Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bella sen aşk nedir bilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 idealist kıs bella sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahahahah. maalesef bella haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Tam ben diyecektim, film, dizi falan izle öldür zamanı oyun oyna, aşk dediğin nedir ki bugün var yarın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 roket sattın mı lan şimdi sen beni :) böyle takılan hatunlar genellikle menapoz döneminde koca buluo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Chewy said: idealist kıs bella sdfgdf kıs ne ya. 89 lu musun 90 lı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 HÜKÜMET GİBİ HATUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 The hour of parting is at hand sorrow ever awaits on joy and has rendered me to (pieces) drink me deep o death devour cover me with darkness paint me like death I drown in rememberance Sorrow ever awaits joy and has rendered me to (pieces) Requiem, Kyrie, Requiem I drown in rememberance sorrow ever awaits on joy and has rendered me to (pieces) Requiem, Kyrie, Requiem diyorum ve çekiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kaafm güzl oh ahıee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bu arada abimle kuzenlerimde dışarı çıktılar taksime. çok çağırdılar beni gitmedim. bilgisayar başında oturmaya karar verdim. acaba ne içiyolar şuan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bella said: Chewy said: idealist kıs bella sdfgdf kıs ne ya. 89 lu musun 90 lı mısın?89 luyum jnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 işte gördüğünüz gibi cumartesi gecesi evde oturan erkeklerin bir kısmı sevdiklerini hatırlayıp üzülüyor, diğer kısmı oyun dizi falan izleyip zaman öldürüyor. bayanlarda ise genel bir atarlanma görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Chewy said: roket sattın mı lan şimdi sen beni :) böyle takılan hatunlar genellikle menapoz döneminde koca buluo sdf kusura bakma da gerçekler. bunun böyle takılmakla alakası yok idrak yoluyla alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben içiyor - bunalım takılıyor grubundanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 i've found a reason for me, to change who i used to be a reason to start over new, and the reason is you i've found a reason to show a side of me you didnt know a reason for all that i do, and the reason is you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Güldrn ölan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ne demiş atalarımız. ai ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: işte gördüğünüz gibi cumartesi gecesi evde oturan erkeklerin bir kısmı sevdiklerini hatırlayıp üzülüyor, diğer kısmı oyun dizi falan izleyip zaman öldürüyor. bayanlarda ise genel bir atarlanma görüyoruz.dışarı cıkartan birini bulamamıslardır :P tmm sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 cumartesi gecesi evde bira + cips + pes turnuvasi yapmak ile herhangi bir club a gidip dans + martini + tanisilabilme ihtimali olan (yada olmayan) kizlarla geceyi gecirmek arasinda gidip gelen arkadaslarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: aşka inanan çok az kişi kaldık chewy. normal bunlar hep.LAN BIRAH SATTIN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 GÜĞLDÜRÜN LAN BEİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 MORUK YİNE İÇTİN Mİ YEA BU SEFER NİYE İÇTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aç techno chicken izle dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: MORUK YİNE İÇTİN Mİ YEA BU SEFER NİYE İÇTİN Sen mutsuzsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar