harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 beyazıt öztürktü tanıyor musunuz, hani kısaca Beyaz deniyor, hiç seyrettiniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kendisiyle dalga geçmesi, senin onunla dalga geçmeni gerektirmiyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 R leri soyleyemeyen biri üzerine espri yapilinca melek kesilmis patiler. Bu sagduyuyu her topicte gormek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 peki istediğiniz gibi olsun , sevgili aziz yıldırım başkan " kadıköyde küfür yok, asla izin vermeyiz " diyordu, dünkü maçta dakikalarca küfür vardı, hadi duyarlı arkadaşlar bu konu hakkında da bir yorum yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ya şurda günde kaç tane şeyle dalga geçiliyo allah aşkına ya.Harry'i sevmiyosunuz diye ve o adam şu r konusunda dalga geçti diye yüklenmeyin.Daha önce de başkaları dalga geçti diye hatırlıyorum aziz'in r'leri ile ama kimsenin bişey dediğini hatırlamıyorum. Ayrıca alakası yok sakat birine ahaha yürüyemiyo demekle şunun.Sakat birinin hep içinde uktedir ve nasıl dönemler geçirmiştir kim bilir yürüyemiyo diye.Bunalımlı intaharı düşünen dönemler falan.Ben sanmıyorum Aziz Yıldırım'ın r'leri söyleyemiyo diye zor günler geçirdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 allah kavhfetsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Herkes espirisini yapıyor tabiki. Ama Harry her Aziz Yıldırım'dan bahsettiğinde yapıyor aynı şeyi ve espiri olarak olduğu izlenimi oluşmadı açıkçası bende. Daha çok aşşağılama gibi göründü belki ben yanlış anlamışımdır bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harrykewell said: peki istediğiniz gibi olsun , sevgili aziz yıldırım başkan " kadıköyde küfür yok, asla izin vermeyiz " diyordu, dünkü maçta dakikalarca küfür vardı, hadi duyarlı arkadaşlar bu konu hakkında da bir yorum yapınKufurun hası 10. haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Abi 12 yaşında mıyız r'leri söyleyemiyo diye bi adamı aşşalıcaz. Ayrıca belli bi yaş döneminden sonra r'leri söyleyemiyo diye biri benle dalga geçmeye çalışsa aşşalamaya çalışsa nolur çalışmasa nolur.Yerin dibine girdim r'leri söyleyemiyovum diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kufurun hası 10. haftada evet, begenmiyorsanız izlemeyin. sanki 100 yıllık derbinin bir macında kufur edilmemis gibi konusuyorsunuz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 10. hafta baya kritik oldu ya. antep'i de yenersek eğer, baya stresli çıkıcaz o maça. bi yandan da rahat çıkıcaz kadıköyde olduğumuzdan. galatasarayın devam ettirmesi gereken bir prestiji veya rekoru olmicak. nasılsa kadıköyde 9 yıldır yeniliyolar. 10 olsa nolcak. o açıdan da onlar rahat olcak. çok stresli sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harrykewell said: fener kalecisi ile gençler kalecisinin neler yaptığını seyredin, maçın özeti orada 5 tane fener topu geldi kaleye, 3 tanesi gol oldu, 2 tanesi direkten döndü... 4-5 tane g.birliği şutunu volkan inanılmaz planjonlarla çıkardı... bu hakemler emreye kart göstermemek için sözleşmiş herhalde, emreye gösteremediği kart yüzünden 2-3 fenerli nasibini aldı... g.birliği defasındaki adamı atması lazımdı, amma ve lakin ilk pozisyondaki faul ve kartı yanlış gösterdiği için hatasını telafi etmeye çalıştı... 2. yarı çok tehlikeli 2 adet g.birliği atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi, her ikiside çok temizdi, yayıncı kuruluş derhal çekti çizgileri... ilk hafta söylediklerim halen geçerli, bir cacık yok fenerde, bu futbol ile her ne kadar turkcell süper ligde kral gibi gözüksede avrupada gruptan zor çıkar...NOT : bu arada fener ile galatasaray arasındaki en büyük fark, biri deplasmanda kontra toplardan 3 gol yiyor, diğeri evinde kontra toplarla 2 gol buluyor, futbol bir skor oyunu ise bu durumda daum haklı çıkıyor, ama ben evde pleysiteyşın oynamayı daha çok seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 birileri kufur edilmesin falan demişte benmde aklıma bi maç geldi. hani 2 tane atmıştık sami yende. bole şişeler taşlar soparalar falan yağıyodu sahaya. hemde skora karşı bi isyan yada gaz değildi o maçtaki. İstiklal Marşı okunurken falan bile atan insanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 biz gökten yağmuy yeyine pet şişe yağdığı maçlayıda biliyoyuz.Ama şu pleysteyşin nedir bilmiyoz,pes bilmiyoz,hayykevıl sen uzmansın galiba anlatsana pesteki angaya-gs macını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu arada 2 sarı kartlı cristian, alex, gökhan gönül de bi anda 3 sarı kartlı hale geldiler bu maçta sağolsun kuddusi gs maçına sınıra geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hakemler doğru kartları çıkarsa idi fener galatasaray maçına geri dörtlüde daum-koch-nezihi-müjdat ile çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 lugano atılmayı haketti o hareketiyle başka ne vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 o harry ona sorarsan, sarı lacivert giyen herkes her yerde kart görmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harrykewell said: hakemler doğru kartları çıkarsa idi fener galatasaray maçına geri dörtlüde daum-koch-nezihi-müjdat ile çıkardı niye kırmızı kart goren 2 maç mı ceza alıo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harrykewell said: 2. yarı çok tehlikeli 2 adet g.birliği atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi, her ikiside çok temizdi, yayıncı kuruluş derhal çekti çizgileri... Zamanında 2-3 kalpazan (altına "Matlab ile çizdik" diye yalan da ekleyerek) yamuk yumuk, perspektifsiz çizgiler çekip bunu atmıştı ortaya, inanan da tonla cahil vardı, Digiturk'leri iade ediyorlardı hatta falan. Senin gibi süper kültürlü bir insandan böyle safsatalar beklemiyorduk ama tabii, çok seviyorduk seni, tüh ya. Ayrıca terazine tıkladım Death; DeathFinger said: Yaşça büyük olduğu izlenimi vermeye çalışıyor,ama o kadar çocukça yazılar yazıyor ki insan gerçekten merak ediyor 10-14 yaşında falan mı? Yoksa zeka yaşı mı 10-14 arasında diye... Yani bunun espirisi yapılabilir ama bokunu çıkarmaya gerek yok,sonuçta bu doğuştan gelen bi olay Aziz Yıldırım'ın seçtiği bişey değil. Şu yaptığın hareketin sakat birine gidip AHAHAHA yürüyemiyor demekten farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ben daha sakatlayacı, taban giren adama kırmızı çıktığını görmedim abi. Hele 3 büyükler mevzu ise hepten yalan oluyor. Hakemlerin kırmızı çıkarması için ya adamın ayağı kırılacak, ya tekme tokat birbirlerine girecekler öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 genelde öyle çok sert girene kart çıkmıyor hakikaten üçbüyüklerden. ama daha az sert girse çıkabilirdi. herhalde hakemlerimiz diyor ki, "bu adam zaten büyük takımda oynuyo, baksana nası sert girdi günahsız futbolcuya bile, kırmızı versem beni öldürür". başka açıklaması yok. biraz daha az sert girse lugano, ya da emre belözoğlu, ya da emre aşık ya da ibrahim üzülmez, kırmızı cepteydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ayrıca dünkü maçta cristiana arkadan tekme adan tozo sanırım bi de güizayı arkadan çeken ilhan da kırmızı görmeliydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harrykewell said: hakemler doğru kartları çıkarsa idi fener galatasaray maçına geri dörtlüde daum-koch-nezihi-müjdat ile çıkardı gene yenerdik ki ahah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 eagle_dnz said: bu arada 2 sarı kartlı cristian, alex, gökhan gönül de bi anda 3 sarı kartlı hale geldiler bu maçta sağolsun kuddusi gs maçına sınıra geldiler millet atılmadığına dua etsinler diyor sen saolsun kuddusi diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar