HatoriKenji Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 iyi maçtı ayrıca çok zevkliydi :D hem 9 vs 9 hem tr takımı hemde iyi bir takım olması münasebetiyle :D :D biz biraz daha iyi oynadık ve kazandık, 7+ vs 7+ maçları yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 paticik in istediğim kadar aktif olamayacağını düşünüp yabancı klüplere dalmıştım. en son pesturkiye ye geçtim. dün bi baktım bizim patiler çıktı :) defansta oynuyordum ben azap20. o "kazık" erif ile mavi kafalı bücür dağıttı bizim savunmayı valla. pekte alışkın olmadığımız bi şekilde çok iyi ara paslar yapıyordunuz. tebrik ederim :) ikinci maçta biraz daha önlem alabildik ara paslara fln problem olmadı ama ikiside güzel maçtı. ilerde umarım 10v10 maçlarda yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mavi kafalı bucur de ben oluyorum bu arada :D Diger kast ettigin insan yiyen kiside Hatori :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 pestürkiyenin ilk üyelerindenim ben :) pes 6 zamanı turnuva yapardık sürekli online/offline.yeni nesilde pes kötü çıkınca bıraktım turnuvaları bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hehe mojito ile :D ii anlaşiıyoruz canım :D Ben uzun o kısa, ben yawaş o hızlı kör topal geçiniyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ayrıca paslarıyla bizi besleyen orta sahayı ve :D defansızmızı es geçemeyiz yani :D Takımız nede olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bugun topu onumde buldum. baktım guzel pozisyon vurdum bende. tam vurdum aldım sigarayı yaktım. bi fırt çektim. hop gol olmus. bu da bole bi anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu gün ilk defa seri yakaladık heralde son 4 maçı üst üste kazandık,hala da devam ediyor.gene bir türk takımını yendik bugün 5 1 bitti galiba. yavaş yavaş rayına giriyor herşey :P ligde de 17. liğe yükselmişiz.hemen üstümüzde de bugun yendiğimiz takım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Diger Türk takımlarına karşı daha bi yırtıcı oynuyoruz :D Gecenin karşı takım ıcın en uzucu macı Mercuries ler glb 8den sora cıvımasak mac 15 e fln gıderdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ve o takımın puanı 4600 idi yendiğimizde bize 115 puan fln geldi.bizim bölgenin liderinde 4200 puan fln var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 mokoko said: bugun topu onumde buldum. baktım guzel pozisyon vurdum bende. tam vurdum aldım sigarayı yaktım. bi fırt çektim. hop gol olmus. bu da bole bi anım. laan telif hakkı die bişi war kardeşim yaa :D bu kadarda olmazki ama yaa... HEUHE :D eet güzel şuttu tebrik ederim :) bende bitane vurucam, bu sefer 1 fırt da değil sigara bitene kadar çekicem zaten anca gider kaleye :P sonra da OUT :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 en sıkıcısı bek oynamakmış. dün bunu anladım. göbek oynayayım rendell ile yanyana dedim, bu seferde o istemedi :> sevmiyo herhalde beni, kırıldım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 istemememizin sebebi 2 tane human stoper olunca anlaşmaları çok zor oluyor hele birde ilk defa oynuyorlarsa..şu an ideali 1 tane rendell yanınada default adam. zaten eğer öyle yapabilsek ben stoper oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o zaman yanyana oynamaya başlayın ki birbirinize alışın. 2 kişi olursanız zamanla bize gol atmak çok daha zorlaşır. çünkü gördüğüm kadarı ile gol atamama gibi bir problemimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fab said: en sıkıcısı bek oynamakmış. dün bunu anladım. göbek oynayayım rendell ile yanyana dedim, bu seferde o istemedi :> sevmiyo herhalde beni, kırıldım lan. abi onları ben yazdım cunku sadece bende klavye var. yani yanlıs anlama ben bişi solemiorm kimseye yapsın die. biz skype dan konusuorz o sırada. ben takımın yazmanıyım ondan yani :D bide aiko dogru dio. ben bi default la oynayınca cok daha rahat oluorm. şimdilik ideal olanı bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tamam bakalım :> skype'a kim topluyorsa herkesi benide eklesin. skype: okanistanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fab said: tamam bakalım :> skype'a kim topluyorsa herkesi benide eklesin. skype: okanistanbul ekledim fab seni billythechan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Oyunun blurayı çatlamış şaka gibi ya. Nasıl çatlar durduk yere çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oynadıktan sonra dışarı koyduysan sıcak soğuk hava olayıyla çatırdamıştır. çalışabilir yalnız hala. ha bi de fifa dandik olduğundan çatlaması normal. pes olsa çatlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu seferde yunanları ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 6 vs 6 oynanan maçta kendilerine Türk ün gücünü gosterdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 mokoko said: bu seferde yunanları ezdik. arkada kalmıs bi daha postlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/6485/paticik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 şu yunan maçında oyundan düştüm ya en çok ona üzüldüm ya. 2.yarının başında attı beni oyundan ama bizim takım yüzümü kara çıkartmadı saolsunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yasladık ne lan ahuaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar