mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 neee? one yahu ole? ahaha :D haftasonu gorucem bakalım ne kadar işe yarıomus o taktik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi çok acele top oynuosunuz.forvet elemanların overallı iyi tamam ama 3 kişi bireysel çalım malım gol atmak zor iş.toplu defans toplu atak yok.basit pasları yapmıo kimse.top sürünce kaptırılıyor illa. şahsen ben zevk alamadım bi türlü.mesela bi kere çıktım gol attım.tam böyle atağa cıkıp yerleşcekken top kaptırıo biri hayda dön koş geri :) accomplishment kasmak için mesela yandaki adama pas atmak yerine çalım hareketleriyle adam geçmeye calısılıyor.herkesin kendi tercihi tabi ama bne şahsen takım oyunu zevkni alamıorum.pro ranked maçlarda bile insanlar biribiryle alakası olmamasına ragmen paslı maslı oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya ben inanmıorm kimsenin kasten çalım hareketi yapmaya kastığına. zaten paslaşmaya başlayıp organize olduğumuzda nasıl oynadığımızı iyi biliorm ben. sadece bu paslı oyunu her maç yapabilcek gibi oynamamız lazım. bazen unutuorz paslı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya bide takim oyunu icin bi zahmet 1 mikrofon 1 skype account u biz skype ta ole oynayanlarin kulagini cekebiliyoruz yada kulagimiz cekiliyo ama skype i olmayan adetta cileden cikaran arkadaslar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yani bilmiyorum ben 3 maç oynadım.ama izlenimlerim bunlar.defansta beklediğimden fazla topla oynamadıgım için gözleme şansım daha çok oluyor. mesela yandaki adama atsa o yandaki adam daha boştakine atabilcekken çalıma girişiliyor.kaybetmek yada kazanmak değilde pro nun zevkini çıkarma adına gerçek futbola daha yakın oynamak güzel olurdu skype işini nasıl kullanıosunuz.bilgisyardan mı ps den mi.bende mikrofon yok ama kulaklıkla ne dedndiğini duysam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi haklisin onu bizde cok konustuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mojito kendini asti efsane oynadi bugun hep boyle oyna abi iste ya tek pas tak tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 red sen cok ters vakitlerde geldin bizim maçlara. ya böyle geyik için girdiğimiz saatlerde yada oyundan koptugumuz saatlerde denk geldin bi kaç maç daha yapmalıyız seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Takıma oyuncu alımı kapanmıştır şu an itibariyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aslında tek benle alaksı yok takım tek pas hızlı oynadımı bende oynayabılıyorum bugun superdık yenı gelen 2 arkadasımızında masallahı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 skype bilgisayardan açıp konuşuluyor red. ki bu durum bana zor geliyor baya :( ps3 ün konuşma aracını kullansak daha iyi olabilirdi. ps3 ve pc ayrı yerlerde benim. laptop u gelip kuruyorum ps3ün(ki kendisi antika sayılır) yanında sırf sesleri duyyim diye.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bende bilgisayarı taşımak zorunda kalıyorum. bu durum benimde canımı sıkıyor. oyun içindeki ses iletişiminin iyi olmadığını söylemişlerdi. Herkesde bluetooth kulaklık varsa denenebilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bende yok bluetooth kulaklık. ama olanlar arasında bi denesin isterseniz. ama ben skype kadar rahat olcağını sanmıorm konusmaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ps3 ün voice chatte hiç problem yaşamadım ben gayet iyidi. tabi bluetooth kulaklık/mikrofon şartıyla. normal speakerden gelen sesleri almak imkansız. laptop kurmak ama cidden zahmetli oluyor skype için bana. bilg yanımda olsa can kurban :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bende var bt kulaklik ama cogunluk acisindan skype daha kullansli olur sanrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dün ayfonda skype oldugunu keşfettim.takarım kulaklıgı en azından konusulanları dinlerim :) bide defansta any olunca mal gibi ofsaytı bozuyor comp deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 arkadaslar denedik skype bariz daha iyi oyun icinde lag oluyor ping yuksek oluyor cogu zaman bu gibi durumlarda oyunun voice chatide sicarken skype kaymak gibi resmen birbirimizi anlamadik voice chatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Evet Fifadaki VoiceChat'i denedik ama hiç bir randıman alamadık arakadaşlar... Bir kere aynı anda 2 3 kişi konuştumu kimsenin ne dediği algılanamıyor. Sky da ses çok net ve lag bile yapmıyor. 8 kişi aynı anda konuştuğumuzu hatırlıyorum ben. Amma illada derseniz oyundaki voice chat i kullanalım, tecrübe etmeyenler için bir daha deneriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yok denemeyiz bilal ne deniyecez ya bariz skype iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Danielmarcos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Arkadaşlar daha sık maç yapalım, genelde akşam PS3 başına geçen oyunculardan oluşan bir takımız sanırım (iş, güç..) En azından bir saat belirleyelim mesela hergece 22:00 diyelim ya Skype'a ve MSN Gruba ikisinden birinde online olmaya çalışalım. Şuan sezonda fazla puan farkı yokken diğer takımlarla kapatalım ilk 3'te en azından bitirelim. Edit: Buarada MSN grubunda olmazsam Skype'da daha çok online oluyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yazık. çok yazık. 900 puanlı takıma 4 forvet saldırıyosunuz 90 dakika boyunca.5 top direkten dönüyor, 3 topu boş kaleye yuvarlayamıyosunuz, ceza sahası içinden sayısız gol kaçırıyosunuz. Takımın tek golunu 90. dakikada kullanılan kornerde ilk defa ortasahayı geçen ben atıyorum. gene günü kurtaran isim oluyorum. yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sen yoktun sanırım gecen gun nba maçı izlerken yarı olunca girdim bi maçlık diye. forvetler yine gol atamıolar. ozellikle bilal arkadaş aşırı kazma. çıktım kornerde attım golumude kendine geldi herkes. atın bu bilali takımdan ya. yada girsin maçada çıksın sora, any daha iyi oynuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben de birilerine giydiriym dedim de takımda hiç golüm yok lan asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mevkiimde gözü olanlar war sanırım ? :D Her fubolcunun iyi günleri kötü günleri wardır, formumda değilim kardeşim belki 1 aydır :) Maçları kurtardığım günleri unutmayın, yada ezeli türk takımlarının en kuvvetlilerinden biri olan takıma karşı hattrick yaptığım günleri lütfen :) ahhahaha Öpüyorum yawrum :P yakında bırakıyorum oyunu zaten sadece hafta sonları girebileceğim snrm. Belli değil henüz ama bakalım. Eskisi kadar çok vakit ayıramaya bilirim gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Allahtan bu sure zarfı icinde ben oynamıyordum eskiden ben oynarken forvetin gunah kecisi oluyordum demekki tek sorun bende diilmiş kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar