Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 spyro filanda yaklasir bize insanllah, arkadasinada SM actirirsan cok super partimiz hazir olur :3 hata yapmanin bedelinin bu akdar agir oldugu bir oyundu trigger happy pugdan gelen adamlar cekilmiyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 geçen pazar acc. dondu benim.. bu hafta işler yoğun diye açmadım.. yarın da sınav var.. yarın akşam geri dönüş yaparım heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bugün steel rake ilk runıma girdim ve hata yapmanın ne kadar ağır olduğunu öğrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selam. "Gradanar" haşhaşin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 guild hala aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bir hafta önce en son girdiğimde 5 kişi falan vardı hala aktif oynayan. Dragon Age, Borderlands üstüne sınavlar geldi ben bir müddet daha aktif olamıycam. Aralık 20 gibi en erken gelirim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ben de bir süre olmayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar