roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yakın olsaydık beraber içerdik.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 veni vici vokke, veni vici vokke.
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ulan o kadar aşk falan demişsiniz de... benim 20 yıldır hiç sevgilim/çıktığım biri olmadı büyük bi eksiklik mi? :S
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 zeawee said: ulan o kadar aşk falan demişsiniz de... benim 20 yıldır hiç sevgilim/çıktığım biri olmadı büyük bi eksiklik mi? :Sabaww
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sevdiğin biri de mi olmadı?
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 lan ev arkadaşlarım alsancaa karı avına gitti diğer 3 arkla guitar hero oynuoduk onlarda şimdi gitti. El ayak çekilince sohbetler tükenince Dostlar eve gidince Bu geceler iskence demek istiyorum. gerçi ev boş kafamı dinlerim şimdi negzel, alır gitarımı çalarım.
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 valla sevdiğim derken.. öyle arabesk şekilde olmadı ama tabi oldu.. mesela konuşmaya çalışınca böyle kitlendiğim falan ya da uzaktan "ulan ne gözel kız bea" olayları oldu tabi halada olur.. ama hiçbi kızla bi ilişkim olmadı
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 böyle bir süre kitlendiğin biri olması lazım. birkaç hafta ya da ay onu düşünmen lazım. eğer o da olmadıysa hakkaten eksiklik. ama böyle bir şeyler yaşadıktan sonra sonu ister mutlu ister mutsuz bitsin, hatıra olarak kalıyor kenarda.
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 cumartesi gecesi evde oturmak... ... aint it fun?
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 lise sonda olmuştu bi ara acep şu an ne yapıyo falan diye düşünürdüm, gerçi sadece lise sonda değil arada oluyo yaa böyle hep aklımın bi ucunda kalanlar falan.. ama ihtimal %0 olduğu için yanaşmıyorum bile kimseye öyle bi durum yani.
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya arkadaşım 20 yıl boyunca sevgili bulamamak nasıl bir başarıdır. evden çıkın az
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kimsenin şansı %0 değildir böyle deme kendine.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Usb'ye film almaya geldim, içeri gidicem şimdi. ;)
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ulan ben de card reader aldım digitalden pcye foto atmak için sürücü yüklü değil diyo ama yüklü napcam :S
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya ben blood elfler için dedim %0 şansım var diye yoksa dolu troll,orc falan var ama ben onları istemiyorum
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 valla altında kral araban olsun, paran olsun ghostlandden cıkartmaz o bf'ler seni.Malesef böyle.Çok iğrenç bir ırk.
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 daha yazcağım çok şey bulunur bu konuyla ilgili de fazla özelime girmek istemem.. öyle işte:D
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 rahat ol. nickinin arkasına saklan ve anlat. çocukluğuna inelim sdfsdgfsd. millet neler paylaşıyor görüyorsun. bir cumartesi gecesi daha paticik ile geçti. sağol paticik. varol paticik. sen olmasan, biz no-lifer'lar ne yapacaktık.ç
Öne çıkan mesajlar