Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 christian'ı görmedim ama alex ve gökhanın kartları gayet temiz, doğru. alex inatla hakeme bağırıp, el kol yaptı. gökhanda hızlı hucumu arkadan oyuncuyu indirerek bozdu. ama hiç telaşa gerek yok, derbi öncesi bu tip kilit oyuncular sınırdaysa kart görmezler, gösteremezler. (3 takım için de geçerli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harry yine tum cahilligini gostermis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harrykewell said: hakemler doğru kartları çıkarsa idi fener galatasaray maçına geri dörtlüde daum-koch-nezihi-müjdat ile çıkardı genede fenerbahce yenerdi gsyi kadıköyde,hıncalın dediği gibi"fenerbahce-gs macları derbi falan değil kardeşim,baştan sonucu belli önemli olan 6 dan fazlamı yiyecek yoksa azmı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Baggio said: harrykewell said: 2. yarı çok tehlikeli 2 adet g.birliği atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi, her ikiside çok temizdi, yayıncı kuruluş derhal çekti çizgileri... Zamanında 2-3 kalpazan (altına "Matlab ile çizdik" diye yalan da ekleyerek) yamuk yumuk, perspektifsiz çizgiler çekip bunu atmıştı ortaya, inanan da tonla cahil vardı, Digiturk'leri iade ediyorlardı hatta falan. Senin gibi süper kültürlü bir insandan böyle safsatalar beklemiyorduk ama tabii, çok seviyorduk seni, tüh ya. her iki pozisyonunda ne kadar temiz olduğu gün gibi ortada, eğer sen bunları görmekte zorluk çekiyorsan üzüldüm senin adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Zegna said: kufurun hası 10. haftada evet, begenmiyorsanız izlemeyin. sanki 100 yıllık derbinin bir macında kufur edilmemis gibi konusuyorsunuz bide. bu ülkede küfürden en çok şikayet eden adam sizin aziz başkan, ona anlat sen bu hikayeleri, ikna et, sonra küfürün hasını yiyince bozulmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sabahlari komikaze nete girip 2 karikatur okuyorum , sonra pati futbol bolumunde harrykewelin masajlarina goz atiyorum acaip egleniyorum.Bazan hangisi daha komik diye dusundugum olmuyo degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abooo ne ağlamış yine bazıları... !!11!FENERASYON1122"éé!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 eagle_dnz said: ayrıca dünkü maçta cristiana arkadan tekme adan tozo sanırım bi de güizayı arkadan çeken ilhan da kırmızı görmeliydilermacın sonundaydı tozonun pozisyonu mac görüntülerinde yoktu bende trt de gördüm direk arkadan topla alakası yok tekmeyi koydu direk kırmızı dendi trt de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 of kaile alip cevap niye veriyosunuz onu anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 topuzun oynaması büyük etki yannız orta saha daha bi koşan topa basan bir orta sahadaydı yani sonuçta koşan 1den fazla ortasaha oyuncusu varsa belli adamlar sivriliyor biraz daha rahatlayıp (emre) bu oyun her zaman olmıcak ama hiç futboldan eser olmayan maçlarımızdan da eser olmasın. en azından izleyebilelim maçları. umarım böle devam eder ya. ps: özer daha çok oynasın pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar