Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC @ Fifa 10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

abi çok acele top oynuosunuz.forvet elemanların overallı iyi tamam ama 3 kişi bireysel çalım malım gol atmak zor iş.toplu defans toplu atak yok.basit pasları yapmıo kimse.top sürünce kaptırılıyor illa.

şahsen ben zevk alamadım bi türlü.mesela bi kere çıktım gol attım.tam böyle atağa cıkıp yerleşcekken top kaptırıo biri hayda dön koş geri :)

accomplishment kasmak için mesela yandaki adama pas atmak yerine çalım hareketleriyle adam geçmeye calısılıyor.herkesin kendi tercihi tabi ama bne şahsen takım oyunu zevkni alamıorum.pro ranked maçlarda bile insanlar biribiryle alakası olmamasına ragmen paslı maslı oynuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yani bilmiyorum ben 3 maç oynadım.ama izlenimlerim bunlar.defansta beklediğimden fazla topla oynamadıgım için gözleme şansım daha çok oluyor.

mesela yandaki adama atsa o yandaki adam daha boştakine atabilcekken çalıma girişiliyor.kaybetmek yada kazanmak değilde pro nun zevkini çıkarma adına gerçek futbola daha yakın oynamak güzel olurdu

skype işini nasıl kullanıosunuz.bilgisyardan mı ps den mi.bende mikrofon yok ama kulaklıkla ne dedndiğini duysam olur
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Fifadaki VoiceChat'i denedik ama hiç bir randıman alamadık arakadaşlar... Bir kere aynı anda 2 3 kişi konuştumu kimsenin ne dediği algılanamıyor. Sky da ses çok net ve lag bile yapmıyor. 8 kişi aynı anda konuştuğumuzu hatırlıyorum ben.

Amma illada derseniz oyundaki voice chat i kullanalım, tecrübe etmeyenler için bir daha deneriz...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar daha sık maç yapalım, genelde akşam PS3 başına geçen oyunculardan oluşan bir takımız sanırım (iş, güç..) En azından bir saat belirleyelim mesela hergece 22:00 diyelim ya Skype'a ve MSN Gruba ikisinden birinde online olmaya çalışalım. Şuan sezonda fazla puan farkı yokken diğer takımlarla kapatalım ilk 3'te en azından bitirelim.

Edit: Buarada MSN grubunda olmazsam Skype'da daha çok online oluyorum genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

yazık. çok yazık. 900 puanlı takıma 4 forvet saldırıyosunuz 90 dakika boyunca.5 top direkten dönüyor, 3 topu boş kaleye yuvarlayamıyosunuz, ceza sahası içinden sayısız gol kaçırıyosunuz. Takımın tek golunu 90. dakikada kullanılan kornerde ilk defa ortasahayı geçen ben atıyorum. gene günü kurtaran isim oluyorum. yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

sen yoktun sanırım gecen gun nba maçı izlerken yarı olunca girdim bi maçlık diye. forvetler yine gol atamıolar. ozellikle bilal arkadaş aşırı kazma. çıktım kornerde attım golumude kendine geldi herkes. atın bu bilali takımdan ya. yada girsin maçada çıksın sora, any daha iyi oynuo.
Sosyal ağlarda paylaş

Mevkiimde gözü olanlar war sanırım ? :D
Her fubolcunun iyi günleri kötü günleri wardır, formumda değilim kardeşim belki 1 aydır :)

Maçları kurtardığım günleri unutmayın, yada ezeli türk takımlarının en kuvvetlilerinden biri olan takıma karşı hattrick yaptığım günleri lütfen :) ahhahaha

Öpüyorum yawrum :P yakında bırakıyorum oyunu zaten sadece hafta sonları girebileceğim snrm. Belli değil henüz ama bakalım. Eskisi kadar çok vakit ayıramaya bilirim gibime geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...