Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC @ Fifa 10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

maç kazanabilecek organize bir takım oluşturmadıktan sonra bir anlamı yok.

Yetenek yoksa, illa ben Striker oynayacağım diyorsan, Public oyunlar var, onlar oynanabilir. Takım kurmanın amacı, organize olabilmek, herkesi iyi olduğu pozisyonda oynatıp başarılı sonuçlar elde etmek. Ve inanın çok zevkli oluyor.

Şahsen ben savunmada oynamak istiyordum bir önceki klübümde, adamlar iyi pas yapıyorum diye orta saha oyna dediler. Hakikaten de daha çok işe yarar oldum :) Her oyuncunun yaklaşık olarak iyi yaptığı bir şey var. Böyle oyuncuları iyi oynadıkları pozisyonlara yerleştirirsek çok iyi bir takım çıkıyor ortaya.

mesela sanli_turk ile oynuyorum bir kaç gündür, arkadaş çok iyi kafa atıyor, çözemedim ya ortayı iyi yapıyor ya kafa attırıyor iyi. forvet yada kanat yapmak lazım.. bunun gibi :D inanın tadı oyunun böle çıkıyor.

ha çoluk çocuk gibi maç başlayınca aman ben ST seçecem pıt pıt pıt.. haha kaptım! diye yapıcaksak sonra maç başladıktan sonra her ayağına top gelen public oyunlardaki embesiller gibi karşı 11 in hepsini tek tek çalımlamaya çalışacaksa.. ben yokum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

bu mevki işi yalan olur. maça girerken ilk 11 deki mevkiler sıralanıyor o ekranda elini çabuk tutan istediği mevkiyi kapar boşta kalanlar ise takılır artık cb sb dmc fln asdasd.

bu mesajı yazan kişinin Paticik FC yöneticisi olduğunu fark edince biraz bozum oldum ama moralleri bozmayalım. Birlik bozulmasın. Bu sene baya bi Fifa10 oyuncusu var birşeyler yapabiliriz. Yeterki fikirlere açık olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik FC için seçilmiş olan takım Türkiye.

Turkey - Default formation
4-4-2

Şu an için hedefimizi 30 kişi olarak koyarsak her pozisyon için 3 adet kişi gerekiyor.

Boşluk doldurmak için ise herkesin 2. ve 3. pozisyonları bulunabilir.

Şu an yazan herkesi toplayabilirsek bu akşam bilem maç yapabiliriz. 10v10 olmasına gerek yok. 4 kişi bile çok güzel maç çeviriliyor. Bir kişi Any yapıp seçilmeyenleri oynuyor.

Şu an pozisyon seçmiş arkadaşları listelersek

FORVET
RS Anelor
LS Mojito
ORTA SAHA
RM dennis
RCM sanli_turk (CDM)
LCM fab , vingthor (CAM)
LM thedarkson
DEFANS
RB
RCB
LCB ermynorac
LB

arkadaşlar gelen inviteları en kısa sürede kabul edelim.
Oyun içi posta kutusuna View game hub (böyleydi sanırım) a girip bakabiliyorsunuz. davetiyeniz orda olması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ufak çapta bi düzenlemeye gideceğiz. mevkiiler o kadar da önemli değil ama tam takım oluşturabilirsek, pozisyon kapmaca olmasını engellemek için bu yola baş vuruyoruz. ayrıca oyuncuların ratingleride oynadıkları mevkiiye göre değişiyor.

kimse belli bir pozisyona geçmek zorunda değil bu arada. ama seçilmiş olan Striker ımız oyundayken mesela, başkası striker olamaz.

yani Pro su ST seçilmiş bir adam maç vakti sen CB olmak durumundasın dendiğinde savunmaya geçerse Messiyi CB yaparsanız ne olacaksa o oluyor :) Standing tackle vsvs gibi ratingler düşük = berbat defans.

Aynısı tam tersi için de geçerli. ayrıca oynadığınız pozisyonun achivementlarını zamanla tamamlayacağınızdan ötürü o alanda Pro gelişiyor. yani herkesin bir pozisyonu olup o alanda pro sunu geliştirmesi en mantıklısı. 70 ratingli yeni yetme Pro u forvete koyarsak biraz zorlanırız.

ama herşeyden önce dediğim gibi önemli olan takım oyunu oynamak ve oyundan zevk almak. gerisi ikinci planda.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar pozisyonları söylüyoruz güzel de.. takıma katılın :) hala 8 kişideyiz kimse inviteları kabul etmiyor.

View Player Hub yapıp size gelen invite'ı kabul edebilirsiniz.

Eğer henüz invite yoksa ve katılmak istiyorsanız, Paticik FC diye aratın ve Sign Request'i kullanın, en kısa sürede onaylarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...