LethE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 benimde 20mbit uploadum sendne iiyi gerçi :D gerçi wireless modem uzakta SNR de %100 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yine trollenmiş topic ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ne beklıyodun? Cd- said: YEAH cafe falan değil demi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sahibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ahah, o degilde ping stockholm ici cidden 1ms falan, tas catlasin 5-6 oluyo.Network kurmus gibi hfsden dosya atiyoruz paso birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ev kirana falan ortak olıyım yanına geliyim? Vay anasını be mbite bah ahey ahey..Teminde arkadaş polonyodan ss attı 5,1mb ile dl ediyodu dedim geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 speedtest her zaman doğru olmuyor bu arada. rezalet sonuç alırken bile 8mbit limitsiz le 1mb dl gördüğüm oldu. aylık 15gb 50gb gibi download yapıyorsanız boşuna almayın 8mbit limitsiz cidden yazık. ben aylık 600gb indiriyorum ortalama. 8 mbit az gelmeye başladı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 iyi de netlimitsiz 512ye düşürüyor zaten 15gb ı aşınca. hani 1mb kullanıcısı razı olur 512 ye kota aşımından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 mani said: speedtest her zaman doğru olmuyor bu arada. rezalet sonuç alırken bile 8mbit limitsiz le 1mb dl gördüğüm oldu. aylık 15gb 50gb gibi download yapıyorsanız boşuna almayın 8mbit limitsiz cidden yazık. ben aylık 600gb indiriyorum ortalama. 8 mbit az gelmeye başladı : arşivi paylaşıma açarsın artık bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bozuk düşmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 oh iyi abanıyım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Dur bi arkadaşım da öyle abandı onun düştü benim düşmedi bi arkadaşın daha düşmedi %25 ihtimalle düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sen sen ol ekim ayında her ihtimale karşı geçme kotayı.çünkü bu ay oyun ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 14.99da bıraksam mesela sonra download açsam 20gb lık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Düşmüyo muu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: mani said: speedtest her zaman doğru olmuyor bu arada. rezalet sonuç alırken bile 8mbit limitsiz le 1mb dl gördüğüm oldu. aylık 15gb 50gb gibi download yapıyorsanız boşuna almayın 8mbit limitsiz cidden yazık. ben aylık 600gb indiriyorum ortalama. 8 mbit az gelmeye başladı : arşivi paylaşıma açarsın artık bi ara quiknet olsa düşünüyorum esasında. güzel bluray ripleri var arşivde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar