Edge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Merhaba az önce netlimitsize geçtim Sonuç bu... Başvuru merkezine alabilceğim verimi sorduğumda güzel verim alırsın demişti...Şimdi böyle çıkınca hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..Modem Airties R-205 wireless ile bağlanıyorum laptoptan.. Bu oturduğum bölgeden/modemden falan verim alabilceğim max hızı nasıl öğrenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bende böyle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ve bu ne anlama geliyor? yani kaçla download yapmam lazım? 860 ile mi? o mantıksız geldi biraz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bu mbitle alakalı birşey 1mbit varken 0,80 falan gösteriyordu arkadaşımda 2mbit var 1,80 küsür gösteriyor.. O değilde yardımcı olabilcek online arkadaş yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bende de böyle çıktı hiç yoktan iyidir -_- Edge said: Bu oturduğum bölgeden/modemden falan verim alabilceğim max hızı nasıl öğrenebilirim modemdeki değerlere güvenme fazla derim benim hesaplarıma göre bu hıza cıkmaması lazım (santrale uzaklık 2-3 km civarında) hattın kalitesi ile ilgiliymiş fln fıstık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 WoW da lag vardı 1mbit ile şimdi düzeldi web falanda hızlandıda ben alabilceğim max verimi nasıl öğrenebilirim kesin olmasada santrale uzak değilmiş galiba fazla ama bilmiyrum başvuru bayiide kesin konuşmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 basvurunca ne kadar sürede yeni tarifeye aktarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Yaklaşık 2 dakika içinde (bayiden başvurunca olmadı telefon edince oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ttnet online işlemlere giriyosun elinle seçiyosun tarifene geçiyosun(ortalama 4 dakika kavrama-bakınma-onaylama-modem res) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bide şöle bi kopmlo teorisi geldi aklıma acaba netten tarife değiştirenlerdemi sınırsız bug oluyo misal ben,2 aydır hızım düşmüyo -_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ttnet online işlem merkezinden yaptım.onayla butonuna basınca direk net gitti bu kadar hızlı olucanı tahmin etmemistim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 elaidi said: ve bu ne anlama geliyor? yani kaçla download yapmam lazım? 860 ile mi? o mantıksız geldi biraz bana. 860 değil 86 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 100 kbyte civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 o 860 ama bit cinsinden. byte'a cevirirken 8'de 1'ini almak gerek. yani 1mbit baglanti (1024kbit) normal sartlar altinda 128kbyte indirmeli saniyede. 0.86mbit ise 110kbyte filan ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Edge said: Merhaba az önce netlimitsize geçtim Sonuç bu... Başvuru merkezine alabilceğim verimi sorduğumda güzel verim alırsın demişti...Şimdi böyle çıkınca hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..Modem Airties R-205 wireless ile bağlanıyorum laptoptan.. Bu oturduğum bölgeden/modemden falan verim alabilceğim max hızı nasıl öğrenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben de şimdi geçtim bu topiki görünce :D oldu. ama 15 gb çok az ulan. geçen ay 50 gb indirmişim nese 512 de fena değil 1mbit vardı zaten çok koymaz hehe edit: ben kampanyayla geçmedim sanırım 2 yıllık taahhüt de vermedim böylece yine 50 lira ödeyecez sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ya bu max ne kadar verim alabilirim nerden öğrenicem ? Ona göre ttneti arayıp böle böle bu kadar verim alabiliyorum ama 4 mbit verdiniz bana dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 speedtest te ne ciktiysa o kadar verim alirsin iste. beni hic yaniltmadi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.primusmaps.com.au/maxrate.html Edge said: Ya bu max ne kadar verim alabilirim nerden öğrenicem ? Ona göre ttneti arayıp böle böle bu kadar verim alabiliyorum ama 4 mbit verdiniz bana dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ya bu 15gb kota'yı aşınca direkmi geçiyor 513kb'e, yoksa ayın 21'demi düşürüyo hızı? yalanmı doğrumu 15gb kota, herkes de bir yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Edge said: Merhaba az önce netlimitsize geçtim Sonuç bu... Başvuru merkezine alabilceğim verimi sorduğumda güzel verim alırsın demişti...Şimdi böyle çıkınca hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..Modem Airties R-205 wireless ile bağlanıyorum laptoptan.. Bu oturduğum bölgeden/modemden falan verim alabilceğim max hızı nasıl öğrenebilirim sen kılsızını arıyosun ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 o 4mb baglanti veriyoruz dedikleri teorik hiz, o hiza ulasamazsin, speedtestte ortalama cikan neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 elaidi said: bende böyle mesela. bende böyle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ya tamam 1mbit fiyatına 4mbit TR de mis gibi bişiydi bakıyorum millet speedtstte 6-7 lere vurduruyor 500-600 ile dl ediyor (gerçi dl etmiyorum ya neyse aueh) bayiide diyince evinyakın ana vericiye...Dedim paticik bilir bu işleri. Bilmiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 benim de sozde 20mbit. ama bu kadar oleyor, idare ediyoruk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar