Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hadi biri itirafçı oç videosunu linklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WISHpJC5BPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bigünde bunun çocuğunu dövseler ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 İ. Melih var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 vay amk ne hallere düştün sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 benim oğlan bi vurmuş var yaa gibi daha çok. elemanı sektirmişler lan lavabodan kalorifere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Selam, Bu topike içinde AMK geçen mesaj atmam gerekiyor. attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "social butterfly" said: başlıktan ötürü onun oğlan sadace bi kere milli olmuş sandım 1 kere milli olunur zaten sonrası regular sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 keşke benim de adımın kısaltması AMK olsaydı, öldürseler bir şe olmazdı AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 babası icraatını anlatmak için çocuğunu kullanmış eh adının kısası da a.m.k olmuş doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Memleketin yüksek öğreniminden sorumlu bir insanın 15 yaşındaki bir çocuğun şiddete maruz kalmasını "Benim oğlan bir tane vurmuş" diye değerlendirmesi rezalet. "Benim oğlan eşşek oğlu eşek, terbiye edememişim, özür diliyorum mağdur gençten ve ailesinden" demesi gereken yerde okullarda zaten "normal" sayılan şiddeti daha da normalleştiren kolpa babacan tavırları yapması iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 A.M.K. kimmiş aslen ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "Oglan"mis diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar