Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yav -.- nedense hiç düşmüyor.. hep yükselen bir ivme ile aldı gidiyor.. aylar önce 508 TL lik faturamdan sonra bu yeni faturalı trcell hattımı daha temkinli kullanmaya başlamıştım. ama bu gene uçmaya başladı.. 25 45 62 87 ... napcam arkadaşım?! kullanmayınca da olmuyo pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 annem benim aynı dertten muzdaripti 59 tl idi sanırım 1000 dakika sınırsıza geçti.Birde 6 ile 9 arası bedavaydı sanırım.Böyle bir şey yapabilirsin turkcell'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yada avea'ya geçir numaranı her yöne sınırsız 3000 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 adam turkcell'de çalışıyodu galiba, ya da ben sallıyorum feci gfdh. etik olmaz baska hat kullanması. ben olsam kovarım yani. fdkjlh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Dragonmax said: yav -.- kontörlü hat kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Masquerade said: adam turkcell'de çalışıyodu galiba, ya da ben sallıyorum feci gfdh. etik olmaz baska hat kullanması. ben olsam kovarım yani. fdkjlh. abi adama faturayı şişirince etik oluyoda o başka operatöre geçince mi etik olmuyor :) Hem kimse anlamaz numarası değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Çaldır kapat. Ararken şarjım bitti taklidi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 avea kontorlu dene said: her ay 150 yüklüyorum 39 düşüyorum 500 mesaj, 180 dk avea içi beleş konuşma, 10 dk diğer hatlardan aranınca 10 kontör, ay sonunda ay başı yüklediğim kontörün üstüne çıkıyorum mübarek bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Limon yaz 4323'e gönder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 haha aynen aveayı o şekilde kullanıyorum ben de şöyle 40 günde bir falan 150 kontör alıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim cep masrafı açısından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aynen ben de "roket adam" said: aveayı seviyorum ya. biraz daha ilan ı aşk yapayım. önceden 500 sms yapmıştım. 150 kontör aldım. 3 saat beleş verdi. ertesi sabah 50 kontör yolladı size özel diye. şimdi de arandığım için 40 kontör daha yolladı. HELAL AVEA. SENİ SEVİYORUM BEBEĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sınırsıza geç işte ne kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar