roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yakın olsaydık beraber içerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 O zaman boom boom pow gare gekke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 veni vici vokke, veni vici vokke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 vişne suyu votka , vişne suyu votka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ulan o kadar aşk falan demişsiniz de... benim 20 yıldır hiç sevgilim/çıktığım biri olmadı büyük bi eksiklik mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 zeawee said: ulan o kadar aşk falan demişsiniz de... benim 20 yıldır hiç sevgilim/çıktığım biri olmadı büyük bi eksiklik mi? :Sabaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sevdiğin biri de mi olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 nasırlı elizabethten sevgili olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 lan ev arkadaşlarım alsancaa karı avına gitti diğer 3 arkla guitar hero oynuoduk onlarda şimdi gitti. El ayak çekilince sohbetler tükenince Dostlar eve gidince Bu geceler iskence demek istiyorum. gerçi ev boş kafamı dinlerim şimdi negzel, alır gitarımı çalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 valla sevdiğim derken.. öyle arabesk şekilde olmadı ama tabi oldu.. mesela konuşmaya çalışınca böyle kitlendiğim falan ya da uzaktan "ulan ne gözel kız bea" olayları oldu tabi halada olur.. ama hiçbi kızla bi ilişkim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 böyle bir süre kitlendiğin biri olması lazım. birkaç hafta ya da ay onu düşünmen lazım. eğer o da olmadıysa hakkaten eksiklik. ama böyle bir şeyler yaşadıktan sonra sonu ister mutlu ister mutsuz bitsin, hatıra olarak kalıyor kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 cumartesi gecesi evde oturmak... ... aint it fun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 lise sonda olmuştu bi ara acep şu an ne yapıyo falan diye düşünürdüm, gerçi sadece lise sonda değil arada oluyo yaa böyle hep aklımın bi ucunda kalanlar falan.. ama ihtimal %0 olduğu için yanaşmıyorum bile kimseye öyle bi durum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya arkadaşım 20 yıl boyunca sevgili bulamamak nasıl bir başarıdır. evden çıkın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kimsenin şansı %0 değildir böyle deme kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 %0 ne ya gdfj. l2p diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Selam napıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Usb'ye film almaya geldim, içeri gidicem şimdi. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ulan ben de card reader aldım digitalden pcye foto atmak için sürücü yüklü değil diyo ama yüklü napcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya ben blood elfler için dedim %0 şansım var diye yoksa dolu troll,orc falan var ama ben onları istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 valla altında kral araban olsun, paran olsun ghostlandden cıkartmaz o bf'ler seni.Malesef böyle.Çok iğrenç bir ırk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 roket parayı bana ver ortamın benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 daha yazcağım çok şey bulunur bu konuyla ilgili de fazla özelime girmek istemem.. öyle işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 rahat ol. nickinin arkasına saklan ve anlat. çocukluğuna inelim sdfsdgfsd. millet neler paylaşıyor görüyorsun. bir cumartesi gecesi daha paticik ile geçti. sağol paticik. varol paticik. sen olmasan, biz no-lifer'lar ne yapacaktık.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar