Buyse Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 facebook oyunu yine. baya zevkli geldi bana. aşçı olduk vesselam. http://apps.facebook.com/cafeworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 online üretici sertifikası almayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 asasdasd oynayın hadi hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çok güzel oyun restaurant city'ye de basıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben restoransitiden nefret etmiştim ama ne zaman bi oyuna başlasam ilk üçtesin yavuz ne ara başlıyosun oyuna anlamıyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 valla dün nihan söylemese haberim bile olmazdı sdf yalnız acilen grafik kalitesini düşürme gibi bi seçenek getirmeleri lazım, çok kasılıyor oyun yemek menüsü açarken filan bu arada, farmville'deki hapsetme şeysi bu oyunda da oluyor bakınız: http://img59.imageshack.us/img59/9574/sdfr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 hayır bi de adam, wow oynuo paso ve bunlarda birinci nasıl bi olaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 toggle quality seçeneği gelmiş sonunda ^^ çok rahat oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 valla basladim restaurant city'e gore arti ve eksileri mevcut fakat zynga guzel oyunlar yapiyor genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 CthuLhu said: online üretici sertifikası almayı unutmayın hashdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Denemek isterdim facebook hesabım olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 [img=http://img34.imageshack.us/img34/5612/cafeworld.th.png] çok büyük para sıkıntısı çekiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 eh abi lvl 8 de öyle masraf yapılır mı. ben 13 olacam bugün hala taburede oturtuyorum milleti. bi duvarları kaplattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Zevkli gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bakıma aldılar oyunu, tam baslamıstım dosemeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 açıldı şu anda ama gidip geliyo sanırım tavuklar cıkıcak fırından 1gündür bekliyorum patlarsa fena olurdu D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 baslangıcta verdigi masa ve yer dosemeleri ile aynı olsun diye fazla para bayıldım ben de genislettikten sonra. keske yapmasaydım. daha basındayız neyse ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/488/palagf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bi de hotdog ocakları falan garsonlar dışarı çıkamayak şekilde koy. direk fılatıyorlar yemekleri her yere baya vakit kazanıyorsun. bugsız çözümler de var tabi de varken kullanmak lazım bu bugı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 o en kosedeki ocagı kullanabiliyo musun, sıkısmıs oraya? bi de masalar tek kisilik, 2 kisi oturmuyo yani her masaya tek sandalye koyacak sekilde yerlesin. yerden kazanırsınız. benimkisi soyle simdilik. http://img36.imageshack.us/img36/3798/cworld.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 evet kullanılıyor ocak. hem de eleman yanına bile gitmeden uzaktan halledio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 olmadı ya bende. garsonu sıkıstırdım ocaklar ve servis masalarının arasına, musteriler geldi garson bekledi bisey yapmadı. sonra cıkıp gitti millet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 o zaman masalardan birinin yerini değiştir. oluyor öyle. olana kadar dene yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sorun siparis alamamasıymıs. yani siparisi aldıktan sonra evet oldugu yerden fırlatıyo masaya ama yeni gelenlerin yanına gidemedigi icin onlara bisey yapamıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 masaları garsona hafif yakın yerlere falan koy. bugın da bugı oluyor bazen işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar