Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC @ Fifa 10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi çok acele top oynuosunuz.forvet elemanların overallı iyi tamam ama 3 kişi bireysel çalım malım gol atmak zor iş.toplu defans toplu atak yok.basit pasları yapmıo kimse.top sürünce kaptırılıyor illa.

şahsen ben zevk alamadım bi türlü.mesela bi kere çıktım gol attım.tam böyle atağa cıkıp yerleşcekken top kaptırıo biri hayda dön koş geri :)

accomplishment kasmak için mesela yandaki adama pas atmak yerine çalım hareketleriyle adam geçmeye calısılıyor.herkesin kendi tercihi tabi ama bne şahsen takım oyunu zevkni alamıorum.pro ranked maçlarda bile insanlar biribiryle alakası olmamasına ragmen paslı maslı oynuyorlar.
Mesaj tarihi:
ya ben inanmıorm kimsenin kasten çalım hareketi yapmaya kastığına. zaten paslaşmaya başlayıp organize olduğumuzda nasıl oynadığımızı iyi biliorm ben. sadece bu paslı oyunu her maç yapabilcek gibi oynamamız lazım. bazen unutuorz paslı oyunu.
Mesaj tarihi:
ya bide takim oyunu icin bi zahmet 1 mikrofon 1 skype account u biz skype ta ole oynayanlarin kulagini cekebiliyoruz yada kulagimiz cekiliyo ama skype i olmayan adetta cileden cikaran arkadaslar var
Mesaj tarihi:
yani bilmiyorum ben 3 maç oynadım.ama izlenimlerim bunlar.defansta beklediğimden fazla topla oynamadıgım için gözleme şansım daha çok oluyor.

mesela yandaki adama atsa o yandaki adam daha boştakine atabilcekken çalıma girişiliyor.kaybetmek yada kazanmak değilde pro nun zevkini çıkarma adına gerçek futbola daha yakın oynamak güzel olurdu

skype işini nasıl kullanıosunuz.bilgisyardan mı ps den mi.bende mikrofon yok ama kulaklıkla ne dedndiğini duysam olur
Mesaj tarihi:
red sen cok ters vakitlerde geldin bizim maçlara. ya böyle geyik için girdiğimiz saatlerde yada oyundan koptugumuz saatlerde denk geldin bi kaç maç daha yapmalıyız seninle.
Mesaj tarihi:
skype bilgisayardan açıp konuşuluyor red. ki bu durum bana zor geliyor baya :( ps3 ün konuşma aracını kullansak daha iyi olabilirdi. ps3 ve pc ayrı yerlerde benim. laptop u gelip kuruyorum ps3ün(ki kendisi antika sayılır) yanında sırf sesleri duyyim diye.. :(
Mesaj tarihi:
bende bilgisayarı taşımak zorunda kalıyorum. bu durum benimde canımı sıkıyor. oyun içindeki ses iletişiminin iyi olmadığını söylemişlerdi. Herkesde bluetooth kulaklık varsa denenebilir aslında.
Mesaj tarihi:
ps3 ün voice chatte hiç problem yaşamadım ben gayet iyidi. tabi bluetooth kulaklık/mikrofon şartıyla. normal speakerden gelen sesleri almak imkansız. laptop kurmak ama cidden zahmetli oluyor skype için bana. bilg yanımda olsa can kurban :D
Mesaj tarihi:
dün ayfonda skype oldugunu keşfettim.takarım kulaklıgı en azından konusulanları dinlerim :)

bide defansta any olunca mal gibi ofsaytı bozuyor comp deli oldum
Mesaj tarihi:
arkadaslar denedik skype bariz daha iyi
oyun icinde lag oluyor ping yuksek oluyor cogu zaman
bu gibi durumlarda oyunun voice chatide sicarken
skype kaymak gibi resmen birbirimizi anlamadik voice chatte
Mesaj tarihi:
Evet Fifadaki VoiceChat'i denedik ama hiç bir randıman alamadık arakadaşlar... Bir kere aynı anda 2 3 kişi konuştumu kimsenin ne dediği algılanamıyor. Sky da ses çok net ve lag bile yapmıyor. 8 kişi aynı anda konuştuğumuzu hatırlıyorum ben.

Amma illada derseniz oyundaki voice chat i kullanalım, tecrübe etmeyenler için bir daha deneriz...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar daha sık maç yapalım, genelde akşam PS3 başına geçen oyunculardan oluşan bir takımız sanırım (iş, güç..) En azından bir saat belirleyelim mesela hergece 22:00 diyelim ya Skype'a ve MSN Gruba ikisinden birinde online olmaya çalışalım. Şuan sezonda fazla puan farkı yokken diğer takımlarla kapatalım ilk 3'te en azından bitirelim.

Edit: Buarada MSN grubunda olmazsam Skype'da daha çok online oluyorum genelde.
Mesaj tarihi:
yazık. çok yazık. 900 puanlı takıma 4 forvet saldırıyosunuz 90 dakika boyunca.5 top direkten dönüyor, 3 topu boş kaleye yuvarlayamıyosunuz, ceza sahası içinden sayısız gol kaçırıyosunuz. Takımın tek golunu 90. dakikada kullanılan kornerde ilk defa ortasahayı geçen ben atıyorum. gene günü kurtaran isim oluyorum. yazık...
Mesaj tarihi:
sen yoktun sanırım gecen gun nba maçı izlerken yarı olunca girdim bi maçlık diye. forvetler yine gol atamıolar. ozellikle bilal arkadaş aşırı kazma. çıktım kornerde attım golumude kendine geldi herkes. atın bu bilali takımdan ya. yada girsin maçada çıksın sora, any daha iyi oynuo.
Mesaj tarihi:
Mevkiimde gözü olanlar war sanırım ? :D
Her fubolcunun iyi günleri kötü günleri wardır, formumda değilim kardeşim belki 1 aydır :)

Maçları kurtardığım günleri unutmayın, yada ezeli türk takımlarının en kuvvetlilerinden biri olan takıma karşı hattrick yaptığım günleri lütfen :) ahhahaha

Öpüyorum yawrum :P yakında bırakıyorum oyunu zaten sadece hafta sonları girebileceğim snrm. Belli değil henüz ama bakalım. Eskisi kadar çok vakit ayıramaya bilirim gibime geliyor...
  • Yeni Oluştur...