Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuncu adayından sorular..

Carnera

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar... WAR hakkında bılgı ıstıyorum... Videosunu falan ızledım hosuma gıttı Oynadıgım Onlıne oyundan bazı sebeplerden dolayı sıkıldım acıkcası WoW oynuyordum 4 yıldır...Ve bır cok onlıne oyun oynadım bu oyundan can alıcı noktalarını ogrenmek ıstıyorum Cd alıcam. Örnek olarak Wow gıbı hersey Partiyle yanı grup olmadan hıc bısey yapamıyormusun tek basına ayakta durma sansın ne Ve oyuncuyamı bakıyor karsındakı dusmanı oldurmek yoksa Gear yanı ıtemınemı Ben sahsen player tercıh eden bı yanım var Skıllerı ve stratejisini en ıyı cızen kazanması gıbı, Oyun guvencem ne Gmler ne kadar ılgınenıyor Turkce destegı ne, Ornegın hecklendım Wow gıbı bı meılle herseyım gerı gelıyormu benım emegım bosamı gıdıyor saygımı gosterıyorlar... ve turklerın bol oldugu server adı ıstıyorum...Cok sey ıstedım farkındayım:D Kusura bakmayın hakkınızı helal edın ılgılenenler sımdıkten Tesekkur ederım... PvPde COk can yaktım :=) K2 de Player a dayalı WoWda pek tek kalma sansım olmadı Pvp dayalıysa oyun Dusmanlar korksun sımdıden saka bı yana Cvp beklıyorum Cd alıcam Baslamaya nıyetım var Wow elvada demek ıstıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

grup pvp önplanda, genelde kalabalık gruplarla. tek başına fazla birşey yapamazsın. wow kadar olmasa da eşyanın önemi var ancak elde etmesi kolay sayılır yeterli performans elde edilecek kadar. hacklenen kimseyi duymadım oyunda. ingilizce kullanılıyor. sunucu başlıklarına bakarsan türk nüfusu hakkında fikir edinebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkur ederım oyuna baslamamı onerırmısın pekı senın yanına gelıcemde:D Sımdık soyle bısey yanı grup bulmam kolay olucakmı ve aklımı almayan sey ben 1 levelden 40 kadar kasıcam 1 levelde adam nasıl kesıcem hıc kendı basıma yanı Moob "Canavar" falan kesme sansım yokmu, Onlıne oyunlar cogu Ingilizce İng yok ama bas edebılırım pUf noktaları ıp uclarını almam lazım. Gerısı bana kalmıs ve Ben rogue veya Hunter tarzı bısey acmak ıstıyorum dps dayalı yanı adamı Skıllerımle oynayısımla baymak ıstıyorum ne oldugunu anlamadan Oldurmek gıbı...Varmı boyle bı class veya Yanı ne bılım Raıd falan oluyormu guıldte ne lazımsa onumu acmam lazım...Yoksam sırf Pvp mı
Sosyal ağlarda paylaş

pvp sevene şahsen öneririm, lvl 1'de open rvr (wow terimiyle world pvp) ya da scenario (wow battleground'ları gibi) yapmaya başlayabiliyorsun hemen. öldürdüğün her player ve player öldürme/senaryo tamamlama quest'leri, para ve xp veriyor ayrıca. ben şahsen neredeyse hiç pve yapmadan iki tane karakteri lvl 40 (max lvl) yapabildim zorlanmadan.

kendi başına mob kesebilirsin, pve quest'leri ve public quest'ler yaparak da gene xp & para kazanabilirsin wow tarzı.

wow'daki gibi kalabalık raid'ler yok, pve instance'ları hep 6 kişilik. sınıf seçimi kısmı sana kalmış. witch elf veya witch hunter sınıflarına bakabilirsin wow rogue benzeri olarak.

resmi sitesinden 10 günlük deneme hesabı açtırabiliyorsun. sanırım lvl sınırı var ama bir fikir verir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bence parana yazık olmuş olmaz çünkü war tam istedigin gibi kolay kasılan ve ilk dakkada pvpnin içinde olabilecegin bir oyun.Ha dersenki wow gibi bi şey oynayıp uzun zaman kasmak istiyorum o zaman Wardan yana olmasın tercihin.İstedigin tarzda char Sam'inde soyledigi gibi dest olacaksan WitchElf Order oynayacaksan WitchHunter.Gene rogue gibi yuksek hasar verme ama cabuk olme durumu var.
Instancelere girmek cok kolay cunku 6 kisilik grubun bulunması hayli basit oluyor.
Server olarak Karak-Norn ve Karak-Azgal dan birini seç derim.Ben karak-norndayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...