AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Her seyi tadinda birakmak en iyisi. Uzattikca .oku cikiyor.
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bi ara carteldeydim güzel seviyeli ortamlari var. ama genel anlamda tr guildleri cok sorunlu oluyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 lan catastrophe diye bi guilde bende Ahn Quiraj diye bi serverda oynadim outlaw diye hatta rogue wardi thunderfuryli
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 o herif blde ve magte en nefret edilen kişiydi blde pain train di guildi magte ne olmustu unuttum
Aililath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Magda Seven olmustu yalnış hatırlamıyorsam.
tinu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Aililath said: Magda Seven olmustu yalnış hatırlamıyorsam. evet seven dı :) ve gercekten de sevilmiyordu.. Gm olarak tüm itemları alıyo felan deniyordu yanlıs hatırlamıyorsam magtde aynı zamanlarda oynuyorduk.
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 BL'de Seven, Maght'e gecince Pain Train, sonra outlawin entrikalari tavan yapinca prewent topladi takimi cikti ve 2'ye bölündüler Reckoning ve Resisted oldular vs vs. 2 ye bölünmeden öncede yabanci bi guildle birlesip baska bi isim aldilardi sanirim ama unuttum. Maghte gecerlerken cikmistim ben de, daha sonra For Invadoria! diyorum yani :) Pembe tankimiza selamlar, pink pink weeee Tyrants topigi top oldu :P
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 AKINCILAR said: BL'de Seven, Maght'e gecince Pain Train, sonra outlawin entrikalari tavan yapinca prewent topladi takimi cikti ve 2'ye bölündüler Reckoning ve Resisted oldular vs vs. 2 ye bölünmeden öncede yabanci bi guildle birlesip baska bi isim aldilardi sanirim ama unuttum. Maghte gecerlerken cikmistim ben de, daha sonra For Invadoria! diyorum yani :) Pembe tankimiza selamlar, pink pink weeee Tyrants topigi top oldu :P sen tbcden önce invadoria daki hunterı olan akıncı mısın ?
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hozceri said: sen tbcden önce invadoria daki hunterı olan akıncı mısın ? Evet pinarim :)
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Çok iyi loncaymış yazık olmuş. Wow dünyası için büyük kayıplardan biri. Rest in peace Tyrants.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Miraul said: bl zmn i guzeldi be inva -catas arasindaki sidik yarisi :) ah ah güzeldi be ben daha uzağa işerdim hep ama
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 AKINCILAR said: hozceri said: sen tbcden önce invadoria daki hunterı olan akıncı mısın ? Evet pinarim :) istesem benden püll alamazsın püll!! Keşke ilk 10 da bi türk guildimiz olsaydı da nam salsaydı ilk 10 a girebilecek bi guild de elbette çıkar türk oyunculardan ama olmuyor nedense biraz progress yapılınca sorunlar ortaya çıkıyor ... ilk 10 a girebilecek bi guild de elbette çıkar türk oyunculardan
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 CusTodeM said: Miraul said: bl zmn i guzeldi be inva -catas arasindaki sidik yarisi :) ah ah güzeldi be ben daha uzağa işerdim hep ama bende hep kafasını sıkardım daha tazikli cıksın diye
Öne çıkan mesajlar