Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Rusya (ve Rusça konuşulan diğer ülkelerde) çıkmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ingilizce q1 2010 diyorlardı sanırım, ilk dx11 destekli oyunlardan biri olacak. sırf o nedenle bile daha fazla ilgi görür sanırım. p.s: exo'ya koşu terfisi eklesinler 100k ruble bile isteyecek olsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ışınlanma olsun abi 1m ruble :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bunu deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sirf sevabina indirebilirim, merak ettim ama seriden oyun oynamadim daha once, grafikler cezbetti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben de daha cok konusu ve oynanisi icin oynadim digerlerini. onun icin oynamayi cok istesem de dandik rusca release ile bozmak istemiyorum olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 quest filan anlaşılmaz, hem ingilizce çıkana kadar yamalarlar biraz. clear sky'da çok bug var diye millet çıldırmıştı, hem belli olmaz pc değiştirirsem önümüzdeki yıl dx11 destekli oynarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ilk iki oyunun neredeyse aynısı. evet ışınlanma var ama boşta gezinen stalker bulman laızm adam seni götürüyor gidecegin yere. ayrıca exoskeletona servo takıp bayır aşşa koşmak gibisi yok :P Ama oyun çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook kısa ve ilk haritada artifactları toparlayıp satınca direk exoskeleton - SVDM-2 sniper rifle - FT-200M üçlüsü yapabiliyorsun. Etabi oyun çok kolaylaşıyor en zorda oynasan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 GET OUT OF HERE STALKER diyen adam var mı? O yoksa almam ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oyun simdilik konuşmalar ve yazıların çogu rusça oldugundan get out of here stalkerin rusçasını diyenler var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ingilizce çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Steam'de hesabınızda Stalker veya Clear Sky varsa 10$ oyun! eğer yoksa bunlar 20$, bence hesapta varsa kaçırmayın alın 10$'a. http://store.steampowered.com/app/41700/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu steam cidden kör adama güneş gözlüğü satar, artık böyle indirim olacak diye herşeyi önceden almaya başlayacağız. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oynayan baksın hatta lütfen baksın Anca başladım oynamaya da param çok ama upgrade yapoamıyorum. Daha ilk haritadayım sadece side mission yapıyorum şimdilik. Tools bulamıyorum. Mercenary campte var diyodu nette ama dağıttım orayı tool falan yok oynayan biri bi el atsın yardımcı olsun. Diğer toollar bu haritadaki işte zombi görevini yapınca buluyomuşsun da o zaman her yerde zombi çıkmaya başlıyo diyodu onu çok sonra yapmayı planlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ops yanlis oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hallettim zaten ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çok iyi olmuş yahu. metro 2033 yükledim post apo açlimi geçirsin diye kar etmedi, bunu kurdum ok. yalnız crash problemi var çok çöküyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 win7 mi sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 vista abi. ona rağmen bazen quick save olsun menuye dönüş olsun çöküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Patchsiz mi oynuyosun? Ben 1.6 mı 7 mi ne öyle bi patchle oynadım 1 kere bile çökmedi sanırım. Ama FPS oynanışı olarak çok leş bir oyun bence, grafikler falan da leş. Yani çok sevmek lazım konsepti, bu oyunu sevebilmek için. Metro bundan 2-3 gömlek üstün bir oyun olmuş bence. Ama ben bunu da çok sevdim bitirdim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Evet Quake motoruyla yapmışlar sanırım, ben ilk Stalker'ı oynuyorum ve inventory dışında pek beğenmedim hele ki bu grafik olayı hiç güzel değil, Metro 2033 çok çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abii konsept olarak çok iyi, görsel olarak bana orta ayar geldi ki oyunun ve mekanın büyüklüklerini ve yan questleri falan katarsan o kadar kasamamiş olmalari normal, yalnız ben dx9 oynuyorum. dx 11 de deneyip mi diyorsunuz grafikler leş diye? metro görsel olarak mesala süper ama onda da adam gibi grafik ayari çekemiyorsun. fpssi leş derken neyi kast ettiniz anlamadım beni rahatsiz eden bişi olmadi. a.i düzgün ( biraz hile yapiyor ama normal) silahlar upgradeler,silahların tepkisi falan benim baya hoşuma gitti.fpsden uzak kaldığım için tabii kesin bişi diyemiyorum ama metro 2033 den daha iyi geldi çatışmaları bana. uzun menzilli silah kullanmak geceleyin sesiz sakin susturucu ile takılabilmek, sandbox muhabeti, konusu,konsepti,falan çok hoş. ama dedim gibi ben post-apo seven bir adamım. ondan hoşuma gitmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben baya iyi grafiklerle oynadım dx10 ile sanırım ama yine de leşti. Yani onu dx11 de paklamaz :D Ama sonuna kadar oynadığım az sayıda oyundan biridir orası ayrı. Konsept harika ama çok daha iyi bi senaryo, çok daha iyi questler, daha iyi bir silah mekaniği ve daha iyi grafiklerle çok efsane oyun olabilirmiş. Olamamış.. :( FPS olarak dandik derken silahla vurduğumu hissetmiyorum kesinlikle. Hani call of alan oynadıktan sonra buna geçince elinde bişey var tıklıyosun diğer adam ölüyo gibi oluyo o silah kullanma hissini vermiyo. Başka bir topikte konuşulduğu gibi, gez-göz-arpacık kullanarak adam inirme hissi de kötü ve çok kullanışsız yine iyi FPS oyunlarına göre. O anlamda söyledim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar