Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Vücutta genelde vücut ısısı artınca tuhaf bir kaşıntı , iğne batması şeklinde böle üst taraflarda göğüs , kanat , sırt bölgelerinde böle tuhaf bir kaşıntı meydana geliyor. Doktora gitcem bir kaç gün içinde ama bide burdan bi sorayım dedim . Mesela evden çıkıyorum belirli bir mesafe yürüyüp vucut ısınmaya başlayınca bi anda göğüs kafesimde batmalar oluyor. hafif ten kabarıyor böle vücudum . Tuhaf bi olay. Karaciğer mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 alerji olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hani öle bir şeye alerjim yoktu yeni yeni yaşanan bir olay bu böle otururken diyelim oda ısındı bir anda başliyabiliyor yada hiç olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hacı latte, bi tane jöle kıvamında krem var sürünce geçiyor o olay bende de vardı gerçi benimki güneşten olmuştu fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Helcaraxe said: Vücutta genelde vücut ısısı artınca tuhaf bir kaşıntı , iğne batması şeklinde böle üst taraflarda göğüs , kanat , sırt bölgelerinde böle tuhaf bir kaşıntı meydana geliyor. Doktora gitcem bir kaç gün içinde ama bide burdan bi sorayım dedim . Mesela evden çıkıyorum belirli bir mesafe yürüyüp vucut ısınmaya başlayınca bi anda göğüs kafesimde batmalar oluyor. hafif ten kabarıyor böle vücudum . Tuhaf bi olay. Karaciğer mi acaba ? Aynen bende de oluyor bu bak sebebini öğrenirsen buraya da yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ben de midye dolmanın yazdığını yazmak için girdim sdf. Doktor sonuçlarını aldıktan sonra haber verirsen iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Aynen bana da oluyor sırtımda böyle ayn ıanda birden fazla nokta yanarak batma kaşınma arası bir karşım. Bir de bu sorunu olanlara bir şey sorucam ne kadar zamanda duş alıp güzelce banyo olurlar ? Ne kadar sıklıkla , kaç günde bir falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ben hergün banyo yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben kaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 o kaşınan yerlere sıcak su vurunca iyi geliyor mu? bende öyle bi kaşıntıya tutulduydum çok fenaydı iselek gibi kabarmışdı sırtım ama sürekli kaşınıyordu öyle böyle diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 valla gidin abi doktora. arkadaşım kaşına kaşına ölüyordu neredeyse. alerji dediler ama neye olduğunu bulamadılar. verdikleri ilaçlar yüzünden iki haftadır tuzlu hiçbir şey yiyemiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 valla ben en kötü bak en kötü 2 günde bir yıkanırım. Bence yıkanmayla pek alakası yok gibi bak şuan şunu yazarken bile göğsümde batma , kaşıntı gibi şeyler başladı gene . çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Aynı olay mı bilmem ama benim de vücudumun çeşitli yerleri özellikle sırtım göğsüm fln bi anda binlerce iğne batarmış gibi oluyor dikkat ettim özellikle halter fln kaldırırken spor yaparken oluyor yani içten birşey duşla alakası kesinlikle yok ama ne doktoruna gitmem lazım ne yapmam lazım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Helcaraxe said: valla ben en kötü bak en kötü 2 günde bir yıkanırım. Bence yıkanmayla pek alakası yok gibi bak şuan şunu yazarken bile göğsümde batma , kaşıntı gibi şeyler başladı gene . çıldırcam ne zamandır var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Zaman zaman olur bellir bir zamanı yok onun nöbet falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sir.Enis said: Aynı olay mı bilmem ama benim de vücudumun çeşitli yerleri özellikle sırtım göğsüm fln bi anda binlerce iğne batarmış gibi oluyor dikkat ettim özellikle halter fln kaldırırken spor yaparken oluyor yani içten birşey duşla alakası kesinlikle yok ama ne doktoruna gitmem lazım ne yapmam lazım bilmiyorum muhtemelen kas kasılmasından kaynaklanıyo farklı olaylar olduğunu düşünüyorum çok rahatsız ederse muscoril alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yani zaman zaman da 5 yıldır mı 1 aydır mı doğduğundan beri mi? anlamında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bendede vardı bu sorun doktora gittim bir hap verdi adı aklımda değil ve geçti yani bildiğin ama çok nadir bazen hafiften oluyor gene ama çok hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 valla bu aralar azaldı baya , bir tane duş kremi gibi bişi kullanırdım böle parfümlü onu kullanmıyorum artık baya azaldı..bu arada 2 yıldır başladı bu ya body buildinge başladığımdan beri oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hmmmms..o zaman muhtemelen 2 ayrı durum söz konusu.. batma ve tıkanma efor sarfetmenle,kızarıklık ve kaşınma da duş jelindeki bi maddeye allerjinin olmasıyla bağlantılı olabilir.. ama yine de doktora git ihmal etme derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar