di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Selam, Oyunla alakali bir soru soracagim, o yuzden yeni konu acayim dedim. Bu gerzek oyunda insanlara davet gondermeden birilerini komsu olarak ekleyemiyor muyum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 yok eklenmiyor, illa davet göndercen oda yes diyecek falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Hani komsum ol diye davet gondereyim onda sorun yok ama davet edebilmek icin listemdeki farmville oynamayan insanlari onume getirip once davet et diyor. Ayni seyden bahsediyoruz di mi ? Sikayet edicem ona gore spam yapmaya zorluyor diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 gönderiliyor, yukardaki seçeneklerden My neighbours'u seç sadece farmville oynayanlar görünüyor orda. ordan yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Valla ne yaparsam yapayim "once arkadas secmelisin" diye uyari veriyor. Anlamadim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Zorlamali reklam? Bu da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 edit: yukarıda my neighbors'a tıkla, orada hem olanlar, hem oyunda olup komşun olmayanlar hemde komşu yapmak için davetiye gönderdiğin ama cevap vermeyenler gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ya bu FV parası neye göre artıyor? çözemedim bi türlü bi bakıyorum 13, 2 saat sonra açıyorum 14 olmuş. şimdi 15 olmuş bişey yapmadım halbuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 level başına 1 farmville cash veriyolar, onun yanında bonus olarak gelen 3-5 fv cash falan da olabiliyo. mavi ribbonların da bir kısmı veriyo sanırım, hepsi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 igrenc otesi dayatmalari var. zorla arkadas eklettiriyor yoksa buyumek felan imkansiz gibi. bir de zirt pirt para isteyen seyleri one suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yoo ben baya baya büyüyom valla dayatmasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 gibi dedim zaten. neighbor ya da cash ile buyutuyosun. ama cash yavas geliyor, hizli yolu para vermek. nereye tiklasan ya friend invite et yada cash al cikiyor onune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 her applicationda var o ya. cash olayınıda galiba sadece çiftliği büyütmek için kullanıcam. hatta onun için bile kullanmayabilirim belli olmaz. bitek şu fuel olayı canımı sıkıyor neye yaradığını henüz bilmiyorum okadar büyümedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 en cok zynda.com applicationlarinda var. daha betada 50 milyon useri olan bi oyunun saadet zinciri gibi "sunu yapacaksan 8 kisiyi getir oyuna yoksa olmaz" demesi dayatmanin krali. hani oner felan gibi opsiyon olsa eyvallah ama neye tiklasan ya adam getir ya da para verip ingame cash al diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 playfish oyunlarını dene birde o zaman seviceksin zygna'nın oyunlarını sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 beni de ekle 14x14ü alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 playfish'in oyunlari direk cakma flash oyunlari gibi ehah. isim nick yazin neighbor felan olalim. [email protected] ekleyininiz itina ile komsu olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yakopsi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 chagy said: edit: yukarıda my neighbors'a tıkla, orada hem olanlar, hem oyunda olup komşun olmayanlar hemde komşu yapmak için davetiye gönderdiğin ama cevap vermeyenler gözüküyor. arkadaşlar yardımcı olurmusunuz benim listede komşulara tıkladığımda artık komşularım gözükmüyor.oyunda oynayıp komşu olabilciğim kişilerde gözükmüyor .anca yeni arkadaş olduğum kişilerin oynadığını gösteriyor ve onlarıda komşu yapınca gözükmüyor . bunun nedeni nedir yardım edermisin komşularımı ve istek gönderdiklerimi görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 24x24 açılsa artık yetmio alan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yakopsi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yakopsi said: chagy said: edit: yukarıda my neighbors'a tıkla, orada hem olanlar, hem oyunda olup komşun olmayanlar hemde komşu yapmak için davetiye gönderdiğin ama cevap vermeyenler gözüküyor. arkadaşlar yardımcı olurmusunuz benim listede komşulara tıkladığımda artık komşularım gözükmüyor.oyunda oynayıp komşu olabilciğim kişilerde gözükmüyor .anca yeni arkadaş olduğum kişilerin oynadığını gösteriyor ve onlarıda komşu yapınca gözükmüyor . bunun nedeni nedir yardım edermisin komşularımı ve istek gönderdiklerimi görmek istiyorum yardım edebilcek var mıı acabaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar