screwy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kucuk bi update olsun class alimlarimizla ilgili.. Hunter DK - her spec Shadow/Holy/Disc priest Tank - her class Bunun dısında her class ve specten deneyimli,iyi gearli ve "skilled" gordugumuz insanları almaya dewam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Class alimi update Boomkin x1 Resto Druid x1 Hunter x1 Elem Shaman x1 Enha Shaman x1 Holy paladin x1 Resto Shaman x1 Holy/Disc priest x1 Warlock x1 Bunlar kadroyu derinlestirmek icin ihtiyacimiz olan takviyeler.. Bunun dısında her class ve specten iyi gearli, skilled ve tecrubeli oyuncu almaya dewam ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dostum, hardcore raiding den baymış kişileri alıyor musunuz? Tek şartım var; anub trinketini hacılarım ilk düştüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 alırlar bence. sen de alamayabilirsin bence ama council mouncil verebilirler bence mence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 haha sen gel istedigini nincalariz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yüksek yerlerde tanıdıkların var Oğuz, bir şekil yapılır elbet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Pyro said: Dostum, hardcore raiding den baymış kişileri alıyor musunuz? Tek şartım var; anub trinketini hacılarım ilk düştüğünde. ben gittim in excelsis çöküşte lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Gözlerim doldu, bu kadar yakın ilgi beklemiyordum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 aa yeni gördüm bu başlıgı vay be abi vay aka ne güzeldi =(( neyse bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Broda DOWN AND DİE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hea evet bu topic patlatilabilir. Guildi dagittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sen dağıttın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 en son ki başarımız olarak bu kalsın bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 " Even if your class is not listed, if you are exceptional, if you know who Barney Stinson is, don't hesitate to apply ! " :D güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar