Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Net Limitsiz/Test Sonucu

Edge

Öne çıkan mesajlar

Merhaba az önce netlimitsize geçtim

Sonuç bu...
Başvuru merkezine alabilceğim verimi sorduğumda güzel verim alırsın demişti...Şimdi böyle çıkınca hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..Modem Airties R-205 wireless ile bağlanıyorum laptoptan..

Bu oturduğum bölgeden/modemden falan verim alabilceğim max hızı nasıl öğrenebilirim

Sosyal ağlarda paylaş

bende de böyle çıktı hiç yoktan iyidir -_-

Edge said:
Bu oturduğum bölgeden/modemden falan verim alabilceğim max hızı nasıl öğrenebilirim

modemdeki değerlere güvenme fazla derim benim hesaplarıma göre bu hıza cıkmaması lazım (santrale uzaklık 2-3 km civarında) hattın kalitesi ile ilgiliymiş fln fıstık işte
Sosyal ağlarda paylaş

Edge said:

Sonuç bu...
Başvuru merkezine alabilceğim verimi sorduğumda güzel verim alırsın demişti...Şimdi böyle çıkınca hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..Modem Airties R-205 wireless ile bağlanıyorum laptoptan..

Sosyal ağlarda paylaş

ben de şimdi geçtim bu topiki görünce

:D oldu. ama 15 gb çok az ulan. geçen ay 50 gb indirmişim nese 512 de fena değil 1mbit vardı zaten çok koymaz hehe

edit: ben kampanyayla geçmedim sanırım 2 yıllık taahhüt de vermedim böylece yine 50 lira ödeyecez sanırım dimi?

Sosyal ağlarda paylaş

Edge said:

Sonuç bu...

sen kılsızını arıyosun ama..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam 1mbit fiyatına 4mbit TR de mis gibi bişiydi bakıyorum millet speedtstte 6-7 lere vurduruyor 500-600 ile dl ediyor (gerçi dl etmiyorum ya neyse aueh) bayiide diyince evinyakın ana vericiye...Dedim paticik bilir bu işleri.
Bilmiyomuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...