senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 en az gerçek gitarı çalmak kadar zevkli :D hatta fade to black'in solosunu fln adam gibi çalamadığımdan guitar hero'da çalınca mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hayır daha zevkli değil ama daha kolay. o yüzden seviliyo. gitar çalmayı bilmeyen insanlar gitar çalarmış taklidi yapabiliyolar. air guitar yapacaklarına guitar her oynuyolar işte.. ama bu kafa yanlış yani, "gitar çalmaktan zevkli mi ki.." dersen millet sana "o zaman niye maç oynuyosun, halı sahadan daha mı zevkli" diye sorar. ya da yarış oynuyosan "git araba kullan ne oyun oynuyosun" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 eheh aynen işte çalamadığım şarkıları çalıp mutlu oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Gitardan daha pahalı zor ve bi o kadar da bayık. Tüketim toplumu işte ne görseler etraflarından istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: Chewy said: roket adam senin hatun nerde şimdi? Kimle sdfsd bunları düşün sen ALLAHSIZLAR hahhahaha aradım az önce, dışardayım "ben seni ararım çağrı atarım ararsın" çekti. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben de one çalamadığım için güzel geliyo. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 lan staj defteri yaziorum ne guzel angelique gitcektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 NİYE ARADIN ki bi de cmt gecesi evde oturmak iyidir. yarın pazar mesela istediğim kadar uyuyabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bella said: of şu aşıkları banlayın ya. ehehheh sesli güldüm (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 F. my life yerine f. my luck demeliymişsin. Bla bla insanlar o kadar yıl verip birlite olduğu insandan ayrılıyorlar sen daha başlamadan reddedildim diye kıvranıyorsun. En son reddedildiğimde atlatmam 1 saat sürmüştü sanırım :D yalnız fenaydı rezaletti o ayrı sadsad anlatmak olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yazdıgın kızın seni cevirmesindne kotusu; hali hazırda olan sevgiliden ayrılmış bi şekilde cumartesi gecesi evde oturmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 cumartesiyi niye bu kadar abartıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 dışarı çok karı kız çıkıyo diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: "roket adam" said: Chewy said: roket adam senin hatun nerde şimdi? Kimle sdfsd bunları düşün sen ALLAHSIZLAR hahhahaha aradım az önce, dışardayım "ben seni ararım çağrı atarım ararsın" çekti. süper.ağla sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bunalıyoruz abi içelim diyorum içmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 içmenin günü mü olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yok abi içmemem lazım. güçlü bir erkek olmam lazım. dimdik sımsıkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 eski said: -Neiloth- said: zaugnanın msjdan çıkardıgım kadarıyla fakmaylak olabilir haklısınnn fakmaylayf mış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "ismail PK" said: F. my life yerine f. my luck demeliymişsin. Bla bla insanlar o kadar yıl verip birlite olduğu insandan ayrılıyorlar sen daha başlamadan reddedildim diye kıvranıyorsun. Abi bir dakika kendimle çelişiyorum şu anda ben bu ikilemeyi kullandığımı hiç mi hiç hatırlamıyorum bir yanlışlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 insanlar dışarıda, ben evde oturuyorum, çıldırıcam ulan. son 9 saattir bilgisayar başındayım gözlerim kızarık. kız dışarıda ya. kim bilir kiminle. deliricem lan. hasta oldum. bişi deyin olm. napiym lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sapık mısın ya. kız hayır demiş daha ne düşünüyosun işte nerde naparsa yapsın. gerçi gözlük takıyorm dışarı çıkamam diyen birine ne desem bilemedim şimdi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sapık bir stalker'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yapma işte. değmez.git film falan izle.1 sene önce o kız mı vardı? ya da emrivaki yap,ara bi arkadaşını gidin biyere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar