Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 deneyelim şansımızı belki sen yardımcı olursun :)
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "yakışıklı değilsin ama sempatiksin" gibi bişey olmuş bu
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 olmaz ya bizzat kendisi lazım
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 gen ot ekim isi filansa topic sakata gider :p
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben anlarım ziraattan, ziraat mühendisi kadar bana da sorabilirsin
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bi topic açta gelişimini izleyelim yosunların güzelse ben de alıcam=)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Osso said: Bi topic açta gelişimini izleyelim yosunların güzelse ben de alıcam=) bi topic açıcam geliştikten sonra ama daha var 2 ayı topicin çok emek verdim
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Taam o zaman ama yosunlar iyi çıkarsa mutlaka hemen haberdar et beni bende güzel bişeyler yapacam
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 lan ziraat konularını severim. neyse burda tartışılsın=( pati pet gibi pati bahçe bölümü olsa keşke =(
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 botanik görüyorum lan. ot falan biliyorum bende.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 öle ot diil lan. normal çim çimen. böle otuz saat kasıyosun lamıydı lameliydi solüsyonuydu falan. mikroskopta ayar çekiyosun böle netlik bilmemne. duruyor. botanik kadar iğrenç bişi var mı? yok.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 keşke botanik okusam ama mezun olunca para da kazanabilsem
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 valla ben turkiyenin onde gelen bir ziraai ithalatcisininin onde gelen bie elemaninin tel nosunu verdirdim selamimi soyle derdini anlat diye. eleman bugun aradi alakasiz bir konuyla ilgili his selamini getirip sunu soran oldu demedi. bence de mayhem tiri viri bir konuda akil danisacakti. para eden bir fikir olsa haberim olurdu
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 huun kusura bakma, şimdi okudum özel mesajını. kendisini aramama gerek kalmadı, keşke daha önce görseydim ama işimi hallettim. ilgin için teşekkür ederim. diğer yardımcı olan arkadaşlarada çok teşekkür ederim :)
Öne çıkan mesajlar