Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cumartesi gecesi evde oturmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır daha zevkli değil ama daha kolay. o yüzden seviliyo. gitar çalmayı bilmeyen insanlar gitar çalarmış taklidi yapabiliyolar. air guitar yapacaklarına guitar her oynuyolar işte.. ama bu kafa yanlış yani, "gitar çalmaktan zevkli mi ki.." dersen millet sana "o zaman niye maç oynuyosun, halı sahadan daha mı zevkli" diye sorar. ya da yarış oynuyosan "git araba kullan ne oyun oynuyosun" derler.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Chewy said:

roket adam senin hatun nerde şimdi? Kimle

sdfsd

bunları düşün sen

ALLAHSIZLAR

hahhahaha aradım az önce, dışardayım "ben seni ararım çağrı atarım ararsın" çekti. süper.
Mesaj tarihi:
F. my life yerine f. my luck demeliymişsin. Bla bla insanlar o kadar yıl verip birlite olduğu insandan ayrılıyorlar sen daha başlamadan reddedildim diye kıvranıyorsun.

En son reddedildiğimde atlatmam 1 saat sürmüştü sanırım :D yalnız fenaydı rezaletti o ayrı sadsad anlatmak olmaz :D
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

"roket adam" said:

Chewy said:

roket adam senin hatun nerde şimdi? Kimle

sdfsd

bunları düşün sen

ALLAHSIZLAR

hahhahaha aradım az önce, dışardayım "ben seni ararım çağrı atarım ararsın" çekti. süper.
ağla sen :D
Mesaj tarihi:
"ismail PK" said:

F. my life yerine f. my luck demeliymişsin. Bla bla insanlar o kadar yıl verip birlite olduğu insandan ayrılıyorlar sen daha başlamadan reddedildim diye kıvranıyorsun.

Abi bir dakika kendimle çelişiyorum şu anda ben bu ikilemeyi kullandığımı hiç mi hiç hatırlamıyorum bir yanlışlık var.
Mesaj tarihi:
insanlar dışarıda, ben evde oturuyorum, çıldırıcam ulan. son 9 saattir bilgisayar başındayım gözlerim kızarık. kız dışarıda ya. kim bilir kiminle. deliricem lan. hasta oldum. bişi deyin olm. napiym lan.
Mesaj tarihi:
sapık mısın ya.
kız hayır demiş daha ne düşünüyosun işte nerde naparsa yapsın.

gerçi gözlük takıyorm dışarı çıkamam diyen birine ne desem bilemedim şimdi ben.
  • Yeni Oluştur...