimiza selamlar, pink pink weeee Tyrants topigi top oldu :P sen tbcden önce invadoria daki hunterı olan akıncı mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hozceri said: sen tbcden önce invadoria daki hunterı olan akıncı mısın ? Evet pinarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İyi bir loncaydı yazık oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Çok iyi loncaymış yazık olmuş. Wow dünyası için büyük kayıplardan biri. Rest in peace Tyrants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Miraul said: bl zmn i guzeldi be inva -catas arasindaki sidik yarisi :) ah ah güzeldi be ben daha uzağa işerdim hep ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 AKINCILAR said: hozceri said: sen tbcden önce invadoria daki hunterı olan akıncı mısın ? Evet pinarim :) istesem benden püll alamazsın püll!! Keşke ilk 10 da bi türk guildimiz olsaydı da nam salsaydı ilk 10 a girebilecek bi guild de elbette çıkar türk oyunculardan ama olmuyor nedense biraz progress yapılınca sorunlar ortaya çıkıyor ... ilk 10 a girebilecek bi guild de elbette çıkar türk oyunculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 CusTodeM said: Miraul said: bl zmn i guzeldi be inva -catas arasindaki sidik yarisi :) ah ah güzeldi be ben daha uzağa işerdim hep ama bende hep kafasını sıkardım daha tazikli cıksın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar