Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC @ Fifa 10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

paticik in istediğim kadar aktif olamayacağını düşünüp yabancı klüplere dalmıştım. en son pesturkiye ye geçtim.

dün bi baktım bizim patiler çıktı :)

defansta oynuyordum ben azap20. o "kazık" erif ile mavi kafalı bücür dağıttı bizim savunmayı valla. pekte alışkın olmadığımız bi şekilde çok iyi ara paslar yapıyordunuz. tebrik ederim :) ikinci maçta biraz daha önlem alabildik ara paslara fln problem olmadı ama ikiside güzel maçtı. ilerde umarım 10v10 maçlarda yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün ilk defa seri yakaladık heralde son 4 maçı üst üste kazandık,hala da devam ediyor.gene bir türk takımını yendik bugün 5 1 bitti galiba. yavaş yavaş rayına giriyor herşey :P

ligde de 17. liğe yükselmişiz.hemen üstümüzde de bugun yendiğimiz takım var.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bugun topu onumde buldum. baktım guzel pozisyon vurdum bende. tam vurdum aldım sigarayı yaktım. bi fırt çektim. hop gol olmus. bu da bole bi anım.

laan telif hakkı die bişi war kardeşim yaa :D bu kadarda olmazki ama yaa...
HEUHE :D eet güzel şuttu tebrik ederim :)
bende bitane vurucam, bu sefer 1 fırt da değil sigara bitene kadar çekicem zaten anca gider kaleye :P
sonra da OUT :S
Sosyal ağlarda paylaş

fab said:

en sıkıcısı bek oynamakmış. dün bunu anladım. göbek oynayayım rendell ile yanyana dedim, bu seferde o istemedi :>

sevmiyo herhalde beni, kırıldım lan.

abi onları ben yazdım cunku sadece bende klavye var. yani yanlıs anlama ben bişi solemiorm kimseye yapsın die. biz skype dan konusuorz o sırada. ben takımın yazmanıyım ondan yani :D bide aiko dogru dio. ben bi default la oynayınca cok daha rahat oluorm. şimdilik ideal olanı bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...